(II) Capitolul 4 ~Te vreau.~

4.5K 233 1
                                    

In acest capitol o sa fie parti intime intre Kate si Kevin... Va anunt de acum :D


Avusesem cea mai frumoasa zi de nastere din istorie. Cand am plecat de la club toti eram cu zambetele pe buze si obositi. Am dansat non stop si mai voiam sa stau. Chiar daca picioarele ma dureau din cauza tocurilor, eu tot mai aveam energie.

Am ales sa raman la Kevin peste noapte. Parintii lui erau plecati si era singur. Cand m-am despartit de Dylan mi-a soptit la ureche „Ai grija.". Dupa ce ne-am dat jos din taxi, am intrat in casa. Mi-am dat pantofii jos si cum am atins pamantul, am avut o senzatie de usurare. Simteam ca plutesc.

Kevin mi-a prins fata intre maini si m-a sarutat patimas. Imediat mainile lui, mi-au prins talia ridicandu-ma. Mi-am incolacit picioarele in jurul abdomenului sau. Sarutul lui era foarte apasat si plin de dorinta. M-a lipit de perete si mi-a soptit printre buze:

-Te vreau. Doar pentru mine. Vreau sa te fac a mea.

Am tresarit la afirmatia lui. Era prima oara cand mi-a zis asta. Mai avusesem pana acum niste joculete in care ne mangaiam reciproc, dar niciodata nu am ramas fara haine sau sa facem mai mult.

Am rupt sarutul si l-am rugat sa ma dea jos. Am ajuns cu picioarele pe pamant si apoi m-am uitat la el. In ochii lui se vedea dorinta de a ma avea. De a ma poseda. Voiam sa fiu a lui. Voiam sa-l simt cat se poate de aproape de mine.

-Pot sa fac un dus?intreb eu incet.

-Da. Du-te in baia mea. Stii de unde sa iei prosop. O sa fac eu in baia de jos.

I-am zambit, apoi m-am dus la etaj in camera lui. Am luat din dulap un prosop si tricoul lui pe care-l facusem al meu. Am intrat in baie si am dat drumul la apa. Am cautat in geanta servetelele demachiante. M-am sters repede, apoi m-am dezbracat si am intrat in dus. Apa fierbinte imi mangaia corpul infierbantat si plin de dorinta. Pentru prima oara de cand sunt cu el, chiar il doream. Voiam ca in noaptea asta sa fiu toata a lui. Voiam sa-i simt sarutarile pe tot corpul.

Am iesit din dus si m-am sters repede. Mi-am luat chilotii si tricoul pe mine. Mi-am luat hainele si geanta si am iesit din baie. Kevin nu era inca in camera. Mi-am pus lucrurile pe scaunul de la birou. Chiar atunci a intrat Kevin. Avea o pereche de pantaloni scurti si un tricou pe el. Se vedea ca de abia iesise din dus ca avea parul putin ud. In mana avea o sticla de vin alb si doua pahare.

-Daca am plecat de la club, nu inseamna ca s-a terminat petrecerea.

Vocea lui nu mai era ca inainte. Dusul ii scosese cred ca starea de betie din el. Nu se mai uita la mine cu acea privire plina de dorinta, dar eu tot il doream. M-am asezat in pat, iar el langa mine. A pus vin in cele doua pahare si apoi mi-a dat unul. Am ciocnit si am baut putin din el.

-La multi ani, Kate. Te iubesc mult de tot, spune el.

-Multumesc. Si eu te iubesc foarte mult, spun sarutandu-l usor.

Ne-am baut paharul de vin in liniste. S-a intins in pat si se uita pe tavan. M-am asezat peste el, cu fundul pe barbatia lui si picioarele de o parte si de alta. Am simtit cum a tresarit cand m-a simtit peste el. Se uita la mine, iar eu ma uitam la el. Il voiam, iar el nu mai dadea niciun semn.

-Cuvintele acelea de cand am venit...

-Imi pare rau Kate, ma intrerupe el. Din cauza bauturii. Dusul m-a trezit la realitate. Nu vreau sa te fortez.

Tine capul susUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum