Hoodstuk 9

63 3 0
                                    

Vier weken later........

Ik ben er achter gekomen ik ben zwanger. Na de nacht dat ik en Jace de liefde hebben bedreven ben ik in de roedel geaccepteerd geworden en hun luna geworden. Ik ben momenteel vier weken zwanger en heb een tweeling in mijn buik een jongen en een meisje. Ik ben er ook achter gekomen dat aangezien Jace de Alfa is ik maar drie maanden hoef te dragen en daardoor weet ik nu dat ik een tweeling draag en de geslachten weet van mijn twee kleine wondertjes. Jace is nog beschermend tegenover mij nu ik zwanger ben ik mag ook niks meer doen in huis omdat hij bang is dat ik een miskraam krijg dus ik verveel me zo een beetje de hele dag ik heb gelukkig wel een paar vriendinnen erbij gekregen en ben begonnen met twee dekentjes te breien wat me erg aardig lukt ook al begint mijn buik al erg groot te worden ik ben dolgelukkig dat Jace mijn mate is en dat ik de zijne ben.

Tijdflash

Het is eindelijk zover de bevalling is begonnen Jace is de kamer uitgestuurd hij was boos nee woedend op de artsen omdat ik zoveel pijn leed. De voedvrouw zegt dat ik eindelijk tien centimeter ontsluiting heb en kan beginnen te persen met de persweeën. Na drie minuten komt ons zoontje Lucas op de wereld een paar minuten erna komt onze dochter Lucia op de wereld en kan ik ze eindelijk in mijn armen houden ik hoor hoe Jace de kamer binnenkomt en met tranen van blijdschap naar onze kinderen kijkt. Hij geeft me een kus op mijn lippen en geeft dan Lucas en Lucia een kus op hun voorhoofdjes. Als we s'nachts wakker worden van Lucas en Lucia haalt Jace ze uit un bedjes en brengt ze naar mij toe zodat ik ze borstvoeding kan geven als ze klaar zijn laten we ze een boertje doen en leggen ze tussen ons in. Jace kijkt me liefdevol aan en zeg : ik hou van je Anna ik hou van je met heel mijn lichaam en ziel.
En ik antwoordt hem terug met :

Ik hou ook van jou mijn lief en zal dat altijd blijven doen........





Nou mensen dit was het dan ik weet het het was een kort verhaal maar het was wel met veel moeite geschreven aangezien het mijn eerste boek ooit was dus ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en ikzelf hoop dat ik jullie met nog een of meerdere boeken verblijden kan.

Lonely wolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu