Personage

8.8K 247 30
                                    

Linaya: Is 18 jaar. Ze zit op haar eerste jaar HBO. Een bloedmooie meisje. Getint, donkerblond golvend haar en lichtbruine ogen die glinsteren. En een lichaam waar je u tegen zegt. Mohim kort gezegd: elke jongen droomt van haar.

Amina: de beste vriendin van Linaya. Hun doen letterlijk alles samen. Amina is ook een prachtmeid waar je u tegen zegt. Ze heeft donkerbruine krullen en heeft lichtgroene ogen. Prachtmeid!

Yassin: broer van Linaya. Hij is 20 jaar. Hij heeft een opscheertje en hele lichte bruine ogen. Hij is zooo knap. Ook elke meisje wilt hem.

Maissa: zusje van Linaya en Yassin. Ze lijkt precies op linaya. Ze heeft bijna alles het zelfde behalve haar haar. Ze heeft donkerblond gekruld haar. Ook net als linaya. Elke jongen wil haar.

Roumaissa: Tweelingzusje van Maissa. Zij is ook een prachtmeid maar laat dat niet zien. In haar broer, zus en zusje's ogen is zij een lelijk meisje en willen ze niet met haar omgaan.

Amir: De jongen waar Linaya op verliefd wordt. Hij is prachtig. Hij heeft een mooi postuur. Groene ogen. En een opscheertje. Hij is in een woordje : Perfect.

Safouan: Een jongen die in Linaya's buurt woont. Ook een mooie jongen maar ziet er niet echt mooi uit. Hij is 19 jaar en hij zit bij Linaya op school.

Er komen langzamerhand meer mensen bij en daar leg ik hun personage ook uit.

Deel, comment en stem op dit verhaal voor een deel die ik vanavond dan kan plaatsen!

Linaya & AmirWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu