3 dalis

1.4K 82 1
                                    


Kai musu akys susitiko atrodė kad visas pasaulis sustojo, ir nieko aplink nėra. Žinau atrodžiau kaip idiotė, bet... Pagaliau istengiau atitraukti akis, ir tada kazkodėl nuraudau. DA FUCK?! Kokio velnio? Žodžiu, nusisukau ir kraipydama šikna ėjau link savo kambario. Jauciau 4 akis įsmeiktas i mane. Staigiai atsisukau ir tada Luke su teciu greitai nusisuko.
-AHA! Pričiupau nusikaltimo vietoj!-Sušukau rodydama pirštu į juos.
-Hope! Raminkis! Nedaryk gėdos.-pasakė mama.
-O kodėl? Tegu jie mato mane tokią kokia ir esu. Jeigu būsim klasiokai tai...-Jau norėjau dėstyti morala bet mane pertraukė mama.
-Geraiu pasiimk vaikus pas save į kambarį.- šyptelėjo mamčikas.
-Ok.-Nusišypsojau evil smile.
Priėjau prie Vaness ir parodziau kad ji atsistotu, kai ji taip ir padarė aš atsitupiau ir permečiau ją per petį. Vos nepargriuvau, buvo LABAI sunkuuu!!!!
-HOPE! KA DARAI?!-sušuko mama.
Teta Liz(kaimyne) su Luke ir teciu jau juokesi visu balsu.Atsisukau į mamą dar su Vaness ant pečių. Ji ten raitėsi iš juoko.
-Nu tu sakei pasiimt... Tai-Nusijuokiau.
-Ok paleisk mane ir einam-Besujuokdama pasake Vanessa.
Padėjau ją ant žemės, pasivaliau dulkes nuo maikes kuriu net nebuvo ir paėmus tu dalbajovu rankas ir ejau į savo karalyste.
Atidariau duris ir šokau ant lovos. O jie labai atsargiau ejo i mano tvirtovę.
-EI! Eikit normaliai gi! nėra pas mane jokiu spastu čia. Yet-Padariau (http://www.google.lt/imgres?imgurl=http://img07.deviantart.net/ff4d/i/2014/118/6/b/pewdiepie____yet____video_in_description__by_blackmoonkittenwitch-d7geio2.png&imgrefurl=http://bunnylover223.deviantart.com/art/PewDiePie-YET-Video-in-description-450814466&h=566&w=1024&tbnid=WzAJROel6LdcZM:&docid=HT7NayBn4VsQaM&ei=67i4Vc7CBsaiU9fmt-gE&tbm=isch)
Jie pradėjo juoktis kaip nesveiki.
-----------------------------------------
Na va! 3 dalis jau čia! Ir aš ŽIAURIAI dėkoju už 77 peržiūras!! Tai atrodo mažai, bet man tai OHOHO!!
Tai va! Vote ir kom! Ačiūūūū
Myl :***
P.s srr už klaidas

Dabar gerai[lėtai keliama]Where stories live. Discover now