Medyadaki *Meryem* -temsîli-

122 15 5
                                    

Zarfı açtığımda tekrar korkumu hareketlendiren bi resim .

Bu kimdi beni neden , ne diye , kim olur beni tehtid edebilir?!

Zarfta Hakan'ın evime benden izinsiz geldiği gün Hakan'la birlikte bir fotoğrafım vardı.

*Bu kadarı yeter! Tabii ki abimlere söylemem ama haddini aştı bu kez her kimse. Aklıma hemen polise gitmek geldi. Beni izlediğini bildiğim için  zarfı yırtıp un ufak ettim. Çöpe attım. Sinirim gözlerimden okunuyordu.

O sırada telefonum çaldı. Meşgule attım çünkü gerçekten de sinirliydim ve kesin hata yapıcaktım ona karşı. Tekrar aradığındaysa bilerek açmadım. Her kimse beni izlediğini bildiğim için hemen eve girdim. Üzerime çeki düzen verdim. Tekrar çıktım sokağa . Ama bu arada ne bir mesaj ne de bir arama sesi hiç tık yok .

Tabi benden sıkılmış olmalı. Ne de olsa artık bende ondan sıkılmıştım . Aklımda polise gitme fikriyle ayrıldım evden. Abimlere de tabi haber vermiştim . Büşra'lardayım biliyordu beni . Yani abim rahatsız etmeden halledebilirdim işimi . E tabi Büşra'ya da haber vermiştim çoktan. Abime size geldiğimi söyledim diye. Çünkü saat oldukça geçti ve Büşra'lar dışında bu saatte hiç bi yere gidemezdim.

Yolda yürürken ezanı duydum . Yatsı okunuyo olmalıydı. Ezanı duymamla kalbimdeki hırs ve sinirin geçtiğini hissedebiliyodum.

Caddeye çıktığımda her taraf kararmıştı. Lokantalar , mağazalar ve bikaç evin ışığıyla sokak aydınlanıyordu. Zaten sokak lambası denen şey yoktu şu koca sokakta.Sonra biraz yürüdüm polis merkezine yaklaştım. Ama telefonuma bildirim geldi . Kesin o psikopattandır diye açtım mesajı. Ama o atmamıştı mesajı. Mesaj tanımadığım bi numaradandı.

°°Selam canım. Yaşadığımız gerginlikten dolayı çok üzgünüm. Aramızdaki buzların çözülmesi ve yeniden tanışmak için özür kabul et bi nevi , seni 'Garden Cafe' ' de bekliyorum. Lütfen hemen olumsuz düşünme . Gerçekten muhabbet ederiz hem biraz laflarız :) 
-Meryem °°

*Bu kız ne yaşadı acaba. Seninle aramızdaki buzları küresel ısınma bile çözemez. Özürmüş ! haha gülsem boşa gider. Ne yüzle mesaj atabiliyo anlamadım ki ??.

Ben de boş durur muyum hemen cevap yazdım tabi :

°°Canım ben öyle oyunlara gelemem. Seni de samimi bulmuyorum. Zaten sana o gün daha fazla cevap verirdim ama Samet iyi bi dostum. Özür filan da dileme inan ki özür dileyip benimle muhattap olmaman için seni affedebilebilirim. Seninle muhattap olmak hayatta en son yapıcağım şeydir. ;) °°

Dedim ve yolladım. Gerçekten de dobra kişiliğimi bi kez daha sevdim bu gün . 4 dakika sonra tekrar bildirim sesi ve Meryem'den olduğunu anladığımda gerçekten kız bayar dereceymiş şimdi daha iyi anlıyorum.

°°Ya tamam beni sempatik bulma ama bari özür dilememi de çok görme lütfenn , bekliyorum :) °°

Mesajı görünce şok oldum diyebilirim . Çünkü gördüğüm kadarıyla Meryem de dobra bi karakter. Küfür yazar diye düşünmüştüm . Fakat böyle konuşmasına inanmadım tabii ki. Sadece ufak bi özür yani . Özür diler biter bidaha da rahatsız etmez beni nasıl olsa diyerek cevap yazmadım ama gidicektim.

Sonra Garden Cafenin yolunu tuttum. İçeri girdiğimdeyse tek tük insan vardı. Çünkü zaten saat de biraz geçti. Sarı ampul gibi parlayan kafayı görünce oraya yöneldim. Ancak yalnız değildi. Yanında birkaç arkadaşı daha da vardı. İkimiz konuşuruz diye planlamıştım.

*Off şu porseleni çekemiyorum. Arkadaşları da aynı onun gibidir. Bide onları nasıl çekeyim Allah im bana sabır yağdır ya Rabbi'm .

Beni görmesiyle ayağa kalktı. Tabi diğer arkadaşları da onun baktığı yöne bakınca gözleriyle beni süzdü resmen hepsi. Çok şaşkın bakışlar eşliğinde yaklaştım o tarafa doğru. Tabi bu durumdan oldukça rahatsızlık duyuyordum.

ZümraWhere stories live. Discover now