BENİ BENDEN ALMA..

76K 183 8
                                    


Sabah uyanır uyanmaz onun yüzünü görmek..
Dudakları, gözleri. Sanki bana özel yaratılmış, sadece beni etkileyen bi eroin gibi. Beynimi uyuşturuyordu. Onun o derin, serin sularında boğulmak. Bu hep böylemi olucak. Uyurken bile beni baştan çıkarıyordu. O herşeyin en güzelini hak ediyor. Ona zevklerin en güzelini yaşatmalıyım. Onu hiç bir şeyden mahrum bırakmamalıyım...

Kolumu beline dolayarak, alt dudağını hafif ısırıp kendime çektim. Tuhaf bir şaşkınlıkla uyandı ama gülümsemesi keyfinin yerinde olduğunu açıklıyor.. Beyaz teni yanık vücudumda eriyor sanki. Yanakları hemen kızarmıştı. Bu kadar masum görünmesi beni sakinleştireceği yerde dahada delirtiyordu. Bedeni resmen alev alıyordu. Gözlerinde anlamlı bir bakış bıraktım. Ne istediğimi anlamış olmalı. Kafasını hafifçe önüne eydi, bir anda boynuma sarıldı sıkıca. Sanırım bu 'Hazırım' demek! Bu sefer yavaşça ona yaklaştım. Ona sürterken nefesinin kesildiğini fark ettim. Yavaş olmam onu delirtiyo olmalı. Onu zevke getiriyo olmam beni daha da çok heycanlandırıyordu. Yavaş yavaş içine sokulurken bana olan bakışları beni derinden etkiliyordu. Önümde koca bir ömür duruyor, tanrının bana verdiği en güzel hediyem. Bir ömür bu güzellik benim. Bu beden, bu sıcaklık..

Bu güne kadar hiç böyle bir yaşam serüveni içine girmedim. Hiç bir şey bana bu kadar zevk vermedi. Yada hiç kimse bana özel olmadı. Ama o sadece benimdi. Tüm sertliğimi ona geçirdiğimde gözleri kaymaya başlamıştı. Bu duyguyu biliyorum şuan beyni uyuşuyo olmalı. Bu çiftleşmek olamaz tamamiyle tekleşmek.. Tek parça.
Benim parçam. Benim kalbim. Beni benden alıyor. Kalbiyle, bütünlüğüyle beni kendi itaatkarı yapıyor.

Bu kadar yavaş olmak yeter sanırım.
Biraz hardecore.. Etrafa bakındım. Gözüme bornozun uzun ince kuşağı çarptı. Yavaşça kendimi geri çekip "Biraz yaramazlık yapabilir miyim?" dedim. Gülerek kafasını salladı. Sanırım benim hayal dünyam onada iyi geliyor, mutlu ediyordu. Direk elime kuşağı aldım. Ellerini birleştirip yatağın baş kısmına bağladım. Birde gözlerini bağlamam gerek. Gözlerinide bağladıktan sonra dudaklarından öpmeye başladım. Boynuna doğru inerken gülüşü artıyordu. Bu ona zevk veriyo fazlasıyla. Boynundan göğsüne.. Beline.. Daha aşşağılara?
Tabiki..
Onun o ateşini dilimle söndürsem..
Gerçi hiç sönmicek bir ateş. Benide korlarında yok ediyor. Onu hissederken, ona bakarken hafızamda ki her şey birer birer siliniyor. Kendini saniye saniye, milim milim aklıma, fikrime, kalbime, gözlerime kazıyor. Artık istesemde hangi bir yerden söküp atabilirim ki. Galiba aşkı şimdi yaşıyorum. Hissediyorum. En derinde. Sanki koca bi okyanusun derinliklerine sürükleniyorum. Benim özgürlüğüm sende...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İLK GECEWhere stories live. Discover now