14.Bölüm

5.9K 315 2
                                    

Kapıdaki kişi Çağan'dı.Ne güzel dimi.İşte Bu olamazdı arkasındakilerde Burak,Mert ve Akın'dı.Ama aralarında Poyraz yoktu.Aslında bu iyi olmuştu.daha onla yüzleşmeye hazır değildim.Aynı zamanda karşıma çıksa o ne diyecektim ki.
"Ailem için senden ayrıldım"
Hadi ama bu çok Saçma bir cümleyi.ne kadar Saçma dimi onlar için aşık Olduğum adamdan ayrılmıştım.Hayatım boyunca ben onlar için çalışmıştım.Onlar Yüzünden milyonlarca dayak yemiştim.Bunları neden yapmıştım ki?Bu sorunu cevapı yoktu işte belki onları Sevdiğim için.sonuçta onlar benim ailemdi.Her insan ailesini sever dimi.sadece bazıları daha az bazıları daha çok.Ben çok sevenlerdendim bunu beni Tanıyan herkes söylerdi.
       Böyle düşünürken göz yaşlarımı tutamadım ve Akın'a sarıldım.Diğerleride bana sarıldı.Ağlama biraz durduktan sonra Gözlerimi açtım ve karşımda Poyraz vardı.Artık gerçekten bir filmin içinde olduğumu düşünüyorum.
-Arya
İşte o anda herşeyi unuttum onun için Ağladım zamanlarını,depresyonda olduğumu ve onsuz geçirdiğim 2 yılı.Sanki o anda Dünya'da sadece İkimiz vardık ve tabiki Dünya'ya sığmayan aşkımız.
        Bi anda ona doğru koşup üstüne atladım.Beraber yeri boyladık.Poyraz yerimizi değiştirdi artık üstte duran oydu.Beni öpmeye başladı.çok romantik dimi.Ama bu romantik anı kardeşlerim bozdu.Yani hepsi üstümüze atlayınca Romantizim  diye bir şey kalmadı.Onun yerine güzel bir aile tablosu oluştu.Bu arada annemde geldi.Eeee Annem gelince aile tablosunda bozuldu.Sonunda hepimiz yerden kalktık.Burak konuşmaya başladı.
-Yani barıştınız öğlemi
Ikimizde birbirimize bakıp
-Evet
Dedik.Ardından hep beraber içeri girdik.Annemle sofrayı kurduk.Bu arada Can ağabey geldi.Belalı Dörtlü şu anda benim için tatlı Dörtlü ama neyse olayı anlattılar.Sofra kurulunca güzel bir akşam yemeği yedik.Ardından biraz oturduk sonra herkes uyumaya gitti.Poyrazla bense havuz başında oturup konuştuk.İçimden
"İşte hayat Dediğin bu.Sevdiğinin yanında olmaktır"
Dedim.Yani Bundan sonra Mutlu Mesut Yaşayabildik

Dövüşçü Ve MafyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin