TESADUF

5.7K 170 29
                                    

---SELIN---
Drrr-Drrr! Alarmimin kulak tirlamayici sesi yine en uyuzluguyla tum odada yankilaniyordu. Normalde hic aldiris etmeden uyurdum fakat bugun buyuk gun. Izmirden Istanbula gidiyordum. Tatil zamani geldi artik degil mi? Cok yorucu bir okul donemini atlatmistim. Universite bitmisti. Bizde ailecek Istanbula tatile gitmeme karar verdik. Ah canim ailem :)) Babam zaten bize orada bir ev tutmustu ve icinide bizim sectigimiz esyalarla dosetmistik. Hemen yataktan kalkip elimi yuzumu yikadim. Bavulumu hazirlamaya koyuldum. Yanima sadece idareten kiyafetler almistim. Geri kalaninida babamin kredi karti saolsun oradan halledecektim. Uzerimi de degistirdikten sonra kahvaltiya indim. Tum aile inmis, her zaman ki gibi en son inen ben oluyordum. Hee soylemeyi unuttum. Gereksiz bir ikizim var. Ve oda benimle tatile geliyordu. Ee yani 20 yasinda bir kizin hic tanimadigi bir sehire yalniz basina gidecegini sanmadiniz umarim :)) Nazliyla cogu konuda hatta her konuda ters duseriz. Ama biraz disimizi sıkıcaz artik.

Kahvaltimizi bitirdiktem sonra havaalanina gittik. Yol boyunca icimizi biraz huzun, biraz nese ve fazlasiyla heyecan kapladi. Izmiri cok severim. Dogup buyudugum sehir. Aci tatli tum anilarim burda gecti sonucta.

Sonunda yol bitti ve havaalanina geldik. Cok vaktimiz olmadigindan vedalasma pastina gectik hemen. Adi gibi Gunes bir annem var. O benim hayattaki en degerli varligi. Sıkı sıkı sarildim ona. Ona sarilirken icimi garip bir huzun kapladi aglamak istedim nedense ama kendimi tuttum. Ben kimsenim yaninda aglamam. Ve yine adi gibi Mert de bir babam var. Annemden sonra en degerlimdir kendisi. Ona da doya doya sarildim. Benim vedalasmam bittiginde sirami Nazliya devrettim. Sulu goz hemen agladi. Her zaman herkesin icinde boyle aglamak zorunda miydi bu kiz? Neyse sonunda onunda vedalasmasi bitti ve ucagimiza bindik. Yolculuk benim icin keyifliydi. Nazli mi? Tabiki uyudu. Yol boyunca birseyler icip durdim ve sonunca cisimin gelmesini basardim. Hemen kalkip lavaboya yoneldim. Tam kapisinin onune gelmistim ki; kafam tas gibi sert bir kafayla carpisti ve yere dustum. Tam kafami kaldirip cocuga sayacaktim ki bu da ne? Hayatimda gordugum en yakisikli erkekle goz gozeydim. Uzun bir sure bakistigimizi farkettim ve sonra gozlerimi cektim. Hala yerde oldugum kafama sonradan dank etti. Cocuk da fark etmis olmaliki tek eliyle elimi tuttu ve beni kendine cekti. Tekrardan dusmemem icinse diger elini belime doladi. Biraz fazla hizli cekmis olmaliki biraz daha yaklassam dudaklarimiz birlesecekti. Ne yalan soyleyeyim etkilenmedim dersem tas olurum :)) Agzini yana kaydirarak yamuk bir tebessum yapti. Bende hemen geri cekilerek ellerini belimden ve elimden kurtarip en tatli halimi takindim. Bende bir tebessum gonderdim. Bu sefer cocuk elini uzatti ve konusmaya basladi:
- Merhaba ben Emre.

Bolum yorunlarinizi bekliyoruum :))

KAPI KOMŞUM (alsel)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin