Aşk İçin Ölmeli Aşk, O Zaman Aşk

118 14 4
                                    

-Şura Demirel'den-

Olanların üzerinden iki gün geçmişti ama hala aklımdaydı Egemen'in bana buz gibi bakışları Emre'nin bir şeyler fark edecekmiş gibi bakması...Hadi ama Egemen benden olayı dinlemeden birilerine bir şeyler anlatamazdın değil mi? Bu böyle olmamalı asla ama asla, galiba her şeyden vazgeçmeliydim Emre'den onunla yaşadığım,yaşayacağım güzel şeylerden bu acıtır mı? Acıtır öyle çok acıtır ki yeniden sevdiğim insanı bırakamam ne olursa olsun sevmekten vazgeçmez ki insan Emre benim minik dünyamın kocaman güneşi ve o güneş karanlığa gömülemez en kısa zamanda Egemen ile konuşmam gerekiyor.

-Günaydın.

-Se-sevgilim,günaydın.

-Şura neler oluyor? Soğuksun,durgunsun istemeden bir şey mi dedim bir şey mi yaptım? Anlamıyorum üç günden beri böylesin seni değiştiren ne oldu?

-Bir şey olmadı durgun değilim bir şey yapmadın ki sevgilim ayrıca değişmedim hala senin sevgilinim ve aynıyım.

Biliyordum,öğrenmişti ve beni artık istemiyordu yenilmiştim işte bu sır nasıl olur da bilinirdi? Egemen'i tanıdıktan sonra hayatımın bir anda alt üst olmasına şaşırmamam gerekiyordu bence,nereden çıktın ki sen karşıma?

-Şura,bir süre görüşmeyelim bu olanlar yeterince can sıkıcı birde senin bu tavrın beni iyice delirtiyor seni seviyorum biraz kafamızı dinleyelim.

-Şaka yapıyorsun değil mi? Emre ayrı kalmak istemiyorum ben, hala aynı benim saçmalama görmek istediğin gibi görüyorsun sen.

-Şura seni değiştiren bir şeyler var,hissediyorum ayrılmak değil bu sadece bir süre birbirimizi  görmeyeceğiz en fazla üç dört gün.

Yanıma geldi sarıldı başımı göğsüne koydum işaret parmağıyla çenemi tuttu ve yüzüne doğru kaldırdı sadece bu hareketi bile kalbimin göğüs kafesimden çıkacakmış gibi hissettirmesini sağlıyordu.Gözleri dolmuş gibiydi ağlamaya başlasam o da ağlardı ve bunu istemiyordum.Masumca dudaklarını benimkilere bastırdı gözlerimi kapattım bu anda dünyanın durmasını isterdim dudaklarımız yavaşça dans ederken çekildi.Gözlerini açtığında kırmızı olmuş gözlerle karşılaştım tam o anda gözümden bi yaş hızlıca aktı.

-Eşyalarımı toplamam gerek bu durumda.

-Hayır sen bu evde kalabilirsin ben yurt dışına annemin yanına gitmeyi planlıyordum zaten.

Bir daha ki yurt dışına çıkışında bana ''Annemle seni tanıştıracağım'' demişti annesi ve babası ayrıydı ama ikisiyle de görüşüyordu bir an aklıma söylediği o sözler geldi.

-Bu ayrılık ne kadar sürecek?

-Hadi ama güzelim bu bir ayrılık değil annem beni özlemiş ve yanına çağırdı en fazla üç gün söz veriyorum sana sadece üç gün birazcık hastaymış hastaneye yatabilirmiş o yüzden gidiyorum.

Sesimi çıkarmadan peki anlamında başımı salladım annesi Almanya'da oturuyordu evden gitmememi istediğine göre bu tamamen bir ayrılık değildi sadece kafasını dağıtmak istiyordu fikrimce.Yukarı çıkıp küçük bir çanta hazırladı küçük olduğuna göre evet üç günden fazla kalmayacaktı ama ben bu üç gün içinde ne yapacaktım henüz bilmiyorum.Çantasını hazırladıktan sonra hava alanını aradı uçağı saat ikideydi ve saat bire geliyordu.

-Gitsem iyi olacak anca giderim.

Merdivenlerden indik ayakkabılarını giydi ve çıktı çantasını almadan önce bana sarıldı ''Seni Seviyorum'' dedi ve öptü.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 24, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

UFAKLIK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin