capitolul 1

74 2 0
                                    

-Cara,trezeste-te draga trebuie sa mergem la aeroport!Spune mama

Ma trezesc in cea mai mare fuga si imi fac rutina de dimineata , dupa care imi scot din dulap un top negru asortandu l astfel cu niste pantaloni de aceeasi culoare si in picioare punandu-mi conversii mei visinii.Imi dau parul blond si rebel pe spate,iar imi retusez putin machiajul,bine daca machiaj inseamna doar mascara si un creion de buze.Mama imi spune sa nu imi aplic produse de machiaj pe fata deoarece imi stric tenul.

Ma duc jos si mai arunc o privire peste casa mea...locul cel mai drag mie,locul din care sincer nu prea am iesit.Stateam mereu pe pervaz citind o carte si uitandu-ma la stele.O sa imi lipseasca atat de mult acest loc,desi nu am prea multe amintiri aici.

Urc in masina condusa de mama,fiinta cea mai draga mie,cea mai buna prietena.Nu peste mult timp ajung si la aeroport.Mama ma lasa acolo dandu-mi o imbratisare calduroasa,nu am vrut sa stau prea mult cu ea,deoarece dupa nu ii mai dadeam drumul.

Merg prin aeroport ca o rata pierduta incercand sa gasesc cursa "Germania-Anglia",dar,din fericire nu mi a luat mult gasirea acesteia.Urc in avion si ma asez la locul meu,10f.Este chiar la fereatra,langa mine asezandu-se o batranica cu nepotul ei nesuferit care a cantat si a tipat de alungul intregului zbor.

Peste 50 de minute de zbor ajung la destinatie,Londra.Totul este...superb.Sper sa ma integrez la noua universitate,dar...de fapt nu conteaza prietenii,conteaza sa ma axez pe studiile mele si sa ma concentrez la ore,cum de altfel am facut pana acum.

Iau un taxi si ajung la adresa,University College London.O cladire alba,imensa,cu o arhitectura impresionanta.In fata aflandu-se o fantana alba imensa inconjurata de banci si desigur cativa stundeti stateau pe patura pe gazonul perfect taiat.

Intru in cladire fiind acompaniata de o doamna de servici care ma conducea spre biroul directorului care mi-a inmanat cheia de la camera-camera 108 de la etajul 4.Locul in care aveam sa mi ingrop caietele si sa ma apuc de hibernat.

Intru in camera si spre surprinderea mea erau 2 paturi...nu stiam ca o sa am o colega de camera.Dar,nu ma deranja atata timp cat nu ma deranja si numma distragea de la studiat.Imi despachetez punand fiecare lucrusor la locul lui.Intru in baie si fac un dus racoritor luandu-mi prosopul cu miros de lavanda si asezandu-ma pe pat.Peste cateva secunde usa se deschide...ceea ce a urmat sa vad m-a socat de-a dreptul...un baiat cu parul cret saten si cu ochi verzi cuprinzatori a intrat la mine in camera marindu-si ochii la vederea mea.

-Oh,ce puicuta avem aici!
-Nesimtitule iesi!!am zis eu fugind repe in baie facand ca un copil mic.

Dupa ce m-am imbracat am iesit din baie incercand sa rezolv lucrurile...eu nu pot sta cu un baiat imbecil in camera,chiar nu pot.De asta il trag de mana pe tip si il tarasc pana in biroul directorului:

-Usor fato imi smulgi mana.
-Nu te mai plange.

Intru indrazneata si realmente il implor pe director sa il mute pe fat frumos din camera mea,dar acesta se impune,explicandu mi ca este singura camera din campus si ca repartitiile in camere au fost facute de computer,astfel nu ma pot opune pentru ca nu mai exista nici o camera libera in tot campusul. Acesta ne pune mana pe spate practic impingandu-ne spre iesire.

-Ohhh il urasc pe director!!te urasc si pe tine!spun uitandu-ma la satenul cu par carliontat care radea in hohote

-Ce ti se pare amuzant??

-Tu,spune foarte indiferent.Hai misca-te mofturoaso nu o sa am nici o tangenta cu tine o sa ma port de parca nu ai exista.

Tac si inghit in sec caci simt ca o sa explodez de furie.Mergem in camera mea,bime,camera noastra...inca nu ma pot obisnui...nu vreau sa impart nimic cu acest arogant.Oarecum sunt multumita ca

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Felt in love with a bad boyWhere stories live. Discover now