8.

1.7K 118 2
                                    

Niall
Byl jsem z toho hodně špatný věděl jsem, že moje koleno už nikdy nebude v pořádku ale že by mi ho museli amputovat ? To ne, nemohl jsem se s tím smířit. Uklidnilo mě to, že mě Liam začal líbat a řekl tu nádhernou větu na kterou jsem hodně dlouho čekal.
,,Miluju tě. " Motýlci v bříšku mi začali poletovat a srdce mi bušilo jako divé, pořád mi dával ty užásné polibky.
,,Taky tě miluju Liame. " Liam se usmál a odtáhl se.
,,Kdy má být operace ? " Polkl jsem. A vstřebal otázku.
,,Za 3 dny " Řekl jsem potichu jako bych nechtěl aby to věděl ale stejně to slyšel moc dobře.
,,Uh.. no dobře a je nějaká možnost že by to ještě vyvrátili ? " Smutně jsem zakroutil hlavou. To bylo vyloučené už se to nedalo změnit.
O tři dny později.
Niall
Liam zamnou pořád ty tři dny chodil, nosil mi růže roztomilé plýšáčky jen aby viděl můj úsměv. Každým dnem jsem víc a víc věděl jak moc ho mám rád a nechci o něj příjit. Byl poslední den kdy budu mít svoji nohu. Tu noc sem hodně probrečel. Brzo ráno mi šla sestřička píchnout jehlu na uspání. Naposledy jsem si pohladil nohu a upadl do hlubokého spánku.
Běhal jsem po louce s krásnýma koněma. Louka byla rozkvetlá všude plno včeliček a motýlků, nic mě netížilo pořád jsem běhal šťastný a užíval si horkého letního vzduchu. Lehl jsem si do trávy celý udýchaný a hleděl na modrou oblohu. Byla bez jediného obláčku. Ptáčci zpívali a vedle mě se objevil anděl. Šel ke mě měl sametová křídla která jen zářila čistotou. Byl to Liam, natáhl ke mě krásnou nepotetovanou ruku. Příjmul jsem ji a jakoby se všechno zbořilo. Koně začali splašeně utíkat a začalo neoktrolovatelně pršet a blesky byli všude. Tohle byla moje smrt.
Rychle jsem se probudil s dýchací maskou na puse a spoustou doktorů kolem sebe. Rychle jsem dýchal a klepal se. Byl jsem pořád na sále. Oči se mi zase začali klížit k sobě a sestřička mě vezla na pokoj. To se mi opravdu zdálo o smrti ? Už jsem nechtěl usnout, nechtěl jsem mít takové sny. Ale prášek si udělal své a já usnul.
Určitě zanechte vote a nějaký komentář aby byl další díl :)

The Tattooed guy /Niam HorayneKde žijí příběhy. Začni objevovat