Nu am incredere in tine!

4.7K 349 35
                                    

Acest capitol i-l dedic lui @Isabella1666 care m-a ajutat sa-l fac,fara ea nu cred ca-l postam prea curand :))
Si ea a inceput de curand sa scrie o carte intitulata "Summertime" care desigur ca este cu Harry Styles :> :)) Asa ca va rog sa trageti o privirea la ea.

Imi iau o pereche de blugi lejeri suflecati si un tricou larg alb cu jacheta mea preferata din piele.Machiajul nu este prea strident strident doar puțin rimel si fond de ten, pe unde trebuie, imi dau buzele cu un gloss si sunt gata .

Ma intalnesc cu Taylor unde am stabilit, la cafeneaua de langa liceul meu, peste o jumatate de ora de cand am vorbit.Ii povestesc cele intamplate, comandam cate un suc si nu ii vine sa creada cele întamplate cu Kendall.

-Doamne, Nina, nu pot sa cred prin câte ai trecut! Adică știam ca, Kendall este o scorpie.Dar nu ma gandeam vreodata ca putea sa comploteze pentru "barbatul vieții ei".

Eu imi las privirea in jos trista...Nu pot sa cred ca Harry m-a inselat asa.

-Adica Luke! începand sa ma bâlbâi iar Taylor începe sa rada.
-Hei..uite, esti frumoasa, imi spune ea încercând sa ma înveselească. Daca aceasta vaca de Kendall te amenință înseamnă ca ii este teama ca ii furi iubitul ei, nu scuze logodnicul.

Încep sa rad, iar ea ma anunta ca trebuie sa plece, ma indrept spre casa si se pare ca cina era servita ,toti asteptandu-ma pe mine, iau un loc si ma alatur. In timp ce mancam nu m-am putut abține in a nu ma uita la Harry care si el se uita la mine, o tacere deplina era la masa.Se auzea doar Louis cum rontaia la un morcov si toti au inceput sa rada, cu excepția mea si a lui Harry.

Am plecat repede in camera mea caci nu imi mai puteam stapani lacrimile. Deschid usa si o trântesc, aruncandu-ma in pat si zbier in perna apoi încep sa plang cum nu am mai plans niciodată. Stau cu spatele la ușa care se deschide, fără sa ma întorc tip:

-Oricine ai fi,iesi afara!
-Este si camera mea! In acel moment mi-am dat seama ca vorbesc cu Harry.
-Atunci plec eu! In momentul in care ma intorc Harry ma strange tare in brate, incerc sa scap din stransoarea lui dar degeaba, cedez si incep sa plang si mai tare.
-Ce a patit, Ninut?
-P-pai...e vorba de-de...

-Mai intai linisteste-te apoi imi povestesti, ok?

Dau din cap aprobator si incep iar sa plang strangandu-l si mai tare in brate pe Harry. Dupa ce ma linistesc pentru a-i spune tot ce am aflat:

-Pai...uite ce s-a intamplat...Am stiut ca nu este ceva in regula cu Luke asa ca i-am verificat telefonul apoi am vazut ca avea apeluri cu logodnica ta, scorpia aia si am dat pe mesa....
-Nu o mai face scorpie, nu ti-a facut nimic,intrerupandu-ma pe mine.
-Daca ai fi ascultat ai fi aflat! Il imping si incep sa plang intorcandu-ma cu spatele la el.
-Bine,scuze.Continua povestea,terog!
-Nu!
-Te implor! Se vedea pe vocea lui ca el chiar vrea sa afle, insa nici nu m-am mai intors la el i-am povestit stand cu spatele la el.
-Ei bine, am dat pe mesagerie in telefonul lui Luke si vad ca avea conversatia cu Kendall, se pare ca Luke a venit doar ca sa ma indeparteze de tine, Harry. Si asta face parte din planul lui Kendall.
-Nu te cred!
-Poftim?
-Nu am incredere in tine,pur si simplu.
-Si sa inteleg ca in ea ai,nu? O sa vezi ca am avut dreptate.

M-am ridicat de pe pat si am iesit din camera,trantind usa dupa mine.

Dupa cateva secunde usa se deschise.

Tot ce se auzea acum in acea liniste mormantala,erau pasii mari ai cretului.Am inceput sa fug,dar ma prinsese din urma.Stransoarea lui fiind puternica, dar se pare ca nu il deranjeaza durerea mea.

-Harry,ma doare!
-Stii ca nu am vrut sa zic asta.
-Stii ceva?Scuteste-ma. Nu ar avea logica sa ai acum incredere in mine din moment ce n-ai avut atunci cand eram intr-o relatie! rastindu-ma la el,reusind sa scap din stransoarea lui

Incepe Harry sa-i pese de Kendall din moment ce ii ia aparea? Sau doar vrea sa o faca pe Nina geloasa?

Doamne,deci nu imi vine sa cred. Am ajuns pe primul loc in Fanfiction. Va iubesc enorm ❤️

Whatsapp [ H.S ] Vol. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum