Kapitel 8

691 24 6
                                    

Det hade nu gått två veckor sedan den dagen och jag och Carro hade precis ätit lunch och jag var på väg upp för trapporna med Carro när jag stannade upp.
Synen fick mitt hjärta att gå i små, små bitar.
Han kysste någon annan. Felix kysste någon annan.
Jag vet inte varför, men jag blev rent sagt förkrossad. Jag menar, vi hade ju inte direkt ett förhållande, bara kyssts ett antal gånger. Men han hade sagt att han gillade mig, och jag tror inte heller ni skulle blivit så glada om ni såg personen ni gillar stå och hångla upp en annan tjej, som dessutom såg mycket bättre ut än dig.
Sorgen utbyttes mot ilska och jag började genast smida planer på att hämnas. Carro såg förvirrat på mig när jag med bestämda, snabba steg lämnade henne ensam. Kanske inte så schysst, men jag ville helst inte ta ut min ilska på Carro.
Tanken slog mig när jag stod lutad mot skåpen och funderade över hur jag skulle hämnas. Jag kunde ju hålla på med en annan kille, så skulle han bli avundsjuk och inse hur fel han har gjort.
Jag såg min chans när Felix stod lite längre bort vid sitt skåp, och Ethan kom gåendes genom korridoren.
"Ettiiiii" sa jag glatt och kramade om honom.
"Hej Liz" skrattade han och besvarade omfamningen.
Jag och Ethan hade kommit nära varandra, väldigt nära varandra. Vi hade en väldigt.. Hm.. Närgången vänskap.
Vi stod och pratade en stund vid skåpen, och när jag i ögonvrån såg hur Felix tittade upp så pressade jag mina läppar mot Ethans. Han besvarade förvånat kyssen men steg snart närmare mig och höll mig tätt intill.

A;n:
Andra kapitlet sög, detta också. Sårriiiii >.< Är också ledsen för mina korta kapitel, men de kommer så småningom bli längre när jag kommit in lite i berättelsen Cx
-
Hihihihihihihihihihiihihihhi publicerar ett till såhär direkt efter C:
Jag vet att det suger men kände bara för att slänga ihop något okok.

All about us ☽ f.sWhere stories live. Discover now