30 day writting challenge/3

201 17 4
                                    

Ovako. Sa ovim delom kasnim tri dana i izvinjavam se zbog toga ali sam se trudila da napisem deo za Parents medjutim inspiraciju NEMAM nikako, i nista ne uspevam da napisem. Verovatno cu po dvadeseti put krenuti novu pricu i verovatno ce biti kriminalna neka. Mada nismo ovde da bi pricali o drugoj prici nego o ovoj. Za danasnji deo imam da pisem "Koje su top pet stvari koje te nerviraju".


1. Dvolicnost.

AAAAAAA zapalila bih onoga koga vidim da je dvolican. To mi je najgora moguca osobina na svetu. Sve mogu da progledam kroz prste ali to ne. Jer posle nekog vremena ne znam da li mogu da verujem toj osobi. To me uzasno nervira. ne volim da u svojoj okolini ima takve ljude. da meni pricaju nesto a onda mi okrenu ledja i krenu s potpuno drugom pricom. Pa zaklala bi ih...

2. Laz.

Pa ne bih morala ovde mnogo da pisem jer je vrlo slicno dvolicnosti. Kad me neko slaze bolje da mi je lupio samar. Smatram da svako ko trazi oprostaj ledja se ne okrecu. Ako neko zeli da se popravi i zeli tvoju ruku pomirenja ne vidim razlog zasto ne bi oprostila?


FriziderWhere stories live. Discover now