Sex Med En Ny

11.8K 63 28
                                    

Will gik hen mod den nærmeste vagt og sagde noget til ham. Vagten bevægede sig hen imod mig. Jeg blev bange. Han tog fat i mig, og bar mig hen til den nærmeste dør. Will skubbede mig ind bag døren og fuldte selv med. Han lukkede døren bag sig. Værelset var hvidt, og det eneste møbel var en seng.

“Knald mig og kys mig„ sagde han. “Nu!„ Jeg fattede intet. Men han var lækker. Hvad var det nu ham den anden mand havde sagt? Bare gør hvad de siger, så gør de dig intet. Okay. Jeg gik hen og gav ham et kys på kinden. “For fanden! Tag dig sammen. Det skal være vildt!„ Jeg gik tættere på ham. Trak min kjole over hovedet. Knappede hans skjorte op. Han tog mig på brysterne. “Åååårh du god„ sagde han. Jeg trak trusserne ned og lod dem dumpe ned på jorden. Åbnede hans bukser. Han tog sine underbukser af. Jeg var helt måløs. “Er den god„ spurgte han. Jeg nikkede. Aldrig har jeg set så stor en penis, aldrig. Jeg tog den i en hurtig bevægelse og stak den ind i mit røvhul. Jeg maste og maste, og han hjalp mig. Vupti! Han kørte den frem og tilbage. Jeg stønnede. “Fuck hvor dejligt„ Han stoppede. Trak penisen ud. Der kom noget hvidt stads ud ad den. Jeg ante ikke hvad det var. Jeg satte mig på knæ og stak penisen i munden. Det hvide stads smagte fantastisk.

Da vi var færdige sagde han: “Efter maden skal du smide tøjet, og alle skal have lov at gøre lige hvad de vil med dig. Er det forstået?„ Jeg forstod intet. “Det er da mærkeligt„ sagde jeg forundret. “Du forstår det ikke, vel? Du er en slave. En sex-slave. Alle mændene her bestemmer, og elsker sex. Jeg vil vise dig frem, så de andre bliver jaloux„ svarede han “Hvorfor er i så onde?„ jeg kiggede på ham. Han gik hen til mig. Gav mig en lussing. “Av„ Jeg tog mig til kinden. “Sig mig ikke imod„ sagde han bare og gik.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LudderWhere stories live. Discover now