Prieten adevărat

4.6K 313 6
                                    

Dar Dante nu s-a oprit aici. Își plimba mâinile lin pe părțile trupului șatenei. Atât de delica încât abia o atinse deoarece știa că nu s-ar putea opri dacă își permite mai mult de atât.
- Dante... - Începu' Catherine dar un geamăt înfundat de plăcere datorită unei atingeri mai apăsate a vampirului o întrerup-se.
- Știu. - Spuse după care se îndepărtă.
- Simt că explodez. Mă simt ciudat. Inima îmi sare din piept, venele îmi sunt umflate iar respirația greoaie. Într-un fel îmi este foarte rușine. Mă bucur că  părinții mei doar mă văd și nu îmi pot spune nimic. Pentru că tot ce aș auzi de la ei ar fi că i-am dezamăgit foarte tare. Trebuie să plec acasă înainte să fac vreo greșeală mai mare!
- Eu trebuie să plec. Dimineață am școală. - Cu aceste cuvinte Catherine se transformă și fugi printre copaci.
- Știu că am greșit făcând asta dar nu m-am putut abține. Oare cum ar fi lucrurile dacă ar afla că eu am scos-o din mașină în ziua accidentului? M-ar iubi sau m-ar urî? Nu știu dar mi-e frică să aflu, m-a sucit de tot mințile.

Ziua urmatoare Catherine a căutat o sală de clasă goală pentru a putea pune cap la cap lucrurile.
- Deci. Dante mi-a luat mințile. Aseară  era să ne sarutăm sau mai mult. Iar eu...
- Ce s-a întâmplat aseară mai exact? -Întreba Elliot apărând din senin și închizând ușa în urma lui.
Inima șatenei se opri pentru o clipă.
- Tu...tu ai... - Se bâlbâi respirând foarte greu și așezându-se pe o bancă.
- Liniștește-te. Imediat faci un atac de panică. - Îi spuse puțin amuzat. - Nu o să îi spun nimic lui Seth, dacă de asta îți  este teamă.
Catherine se liniști pe loc.
- Acum hai și spune-mi tot ce s-a întâmplat. - O ruga așezându-se pe o altă bancă față în față cu șatena.
După acestea îi povesti blondului toate cele întâmplate între ea și vampirul din vecini.

- Mi-am dezamăgit părinții chiar și după moartea lor. Seth m-ar alunga din haită  pentru totdeauna, iar Lucy...Lucy nu ar mai vorbi cu mine niciodată. Nici măcar  nu vreau să mai pomenesc de Tay. - Spuse fata cu lacrimi în ochi.
- Hai aici. - Îi spuse blondul ridicându-se  deodată cu șatena de pe bănci după care îmbrățișând-o. - Secretul rămâne între noi. Și doar ca să știi, Tay ar rămâne lângă tine și l-ar ucide pe Dante dacă te supără cu ceva, exact cum voi face și eu. - O consolă pe Catherine care îi strânse partea din spate a tricoului ascunzându-și fața plină de lacrimi în cealaltă parte a tricoului gri.

Vecinul de Vizavi // Volumul 1Where stories live. Discover now