Part 15

51 2 1
                                    

POV SAMUEL

Er komt luid geschreeuw uit de logeerkamer. ' Euhmm... Weet jij wat daarboven gebeurd?' vraag ik en Maya giert het uit. ' Heb ik iets verkeerds gezegd?' zeg ik als ze een beetje uitgelachen is. ' Nee, nee, ik ga wel kijken.' zegt ze en probeert haar lach onder controle te krijgen.

Als ze beneden komt met huilende Melissa gaan we allemaal op de bank zitten. Maya en Melissa naast elkaar en ik tegenover hun. ' Oké, wil je vertellen wat er is gebeurd?' vraagt Maya lief. Melissa knikt langzaam. ' Hij wij ons kind weghalen' zegt ze zacht. We schrikken allebei en Melissa begint harder te huilen. ' En toen?' vraagt ik voorzichtig. ' Toen heb ik hem geslagen..' zegt ze. ' Melissa toch' zegt Maya. ' Sam, ga jij maar eens met Dioni praten' beveelt Maya me en ik knik.

' WIE?!' roept Dioni van de andere kant van de deur.

' Sam, verdomme!' roep ik boos en ik trap tegen de deur. ' Calm, ben je ongesteld ofzo?' zegt Dioni en ik wordt alleen maar bozer.
' Dioni Jurado Gomez, doe niet alsof er niets aan de hand is!' zeg ik boos en dan zie ik dat zijn ogen rood zijn van het huilen.

' Dioni, Melissa ligt beneden helemaal overstuur, door jóu' zeg ik rustig en Dioni gezichtuitdrukking verandert.

' Door mij?' zegt hij iets harder.
' Ja, door jóu, dus ga naar beneden en bied je exuseces aan! NU!' beveel ik hem.

POV DIONI

Ik haat het als iemand me beveelt, en ookal lijk ik nu een klein kind. Fuck it. Ik loop naar beneden en blijf bij de deur staan.

' Melissa, je moet het goed maken, hij is jou baby's vader' zegt Melissa. ' Ja, maar hij is een egoïstische zak, een egoïstische klootzak!' hoor ik Melissa gebroken huilende stem. ' Shh... Melissa, je houdt van hem' zegt Maya en dan is het een poosje stil.

' Melissa?' zeg ik zacht en ze springen allebei op. ' Ik zei Melissa' zeg ik en ik grinnik zacht. ' Zo doe je niet tegen me veiendin!' roept Melissa boos. ' So-' wil ik gaan zeggen maar Maya onderbreekt me. ' Het is al goed, ik begrijp het' zegt ze en glimlacht naar Melissa en kijkt me vervolgens dood aan. ' Waag het niet op haar nogeens te breken!' fluistert ze in me oor en loopt vervolgens naar boven.

De stilte tussen ons is kil. Héél kil en ik besluit de stilte te verbreken. ' Melissa?' vraag ik en dan kijkt ze op. Haar ogen rood van het huilen en grote wallen rond haar ogen. ' Kan je alleen maar Melissa zeggen?!' roept ze kwaad. ' Ik wil gewoon sorry zeggen voor me egoïstische gedrag en... Dat ik zo gemeen deed' zeg ik zacht en ik sla mijn ogen neer. Dan voel ik 2 zachte lippen op mijn mond. ' Het is al goed, ik ben blij dat je er spijt van hebt' zegt ze en als ik weer opkijk lijkt ze bijna licht te geven. ' Dankje, nogmaals sorry' zeg ik dan en het lijkt alsof de grootste last van mij schouders verdwijnt. ' Gekkie, je hoeft me toch niet 100 keer te veronderschuldingen, het is al goed baby' zegt ze en kust me op me mond.

' Zie je Sam, Als ze echt van elkaar houden maken ze het goed' hoor ik een stem op de gang. ' Jaja, ik haat het als je gelijk hebt!' hoor ik een andere stem. Dan hoor ik een meisjes stem lachen. Ik draai me om en Melissa ligt er niet meer. ' Ik hou echt van hem' hoor ik een stem die ik uit duizenden herken. ' Jaja, wij houden ook van elkaar' hoor ik Sams stem. Dan hoor ik weer gelach en kus geluiden. ' Jaja, kleffe schildpadden, nu mag het wel stoppen!' hoor ik Melissa zeggen. Dan hoor ik weer gelach en bordgeklinkel. ' Nou, Melissa, nu mag je Dioni wakker maken zónder ruzie' hoor ik Maya zeggen en dan hoor ik Melissa lachen. ' Komt voorelkaar' zegt ze dan en ik ga nepslapen. ' Dioni
Ik weet dat je daar heel fake aan het slapen bent' hoor ik achter me. Ik probeer me lach intehouden maar het lukt me niet. ' Waarom lach je, Danootje?' vraagt ze als ik een beetje uitgelachen ben. ' S-slappe l-lach' krijg ik er net uit. Dan begint ze mee te lachen en we komen niet meer bij.

