20 things about me

109 10 8
                                    

Takže do téhle příšernosti mě nominovala @Minnieloveslarry za což ji (ne)děkuju. Už je to nějaký ten měsíc tak si říkám že už bych to konečně mohla sepsat. Tády to je.
1. Jmenuji se Gabriela. Mám radši Gabča a nesnáším Gábina

2. Zatím neřeknu kolik mi je. Možná... ne ještě ne.

3. Jsem Rak

4. Mám o rok a půl starší sestru kterou jsem přerostla

5. Mám kocourka Milkshakea a psa Falka

6. Bydlím v Klimkovicích ale většinu času trávím v Ostravě

7. Věřím ve spřízněné duše. Ať už jako v kamarádství nebo vztahu. Prostě mám možná tu smůlu že jsem ještě nepoznala ani jednu. Doufám že nežije v Americe protože tam se asi nedostanu.

8. Mám ráda přehnaně střešťené lidi. Chtěla bych být jako oni a snažím se chovat jako oni ale nejsem jako oni. - Apple 2015

9. Mám přezdívku Jabko neboli Apple díky Otravnému pomeranči

10. Podle spolužáků jsem kanibal (hahaha moc vtipné) protože furt žeru jabka. To si nemůžu dát svačinku? I když je pravda že si svačinku asi nemám dávat každou přestávku.

11. Jsem strašnej žrout

12. Neumím zavřít pusu a jsem hrozně upřímná

13. Nejsem directionerka jen LS i když přiznávám ze No Control a Just Can't Let Her Go fetuju

14. Nevěřím v lásku na první pohled. Podle mě je láska založena na povaze ne vzhledu. I když. S nějakým hadrákem si asi nezačnu.

15. Vadí mi že kluci můžou chodit jako gorily ale když na ulici vyjde holka jen trošičku ochlupená v podpaží nebo na nohách už je to nechutné. Prý stejnoprávnost. Vím že to není žádné pravo.

16. Nevím proč bych měla dodržovat zákony a práva když jsem to nepodepsala, neodsouhlasila, a ani jsem si nezvolila nikoho kdo by to udělal za mě. Někde hluboko uvnitř sice chápu že jinak by nikdo nepřežil ani půl minuty

17. Nesnáším nedokončené věty.

18. Nesnáším peníze. Mám platit za to že žiju?

19. Nejsem ani trošičku spolehlivá

20. Když něco začnu nikdy, povídám nikdy to nedotáhnu do konce ( omlouvám se čitatelům Pregnant, Nedokončím to. Nemám na to ani napsat oznámení ale snažím se k tomu dokopat :(((( Promiňte)

Toť vše. Udělejte to kdo chcete já jsem unavená takže dobrou. Možná někdy napíšu i něco delšího nebo jinýho. Každopádně do komentářů pokud máte nějakou otázku napište ráda odpovím. Nebo napište do zpráv ráda si s někým popovídám.

Hello ^-^Where stories live. Discover now