#1

111 13 0
                                    

Täna tuleb see saatuslik päev kui mind
tuleb tüütama minust aasta vanem korralik poiss Stinvald. Aghh... ma ei oota seda nagu üldse. Miks ma pean elama koos poisiga kes ei austa mind ja minu elustiili? Ma olen seda küsimust küsinud endalt juba viimased nädalad. Raudselt hakkavad sõbrad mõnitama, et mulle tuleb elama korralik kui mina samalajal suitsetan ja joon. Hetke pärast kõlasgi koputus välisuksel ja ma kuulsin poisi ja Susanna (poisi ema) häält.
Tegelikkult oleks tahtnud ma seda poissi näha, sest ema oli maininud, et Stin (Stinvald) on väga ilus poiss. Otsustasin lihtsalt viisakuse pärast minna vaatama seda Stinvaldi ja Susannat. Kui ma jõudsin keerata ukse lukust lahti ja elutuppa sammuda nägin ma väga hotti poissi. Üles kammitud juuksed, hallid dressid ja valge pusa.
Alguses ma arvasin, et see on lihtsalt mingi järjekordne ema sõbranna aga kui Bianca (minu ema) oli mind näinud ütles ta et ma tervitaksin oma toakaaslast naeratasin viisakalt ja läksin tagasi oma tuppa ja keerasin ukse lukku. "Deem kui hot" sõnasin endamisi. Seejärel raputasin pead, sest ta on ju korralik. Mina olen lohakas ja tema on korralik. Me ei sobi absoluutselt kokku, kuigi ta oli selline poiss keda soovida. Lõpetasin sellele mõtlemise ja tegin oma sahtli lahti ja võtsin paki suitsu. Tegin rõduukse lahti. Istusin toolile kui sain aru, et olin välgumihkli maha unustanud. Astusin tuppa avasin sahtli kui keegi koputas uksele "Lysbeth tee uks lahti. Stinvald tahab oma asju ära panna" lausus ema. Panin sahtli kinni ja tegin ukse lahti. Stin astus sisse kahe suure kohvriga. "Stinvald sa võid panna oma asjad kappi. Lysbeth tegi pool kappi vabaks" ütles ema Stinvaldile kes vaatas mind nagu vett kõrbes. See oli ebamugav. "On vaja midagi" lausin ma ülbelt. "E...ei" ütles poiss naeratades ja hakkas oma kohvrit lahti tegema kui ma nägin kohvris putsasid. Pomisesin endamisi "jalkapede" lootsin, et ta ei kuulnud seda. "Kuidas palun?" küsis poiss närvi minnes. "Ei midagi" laususin ma. "Loodan, et saate omavahel läbi" ütles Susanna. "Ma hakkan nüüd Tallinna poole liikuma. Hakkan teid igatsema" ütles Susanna pisarsilmis. Stinvald astus oma ema juurde ja ütles "hakkan sind igatsema". Kui nad olid lõpetanud kallistamise ulatas Susanna minu emale ja Stinnile ümbriku kus paistid raha sees olevat. Ootasin juba pikkisilmi kuna see läbi saab. Lõpuks kuulsin välisukse kinniminemist ja läksin rõdule tagasi suitsetama kui minu juurde astud Stin ja võtis mu suitsu ära ja viskas rõdult alla. "Kuule nolk mida sa arvad endast?" Ütlesin vihale minnes. "Nüüd on see ka minu kodu ja ma ei taha, et keegi suitsetaks veelvähem kaunis tüdruk" Ütles ta naeratades. Mul jättis süda ühe löögi vahele, sest keegi pole mulle nii ilusti veel öelndu. "Aga see ei tähenda, et sa võid mu suitsu alla visata!" Karjudes talle näkku. Selleasemel, et vabandust paluda võttis suitsupakkist kõik suitsud ja pigistas suitsud pooleks. Ma olin nii vihane, et jooksin talle kallale kui ta võttis must kinni ja hakkas..............

------------------
Loodan, et teile hakkavad meeldima need järjejutud. Kindlasti vote ja kommentaar :)

Halvad sõbradNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