Hoofdstuk 7 ❤️

301 20 15
                                    


Na het afrekenen loop ik naar buiten en zie ik Samir bij zijn auto staan hij neemt de ah tas in zijn auto en rijdt vervolgens naar mij huis . Ik rij achter hem aan met mijn Vespa. Thuis aan gekomen parkeer ik mijn Vespa en maak de deur open. Ik zie dat niemand thuis is gelukkig maar . Samir brengt de spullen naar binnen en neemt dan afscheid van mij. Als ik de spullen net wil uitpakken en passen zie ik dat ik word gebeld.
Het is Omar .
N: Salam schatje
O: heey heb je cadeau al binnen
N: owja was ik helemaal vergeten jullie te bellen dankjewel schatjes van me ben er heel blij mee.
O: geen dan grote zus van me ik mag er sws wel op rijden.
N: tuurlijk hahaha
O: maar ik moest je vragen aan tante of je vanavond hier heen komt omdat ze iets moeten bespreken.
Ik kijk naar de klok het is 6 uur hmm
N: ik ga eten en dan rij ik richting daar heen moet je nog iets .
O: haal Mac voor mij
N: ik neem je wel straks naar Mac met de andere oke Yallah tot straks.
Ik ga richting de keuken en stop mijn pizza in de oven
Ik ga snel naar boven en Friss me effen op daarna loop ik naar beneden eet ik wat . Daarna rij ik richting mijn tante . Daar aangekomen zijn me neefjes Ilias Saïd en nordin er zijn en sofian en mijn tante en oom. Ik groet ze en daarna drinken we gezamenlijk thee en kletsen we wat.
Tante: nada schat ik en je oom weten dat je heel goed zorgt voor Omar en sofian maar ik en je oom en Omar zelf willen echt dat Omar bij ons komt wonen.
Nada: huh hoezo ?
Tante: hij kan gewoon naar school waar de jongens zitten en we hoeven niet veel zorgen te maken en dat doen we als Omar in Eindhoven is.
Nada: tja ik snap dat wel maar ja als jullie dat een goeden keus vinden dan ga ik met jullie keus mee. Ik zie Omar lachen en omhelsd me heel erg. Sofian: maar...
Nada: jij gaat mij toch niet ook verlaten he grote broer .
Sofian: nee maar ik ga de winkel van papa verkopen aan de vader van rachid.
Nada: Jaa weetje als jij dat wilt ewa doe dat maar.
Ik blijf daar tot 10 uur en Vetrek met sofian terug naar eindhoven. Thuis aangekomen ga ik meteen me pyjama aan doen en slapen.

Volgende ochtend word ik waker om 10 uur . Ik ga wat douche en loop dan naar beneden en maak ontbijt voor mij en me broer.
Eeh bolle . Ook een hele goeie morgen soef. Hij omhelsd me en ontbijten dan lekker verder samen. Ik en me broer zijn best wel close we waren ooit closer maar door de situatie is dat veranderd. Soef: ik wil hand gaan vragen. Ik : Omg echt van wie. Soef : van mina. Ik : mina uit Utrecht . Soef: ja samen met me oom en tante willen we dat vrijdag doen en ik heb graag dat je mee komt. Ik : tuurlijk. mijn beste vriendin en mijn broer ahhaha trouwen wat een raare gedachte. Na het ontbijten ruim ik de tafel op en ruim ik de hel huis op. Na her opruimen ga ik met een zak chips en een redbull alleen voor de tv zitten. Ping . Ik heb een appje.
O: heey nada
N: wie is dit ?
S : Samir
N: Salam Samir
S: alles goed ?
N: Hmdl met jou
S : ook . Nada wat doe je vanavond ?
N: niks thuis.
S : zou jij met mij uit eten willen
N: ik weet het niet hoor
Zul ik hem een kans geven en het poberen.
S: alsjeblieft
N: oke
S: safi om 7 uur kom ik je halen om de hoek van je huis .
N: safi
Ik kijk op mijn klok en zie dat het bijna vijf uur is . Ik pak me tas doe mijn joggingbroek aan met mijn moncler jasje . Ik stap op de scooter en rij richting ah. Bij de ah haal ik wat hamburger brood en wat kaas tomaat komkommer en sla. Ik reken af en ga daarna weer naar huis. Ik zie sofian op de bank liggen tv te kijken . Nada heb honger . Ja ik ga nu kooken . Ik pak de halal hamburgers uit de vriezer en maak zelfgemaakte hamburgers klaar met een salade ik eet samen met sofian aan tafel. Soef ik ga dadelijk met nabila uit eten. Kifesh maar je uit nu toch al . Maar een hamburger zeug zo dat ik dadelijk ook ga eten. Aaah wat een bolle ben jij. Ik ruim daarna de tafel op en doe de afwas inmiddels is het al 6 uur en neem ik snel een douche . Doe met haren in een knot en doe mijn zwarte juriste aan met een witte blazer en nog een zwarte hoofddoek met me zwarte Chanel tas. Ik doe mijn eyeliner op en wat maskara en ren lichtroze lip kleur van Chanel . Ik loop naar beneden doe mijn witte convers aan en die alles in me tas.

Een extra groter deel voor jullie ik hoop dat jullie mijn verhaal wat vinden .
Stem en laat een reactie als je vind dat ik door moet gaan !! Xoxo

El maktabWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu