Part 20

4.7K 140 15
                                    

"Lásko zbejvá měsíc do termínu tvýho porodu tak chceš tu svadbu nechat až po nebo teď?" Ptá se od linky kde vaří večeři. "Nechala bych to až po, teď ve všech šatech budu vypadat jak kapusta." Zasměju se. "Byla bys ta nejvíc sexy kapusta jakou by sem kdy viděl." Přejde ke mně a obejme mě ze zádu. "Ty si blbej." Čmarnu ho štětcem s fialovou barvou na tváři. "Nádhernej obraz." Líbne mě na krk. "Do půl roku bych chtěl uspořádat výstavu tvejch obrazů. Podle mě jich takovejch dvacet stačí ne? Moja malá umělkyně." Usmívá se a hladí mě po břichu. "Nechceš něco podniknout? Nebaví mě už pořád malovat." Opřu si hlavu do zadu na jeho rameno. "Co takhle jít na procházku? Jídlo se stejně teď vaří samo a aspoň se provětráme jinak než když cv hodíme přes den. Večer tam je i lepší vzduch." Otočí si mě k sobě. "To beru. Jsi skvělej." Dám mu pusu. "Jen se oblíknu, je přeci jen půlka prosince." Usměju se a skočím se oblíknout. Asi půl hodiny se procházíme a mezitim sme si sedli na lavičku protože mě začali bolet záda. Miles mi celou dobu hladil bříško a pořád k ní mluvil. Ano je to holka a dohodli jsme se na jménu Chloe. "Teď kopla!" Zasmál se Miles. "Bude z ní fotbalistka." Zasměju se s nim. "Pojď večeře už bude hotová." Pomůže mi nahoru a vydáme se domu. "Hmm tady to voní." Nadechnu pořádně té vůně. "Mam nejlepšího chlapa na světě." Dám mu pusu. "A já nejlepší ženskou." Plácne mě po zadku. "Která vypadá jako kapusta." Povzdechnu si. "Ale sexy kapusta." Dodá. "Dobrou chuť." Pošlu mu pusua pustim se do jídla.

"Lásko nevěděl sem co ti koupit tak sem vzal tohle." Odejde do pokoje a přijde s mega plyšákem kterej drží srdíčko a je tam napsaný 'aby sis vždycky vzpoměla na svou lásku'. "Děkuju." Přejdu k měmu a políbím ho. "Já mam pro tebe takovej divnej dárek ale jako těkulhka sem nechtěla obrážet všechny obchody." Zasměju se a jdu pro obraz. "Doufám že se bude líbit." Řeknu nervozně a podam mu zabalenej obraz. Pomalu sundá balící papír a naskytne se mu pohled na obraz na kterym je napsaný grafitem 'jsi jediný co mám' A kolem samý takový ty obrázky. "Tohle je dokonalý." Vydechne. "Zatím to jsou nejlepší vánoce prožitý v pohodě a s největší láskou mého života. A za tři týdny už bude v našem životě naše beruška." Přitáhne si mě k sobě a políbí mě.

Nemusel říkat dvakrát a už to bylo. Uběhl týden a chystali sme se oslavovat novej rok ale to by se naše beruška nesměla ozvat.

"M-milesi." Vydechnu. "Co se děje lásko?" Přijde hned. "C-chloe." Řeknu a chytnu se za břicho. "Dobrý lásko to zvládne. Pojď." Vezme mě pod rukou a jdem k němu do auta. Od tý doby utíhá všechno strašně rychle a už sem na porodním sále. Strašně to bolelo ale za ten skvělej pocit mít to malý stvoření u sebe to stálo. Narodila se pět minut po půlnoci a Miles byl celou tu dobu se mnou. Sice mi bude teprv 19 ale vůbec mi to nevadí. Moje práce je být umělkyní a je mi jedno že teď nějakou dobu nebudu malovat. Pro Chloe udělam vše co bude v mích silách. "Obě vás miluju." Dá mi pusu a tý malý dá pusu na hlavičku. "Takže ti nevadí že teď budu vypadat hodně divne?" Kouknu na něj. "Ať bys vypadala jak koliv tak pořád si moje láska.

Čtyři měsíce na to sme měli svatbu a naše malá kráska tam zpříjemňovala atmosféru. Dokonce tam přišel i Zach a měl sebou partnerku. Oba sme si popřáli hodně šťestí a chovali sme se k sobě jako bratranec se sestřenicí. Christopher tam taky dorazil ale sám. Od té doby co se tamto stalo Amandě si nikoho nenaśel ale zase se dostal na dráhu úspěšnýho spisovatele. Rodiče tam bohužel nebyly protože za 1. Filip byl nemocnej a za 2. Odstěhovali se od nás strašně daleko. Přišlo my jako bych už nebyla jejich dcera.

4. Května neboli den před míma narozeninama Miles výstavu mejch obrazů a třičtvrtě z nich se prodalo za skvělou cenu. Vedli sme prostě pohodovej život.

Ahoj lidi, je tu poslední část je sice krátká ale doufám že se vám líbila.... :) můžu vás ujisti, tohle není konec. Je to jen konec této generace^^ chtěla bych poděkovat všem co u této povídky zanechali vote a komment :* máme už úžasných 9,52k přečtení a 528 vote...ste prostě super! Ikdyž někdo řekne 'to je málo' tak ale pro mě to je dost. Sice sem napsala asi 13 povídek ale tohle je moje první kterou sem takhle aktivně přidávam^^ Moc vám děkuju :****

Young pupKde žijí příběhy. Začni objevovat