49.Bölüm - Aşık Değilim -

1.5K 85 40
                                    

Yakında FİNAL bölümü gelirse şaşırmayın... :)

5 AY SONRA

ŞEBNEM

Koskoca 5 ay geçti.Ne çabuk geçti zaman? Bu beş ay boyunca ne oldu? Her şey yolunda gitti.Emir karşıma çıkmadı.Almilla hamile.Üstelik Kainat ve Can yakında evlenecekler.Berk ve Melis ise ilişkilerine devam ediyorlardı onlarda değişiklik yoktu.Asıl bombaya gelelim.Aslı ve Burak sevgili oldular.Tabi çok ama çok zor şartlarla.Düşünsenize kavga ettiğiniz nefret ettiğiniz kişiye aşık oluyorsunuz.Ama tabi bu nefret ilk başlarda.Sonra her şey değişiyor.Benim yakışıklı kocam Berk ile beraber ofis açtılar.Ve gelelim benim minik karnımda olan doğumuna bir ay kalmış çocuğuma.Cinsiyeti belli oldu.

Minnacık bir kızım olacak.Annelik duygusunu anlamaya başlıyorum.Bu aralar ağlıyorumda.Nedensiz bir şekilde ağlıyorum.Çünkü bugün doğum günüm ancak kimse bir şey yapmıyor.! Hatırlamıyorlarda.Önümde kocaman nutella kutusu var ve ben kaşıkla onu yiyorum.Kiloda aldım zaten.Selim'de yakında beni sevmeyecek diye çok korkuyorum.Ya sevmezse.O benim tabi ki beni sevecek.Şuan evde tektim.Ve akşam olmuştu.Selim'in gelmesi gerekirdi.Ancak o ortalıkta yok.Telefonum çalmıştı.Arayan Melis'ti.

Ş - Ne var?

M - Hemen kafeye gel.

Ş - N-ne oldu?

M - Hazırlan ve kafeye gel.

Ş - T-tamam.

Bir şey anlamamıştım.Ne oluyor? Hızla hemen üzerime elbise ve ayakkabılarımı giydim.Saçlarımı salık bırakmıştım.Ve makyaj yapıp hızla evden çıktım.Berk araba ile beni bekliyordu.Bunun ne işi vardı burada? Hızla hemen Berk'in arabasına bindim.

Ş - Ne oluyor?

B - Şebnem kafede bir şey oldu.

Ş - N-ne oldu?

B - S-Selim.

Ş - N-ne oldu Selim'e

Gözlerim dolmaya başlamıştı.Ne olmuştu ki? Bir şey de söylemiyordu Berk.Bağırmaya başlamıştım.

Ş - Sana diyorum.!

B - Kafede görürsün.

Ş -Kö-kötü mü?

B - Bak endişelenme....

Berk'in sözünü kesip ona;

Ş - Ne endişelenmemesi? Şuan korkuyorum.Selim'e bir şey oldu dimi?

Berk bir şey demiyor ve öylece arabayı sürüyor.Gözlerimden yaşlar akıyordu.Korkuyordum.Çünkü Selim'e bir şey olmuştu.Kesin olmuştu.Yoksa Berk bu kadar sessiz kalmazdı.Kafeye gelmiştik ve Berk bana;

B - Ben geliyorum sen kafeye gir.

Hızla hemen arabadan indim.Ve hızla kafeye girdiğimde.Kafe karanlıktı.Ne oluyor diye düşünürken ışıklar açıldı ve kafeyi balonlar ve doğum günü süsleriyle süslemişlerdi bizimkiler ise "İyiki Doğdun Şebnem" diyorlardı.Ve iki metre uzakta kocaman pasta vardı.Gülümsemiştim.Gözlerim dolmuştu.Nasıl tahmin edememiştim ben bunu.Bizimkilerin hepsi buradaydı ama Selim yoktu.Melis hemen lafa girip;

M - Gelsene.

Tam ağzımı açacağım ki biri arkamdan bana sarılıp kulağıma;

S - Beni mi merak ediyordun?

Demişti.Selim'di bu.Boynuma öpücük kondurmuştu.Ve bende ona dönüp ona sarıldım karnımdan doğru dürüst sarılamıyordum çünkü karnım büyüktü.Sonuçta hamileliğimin sekizinci ayı.Gözlerimden yaşlar akıyordu.

Zoraki Evlilik - ŞebSel - DÜZENLENİYOR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin