1# Toy ovládli picerii

188 3 0
                                    

Z pohledu Foxyho
,,Foxy? Neslyšel jsi něco?" Zeptala se mě Chica. ,,Ne, ty snad jo?" Zeptal jsem se jako idiot. Proč by se jinak ptala? ,,Emm....jo. Jdu pro pizzu." Řekla a odešla. Plácl jsem se do čela. Zeptal jsem se jak idiot. Fredy s Bonniem usli a já s Chicou (co šla pro pizzu) jsme si povídali. ,,Hej Vixi, čekej, je tu jen jeden." slyšel jsem nějaký hlas. Podíval jsem se. Dívali se na mě tři anatromičky. Žluté kůře(podobné Chice akorát měla ty tvářičky,) Modrá kralíčice a bílá liška. ,,HM...ty jsi určitě Foxy. Já jsem Bon Bon. Toto je Sisi a toto Vixi." Představila modrá kralíčice kůře a lišku. ,,Jo jsem to já. A co tady děláte?" Zeptal jsem se. ,,HM. Zajímavá otázka. Spíš by jsme se měli tebe zeptat co tu děláš. Picerie patří Toy." Řekla Sisi. V tom přišla Chica. ,,Foxy? Kdo to je?" Bon Bon se zase představila  i Vixi
a Sisi. ,,Aha. A co tu děláte smím se zeptat?" ,,Em... Promiň ale picerie patří Toy. Tákže vy tu nemáte co dělat." řekla Sisi. Fredy s Bonniem se probudili. ,,Co? Jak že? Od kdy patří picerie Toy?" zeptal se Fredy. ,,Od té doby co Goldy podepsal smlouvu." řekla Bon Bon a ukázala papír. Chica malém omdlela. ,,Vixi  odveď je do parts servises." řekla Bon Bon. ,,Tedy až na Chicu." dořekla.
,,Odkuď znáš me jméno!" vykřikla Chica. ,,HM. Dozvíš se. " řekla Bon Bon. Vixi nás odvedla do parts servises a tám nás zamkla.

Z pohledu Chici

,,Chici, ale no ták. Snad mě nepoznáváš? To jsem já Toy Chica." řekla Sisi. ,,Ne! Nemůžeš být má sestra. Toy Chica uhořela!" vykřikla jsem. Bon Bon a Sisi se začali smát. ,,Ach jo. Chici, museli jsme mít kryté jména. Bon Bon= Toy Bonnie, Sisi= Toy Chica, Vixie=Mangel a abych nezapoměla Fredryk=Toy Fredy." Řekla Bon Bon. ,,Vixie? Ne. Proč? Proč jste si nenašli jiné místo!" zeptala jsem se. ,,Myslela jsem že budeš ráda když mě uvidíš, ale zmýlila jsem se. Vypadni!" vykřikla Sisi. Vixi mě chytla za ruku a táhla mě pryč. Hodila mě do parts servises. ,,To proto abys SIS zapamatovala kdo jsme." sykla, a zamkla dveře. Dala jsem se do pláče. Foxy ke mě došel. ,,Chico? Co se děje." Zeptal se mě Foxy. ,,Sisi je moje sestra. Mangel má přezdívku Vixie. Bon Bon je vlastně Toy Bonnie. A Frederik...je jejích šéf. Je to Toy Fredy!"

Fnaf- old Or new human versionWhere stories live. Discover now