First schoolday

17 2 0
                                    

Pov cameron

Ik word gewekt door een snerpend en irritant geluid dat ik maar al te goed ken"de wekker." Vandaag is het weer school na 3 heerlijke maanden vakantie. Snel kijk ik ff naar de wekker en zie dat het al 20 na 8 is "shit nog tien minuten voor school." Snel spring ik handig uit bed of dat dacht ik teminsten toen ik voluit op men gezicht de vloer raakt had ik door dat dat niet zo handig was. Snel klauwter ik overeind en spring snel de douch in de trek men kleding aan. als ik beneden ben zie ik dat m'n ouders al naar hun werk zijn. Ik smeer snel m'n boterham en prop hem in men mond. ik snel naar men fiets en hoop dat ik nog optijd ben te laat zijn op de eerste schooldag is niet zo handig, als ik op school aankom hoor ik het geluid van de bel. Ik loop snel naar men klas als ik binne. Ga zit de lerares al."Te laat op de eerste schooldag Dallas ,ga nou maar snel zitten ik zie het voor nu door de vingers." Ik ga snel zitten naast men best vriend Jack." Jo man waarom zo laat " ik negeerde zijn vraag en ging zitten, de eerst schooldag doen we altijd zo'n vraag ronden over hoe je vakantie was. De juf was juist bij mij " cameron hoe was jou zomervakantie?"heel goed,heb veel afgesproken met de jongens en veel meisjes" wanneer ik die laatste zin had uitgesproken hoorde ik een hard gekuch van de hoek van de klas.

Pov Madison
Toen hij dat laatste zei kuchte ik " kuch*player kuch*." Wat zei je hoorde ik cameron boos vragen " ooh sorry ik moest hoesten maar ik zei player." Toen ik dat zei begon de klas te lachen cameron en de juf keken me boos aan, voor de rest van de dag hadden we veel voorstel rondjes in elke klas. Toen ik juist de school wou uit stappen voelde ik iemand aan men schouder trekken toen ik me om draaide keek juist in de donker bruine ogen van cameron. " waarom deed je zo in de klas? Je kent me niet eens,je weet niks van mij!" Hij keek me vragend aan. Herkende hij me dan niet dat raakte echt een gevoelige snaar ik herpakte me snel."ik weet meer over je dan je denkt, ik weet dat je een player bent en dat alleen voor en meisje die je hart brak." Hoe weet jij dat!" "Herken je me dan niet meer cammie?"

Pov Cameron
"Herken je me dan niet meer cammie?" Die bijnaam Kwam me bekend voor ik keek haar nog is aan town herkende ik haar. "madison?" "Je herkend me eindelijk." Ik zag een breeder grijns op haar gezicht." Waarom doe je dit we Zijn toch vrienden?" " Waren Cameron waren en om payback."
*******************
Men eerst hoofdstuk van payback jeeej ik hoop dat jullie het wat vinden. Ik heb trouwens nog een cover nog weet iemand er een ?
Soo byeeee boys and gurls!!!

PaybackWhere stories live. Discover now