v.

565 25 0
                                    

> The Footballer's Girlfriend

> Chapter Five

.

Nanela je poslednji sloj sjaja za usne i zadovoljno se nasmešila. Bila je zadovoljna svojim izgledom. Iako je znala da će večeras povrediti Sergia, želela je da lepo izgleda. Odlučila je da, kako god večeras bilo, reći će Sergiu da je ostavi na miru, da prestane da je traži.

Izašla je iz stana kada je videla kroz prozor da se Sergio parkira ispred zgrade.

Sergio je ostao očaran njome. Bila je predivna. Obučena u krem kratku, usku haljinu. (haljina sa slike).

"Hej", Sergio ju je pozdravio. "Prelepa si."

"Hvala ti." Prošaputala je, te joj je on otvorio vrata. Kada je ušla, obišao je kola, pa potom i on ušao. "Gde idemo?"

"Idemo kod mene..mislio sam da idemo u neki restoran, ali zbog novinara je bolje da budemo kod mene."

"Aha." Prošaputala je te nastavila da gleda kroz prozor.

Nakon nekoliko minuta je zaustavio kola ispred svoje kuće. Sabrina je bila oduševljena njegovom kućom. Začudila se kako on sam živi u tolikoj kući.

U kuhinji je bio postavljen sto za dvoje. U sredini su bile sveće, što je pomagalo da bude još više romantičnije.

U jednom trenutku joj je bilo žao zato što će ga odbiti, a on se toliko trudio. Ali i dalje je osećala neki strah. Nije smela da veruje muškarcima. Mislila je da će i Sergio da je povredi.

Za vreme večere, Sabrina i Sergio su se upoznavali, ispitivali su jedno drugo o svojim životima. Sabrina je jedva čekala da se večera završi da može da ide.

"Ja bih morala da idem, sutra rano ustajem", rekla je ustavši od stola. Krenula je ka dnevnom boravku da uzme torbicu kada ju je zaustavila Sergiova ruka na njenoj. Okrenula se i pogledala ga, dok je njegov pogled već bio na njoj. "Ne želim više da te vidim Sergio, ne želim da imam ništa sa tobom, molim te ostavi me na miru." Krenula je ka vratima dok su joj se suze skupljale u očima.

Zaustavila je taksi i rekla svoju adresu te po poslednji put pogledala u Sergia koji je stajao na vratima svoje kuće.

Nije verovao da ga je odbila, mislio je da im je bilo lepo večeras, barem njemu jeste.

Obećao joj je da će se držati po strani, da joj neće dosadjivati. Da će zaboraviti na nju. A kada Sergio Ramos nešto obeća to i ispuni. Nije mogao da prekrši dato obećanje..

Sabrina je plačući došla kući. Odmah se raspremila i legla u krevet. Bilo je je krivo. Povredila ga je. Nije joj to bila namera, ali bolje ona njega sada da povredi, na početku, nego on nju kasnije.

______________________________

Nastavak je trebao da bude duži, ali nemam vremena da pišem više, tako da ga sad postavljam, a sledeći će biti bolji i naravno duži.

Nadam se da vam se svidja.


The Footballer's Girlfriend || Sergio RamosWhere stories live. Discover now