'Dus het is weer goed?' vraag ik als we bij het meer liggen.
' Euhmm... Zal ik hard to get spelen?' grinnikt ze.

' Nee! Geen hard to get chick zijn, asjeblieft!' vraag ik smekend en ze begint hardop te lachen.

' Oke , oké, het is weer goed' zegt ze. Ik begin op en neer te springen en te rennen en joelen als een 5 jarige jochie die een lolly krijgt. ' Dioni, niet dat de hele buurt het hoeft te weten, maar?'

' EVERYBODY IN THE TOWN, MELISSA IS MINE, BABY' zeg ik dan keihard en we komen beide niet meer bij van het lachen.

' Jullie moeten per direct vertrekken' beveelt de politeagente als ze ons heeft gevonden.

' Wat hebben we dan gedaan?' vraagt Melissa en werpt me een boze blik.

' Er komen verschillende meldingen van geluidsoverlast en dierenmishandeling' zegt ze politieagente en wijst naar de eenden. ' Heeft u stenen gegooid naar deze dieren?' vraagt de politieagente en voor dat Melissa kan antwoorden onderbreekt ze haar. ' Jullie moeten helaas nu gaan.' zegt ze kil en we lopen naar huis.

Ik steek de sleutel in het slot en se deur gaat open. ' Jahoor, tortelduifjes in the building!' roept hij en Maya en Samuel komen ook naar beneden en Maya geeft Melissa een knuffel begroet mij even en lopen samen weg. Ik geef Sam en Jai een Brohug en loop naar de bank. Sam komt tegenover me zitten.

' Goed gedaan' zegt hij en ik lach. ' Ik ben de Dioni Jurado, de enige echte' zeg ik opschepperig.

' HEY CHICKENS, WAT WILLEN JULLIE ETEN?!' roep ik naar boven. ' WIJ ZIJN GEEN CHICKENS' hoor ik in een koor. ' Ja man, het zijn chickies' zegt Sam en ik lach sarcastisch. ' WE WILLEN PIZZA' roepen ze van boven. ' OKE, WELKE SMAAK?!' roep ik maar ze zijn al beneden. ' Jezus, Dioni, ik sta hier' zegt Melissa nepboos waardoor ik moet lachen. ' Oké, welke smaak?' vraag ik op normale toon. ' Hawaïi' fluisteren ze allebei waardoor iedereen moet lachen. ' Ik ook Hawaïi' roept Sam van de woonkamer en ik bestel 5 pizza Hawaïi.

POV MAYA

Ik sla mijn handen om Samuel nek en plaats allemaal kusjes rond zijn gezicht behalve zijn mond.

' Doe het nou goed, May' gromt hij en ik kus hem op zijn mond, dat een beetje uitloopt op een agressieve passievolle zoen.

' Maya, hoe gaan we het kindje noemen?' vraagt hij als we inelkaar gewikkeld liggen. ' Chloe!' roept ik blij. ' Dat is een mooie naam, maar, als het een jongen is?' vraagt hij. ' Sam ' zeg ik. Hij knikt en plaats een kusje op me haar.

' Slaap lekker, liefje' zegt hij en ik knik. ' Jij ook, handsome' zeg ik en we vallen allebei alsnel in slaap.

- In de ochtend-

POV MAYA

Ik kreun van de pijn. Waarom heb ik zoveel buikpijn. Ik ga zachtjes weer liggen zodat Samuel niet wakker wordt maar toen kwam de misselijkheid weer terug.

Ik ren naar de wc en geef mijn maaginhoud uit.

' Maya, gaat het?' vraagt Sam slaperig. ' Ik had alleen fucking veel buikpijn en ik gaf net over, nou ja het gaat wel' antwoordt ik botter dan ik wou. ' Kom ik help je' zegt Sam en dat verbaast me.

' Ben je niet boos wat ik net zei?' vraag ik voorzichtig.

Hij schud zijn hoofd.

' Ik begrijp het al' zegt hij en neemt me weer mee naar bed.

' Kom ga liggen, liefje' zegt hij lief en plaatst een kusje op me slaap. Ik glimlach dankbaar.

Dont break me ft. b braveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu