Capitolul 5

75.3K 4.2K 1.7K
                                    

Despre niciunul Jenn nu ştia prea multe.

Russell e bunicul lui Harry, tatăl lui James şi ştia totuşi că cea mai mare parte a averii familiei i se datora lui. Ea ştia doar că bătrânul Styles se ocupă cu afaceri complet diferite, iar fiul său a ales altă cale. James s-a îndreptat spre lumea afacerilor birocratice, pe când Russell şi-a câştigat averea ocupându-se cu hergheliile de cai. Ştia că Russell deţine trei herghelii. Cea de aici, şi altele mai mari în Tennessee şi Carolina de Sud, care, din câte se spune, aduc grosul de bani în familie, nu banca şi funcţia lui James. Cum decurge afacerea asta şi cât se câştigă exact de pe urma ei, Jenn nu era sigură, pentru că Russell Styles era cam la fel de retras şi pasionat de intimitate ca şi nora lui.

Jenn îl văzuse doar de vreo două-trei ori la televizor, dar acum i se păru foarte schimbat. Bătrânul ce, după calculele ei, ar fi trebuit să aibă în jur de 70 de ani, arăta mult mai rău acum. Avea o culoare fantomatică şi obrajii traşi, de parcă fusese lovit de o boală bruscă ce nu avea să îi mai dea mult timp de trăit. Jenn strânse braţul lui Harry, speriată de situaţia bătrânului ce abia se ţinea pe picioare şi era bine susţinut de către Ryan, celălalt nepot al lui, fratele lui Harry şi preferatul lui James.

Pe acesta, Jenn îl văzuse de multe ori la televizor, la evenimente mondene sau în ştiri mai mult sau mai puţin scandaloase, nu la fel ca pe fratele său mai mic, care era preferatul presei, dar şi Ryan ieşea destul în evidenţă. Până acum, Jenn îl tratase cu indiferenţă şi nu îşi formase nicio impresie despre el, ştiind că nu avea sens să îl urască doar pentru că e fratele lui Harry, dar acum, când îl văzu pentru prima dată, lui Jenn îi displăcu inexplicabil de repede.

Ryan şi Harry Styles nu sunt fraţi nici măcar în analizele sanguine. Cel puţin asta era impresia tuturor atunci când îi vedeau. Complet diferiţi, de la A la Z, unul era antiteza celuilalt. Sunt amândoi bruneţi, dar de nuanţe diferite. Părul lui Ryan e negru ca smoala, pe când al lui Harry pare caramel topit. Să nu mai vorbim de faptul că al lui Ryan e drept, tuns scurt şi aranjat impecabil, dar într-o tunsoare tinerească cu câţiva ţepi, iar al lui Harry e o încâlceală de bucle lungi care stau tot timpul aşa cum îşi doresc în capul lui. Ryan e băiatul rău, sexy şi aristocrat. Harry era băiatul rău, sexy şi rebel. Ochii lui Ryan sunt albaştri, pe când ai lui Harry, sunt verzi. Jenn îşi plimbă privirea de la unul la altul de mai multe ori, căutând trăsături asemănătoare ale feţei, dar nu găsi nimic. Fizionomia le e diferită de la cer la pământ, de la forma maxilarului, până la cea a ochilor şi a construcţiei musculare. Par totuşi să aibă amândoi cam aceeaşi înălţime, dar trunchiul lui Ryan e mai îndesat şi masiv, cu umeri foarte laţi, pe când al lui Harry era lung şi conturat parcă ca al unei feline. Amândoi sunt îmbrăcaţi aproape identic în seara asta, dar Ryan tot rămânea elegant ca un om de afaceri, pe când Harry... rămânea Harry. Sălbatic chiar şi în cămaşă şi pantofi de firmă. Jenn fu uimită de ea însăşi să îşi dea seama că îi plăcea mai mult varianta fratelui destrăbălat, dar era ceva în expresia lui Ryan ce o băga în defensivă. Îi aducea aminte de un lup.

Dar nu diferenţele dintre ei erau cele care creau senzaţie, sunt mulţi fraţi care nu se aseamănă deloc, pentru că unul moşteneşte trăsăturile mamei, celălalt pe ale tatălui. Dar în situaţia asta, oaia neagră era dată deoparte din nou. Ryan e clar că moşteneşte trăsăturile tatălui său, e o variantă mai tânără a lui James Styles. Harry ar trebui să semene cu mama. Nici pe aproape. Adele e blondă cu ochii albaştri şi trăsături complet diferite de orice genă Styles.

Harry seamănă cu bunicul lui.

Jenn îl analiză din nou pe bătrânul ce venea agale spre ei, părul îi era alb şi prea scurt să îşi dea seama dacă avea tendinţe de ondulare. Dar ochii erau verzi. Jenn îi privi şi parcă îl văzu pe Harry, toate trăsăturile lui, chiar şi sub camuflajul bătrâneţii şi unei boli grave ce cădea acum pe umerii lui Russell.

Prefă-te că mă iubeştiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum