-2-

29.6K 151 6
                                    

Yavaşça gözlerimi açtım. Güneş ışıkları gözlerimi acıtmıştı. Hala aynı pozisyondaydık ve rahatsız olmuştum. Yavaşça onu içimden çıkartmaya çalıştım ama o kapalı gözleriyle nasıl yaptıysa beni aniden geri yerime çekti ve canım aşırı yandığı için bir çığlık koparttım.

-Ne bağırıyosun Melis ya uykumu kaçırdın
-Gerizekalı canımı acıttın, dedim ve onu hafifçe ittim. Çekil artık hem acıktım ben.
-Ya bi dur be sarışın iki uykumuz vardı.
-Şu pozisyonda olmadan da uyuyabilirsiniz bayım

Gözlerini araladı. Bana ukala bi bakış attı ve kendine doğru çekti.

-Ama ben böyle uyumak istiyorum. Sakıncası mı var?

Dediği gibi gözlerini kapattı. Hayır desrm ne işe yarıyacaktı ki sanki. Ben de çaresizce onu içimde hissetmenin tadını çıkarttım. Belki bu aylarca yapamayacağım bir şeydi. O hep başka kadınlara ihtiyaç duyuyordu. Belki de bu benim hatamdı. Ona o hissi veremiyordum ki başka kadınlarla yatıyordu. Bunları düşünmek gözlerimde yaş birikmesine neden oldu. Tutamadım ve bir damla yaş döküldü gözlerimden. Birbirimize yapışık olduğumuz için bunu hissetmiş olmalı ki gözlerini açtı.

-Lütfen o ıslaklığın bana ter olduğunu söyle.

Cevap vermedim,veremedim. Çenemden tuttu ve yüzümü kaldırdı. Sanırım gözlerim yine buğulanmıştı. Dudaklarıma ufak bir öpücük kondurdu

-Neyin var vahşi kadınım,dedi ve güldü.

-Ben sana neden yetmiyorum Bora, gözlerimden bir yaş daha süzüldü.

-Ne alakası var Melis? Hem bu gece çok iyiydin,  pis pis sırıttı.

Ama ben gülmüyordum. Beni kullanıyordu. Başka kadınlarla sevişip sonra hiçbirşey olmamış gibi beni de ele geçirebiliyordu. Lanet olsun ben neden bu adama karşı çıkamıyordum? Ve hala içimdeydi. Bu artık bana haz vermiyordu. Onun bana müdahale etmesine izin vermeden hızla kalktım. Yerde duran kıyafetlerimi hemen alıp banyoya gittim . Üstümü giyindim ve yüzümü yıkadım. Kendimi çok kötü hissediyordum. Ben de şuan o orospular gibi olmuştum onun için belki de. Belki de onlar gibi hatırlayamayacağı bir ilişki yaşamıştım bu adamla. Gözyaşlarımı tutamadım ve ağlamaya başladım. Sanırım kapıyı kitlemeyi unutmuşum ki içeri içeri Bora girdi.
Lanet girsin!

-Neyin var Melis?
-Neden bunu bana yapıyorsun?, gözlerimden sessizce bir yaş süzüldü. Başka kadınlarla sevişip sonra neden benle evleniyorsun Bora? 
-Aşkım... Pişman bir bakış attı.

Bana yaklaştı ve dibime girdi.

- Bora ben sadece seni istiyorum. Ama sen de benden başkasını isteme,buna ihtiyaç duyma istiyorum...

Dudaklarıma ufak, yavaş bir öpücük kondurdu. Bana sarıldı. Ne yapacağımı şaşırdım ve öylece durdum. Ona sarılmayacaktım,hayır. Bu sefer ona kanmayacaktım, beni büyülemesine izin vermeyecektim. Asla! Kollarını gevşettiğinde yanından çekildim. Mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya başladım. Birden miğdeme bir bulantı hakim oldu. Tuvalete koşarak gittim ve sanırım on beş dakika boyunca kustum.

Bora Yıldırım
Yaklaşık on beş dakikadır kusuyordu ve artık onun için endişelenmeye başlamıştım. Bir süre ses gelmeyince ona baktım.
Hayır
Olamaz
Melis herde hareketsiz yatıyordu.
Hemen onu kucağıma aldım ve koşarak arabaya bindirdim. Hastaneye gittim.  Acilden içeri girerken kalp atışlarım sanki yürümemi engelliyordu. Bu kesin benim yüzümdem olmuştu. Onu çok ağlatmıştım.
Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun!!!
Bir.süre bekledikten sonra doktor dışarıya çıktı.

-N'oldu karıma?
- Çok fazla piskolojik baskı görüyor olmalı. Çok fazla kusmasının sebebi bu. Ancak kusması normal. Çünkü eşiniz hamile!  Hayırlı olsun efendim hayırlısıyla baba olacaksınız.

Aman Tanrım. Baba olacağım. Çok samimi bir gülüş attım. Bir saniye!

-Peki Melis nasıl?
- Eşinizin biraz dinlenmesi gerek. Çok kustuğu için fazlasıyla halsiz. Ve bu kusmalar bebeğe de zarar vermiş olabilir. Bayım, en ufak bir sinir krizi veya üzüntüde çocuk düşebilir ve hanımefendinin sağlığı ciddi şekilde tehlikeye girebilir.

Sen Benimsin +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin