Kapitola 5

2K 106 2
                                    

Katrinin pohled

Druhý den

Ráno jsem se probudila s pocitem rukou okolo mých boků. Bylo to divné. Rychle jsem se otočila a zjistila jsem, že ležím prakticky na Justinovi. Rychle jsem z něho slezla a vydala se do koupelny. Tam jsem se vysprchovala. Když jsem vyšla ze sprchy uvědomila jsem si, že nemám oblečení. Doufala jsem, že Justin ještě spí jinak by to dopadlo blbě. Vylezla jsem z koupelny a uviděla, že Justin není v posteli. Vydechla jsem úlevou a rychle jsem vydala do šatníku. Zrovna když jsem se oblékala, když vešel do dveří. 

"No teda, vypadáš celkem dobře" ozvalo se ode dveří.

"Ahh, co tu děláš?" zeptala jsem a začervenala jsem se při tom. 

"No je to můj pokoj, takže můžu vejít kdy chci. Dokonce jsem rád, že jsem vešel zrovna teď. A mimochodem jsi hrozně roztomilá, když se červenáš"  řekl a začal se ke mě přibližovat. Rychle jsem na sebe hodila oblečení a vyšla jsem z pokoje. Nachystala jsem si oblečení do nemocnice. Když jsem se otočila ve dveřích stál Justin.

"Chceš něco na snídani?" zeptala jsem se ho.

"Dal bych si míchaná vajíčka se slaninou a topinkou." řekl a ušklíbl se.

Nic jsem mu neodpověděla a pustila jsem se do přípravy naší snídaně. Když jsem míchala vajíčka na pánvičce, když jsem cítila jak mě objali dvě silné ruce. Trochu jsem nadskočila a podívala jsem se za rameno a zjistila, že je to jen Justin. 

"Vyděsil jsi mě" řekla jsem mu a začala dávat vajíčka na talířky a z druhé pánvičky jsem dala zase slaninu. Zrovna když vyskočili tousty. Všechno jsem dala na stůl a sedla jsem si. Justin si sedl vedle mě a začal jíst. 

"Dobrou chuť" řekla jsem, když už má skoro snědeno.

"Bylo to dobré. Moc ti děkuji. A v kolik chceš odvést do nemocnice?"

"Nemáš za co a stačí když mě odvezeš v sedm." řekla jsem mu.

Justinův pohled

Ráno jsem se vzbudil s pocitem chladu okolo sebe. Katrina někam zmizela. Začal jsem panikařit, ale v tom jsem uslyšel sprchu. Oddechl jsem si a vyšel z pokoje ven. Když jsem uslyšel, že sprcha nejede. Vyšel jsem nahoru po schodech a otevřel potichu dveře. Vešel jsem zrovna když se oblékala. 

"No teda, vypadáš celkem dobře" řekla jsem.

"Ahh, co tu děláš?" zeptala se a začervenala se.

"No je to můj pokoj, takže můžu vejít kdy chci. Dokonce jsem rád, že jsem vešel zrovna teď. A mimochodem jsi roztomilá, když se červenáš." když jsem to dořekl, začal jsem se k ní blížit. Ale než jsem došel už byla oblečená a venku z pokoje. Došel jsem dolů do kuchyně a chvíli jsem ji pozoroval.

"Chceš něco na snídani?" zeptala se mě.

"Dal bych si míchaná vajíčka se slaninou a topinkou." řekl jsem a ušklíbl se.

Nic mi neodpověděla a pustila se do přípravy naší snídaně. Když míchala vajíčka na pánvičce, tak jsem ji objal kolem pasu. Voněla hrozně hezky. Trochu nadskočila a podívala se za rameno a zjistila, že je to jen já.

"Vyděsil jsi mě" řekla mi a začala dávat vajíčka na talířky a z druhé pánvičky dala zase slaninu. Všechno dala na stůl a sedla si. Hned jsem začal jíst.

"Dobrou chuť" řekla, když jsem měl skoro snědeno a ona teprve začínala jíst.

"Bylo to dobré. Moc ti děkuji. A v kolik chceš odvést do nemocnice?"

"Nemáš za co a stačí když mě odvezeš v sedm." řekla mi.

Arranged marriage to Justin Bieber (CZ story)Where stories live. Discover now