Harry (1)

740 34 0
                                    

Tu si cu Harry erati casatoriti de o luna, iar acum va aflati in luna de miere in Paris. Neputand sa mergeti imediat dupa nunta in luna de miere. Aveati sa stati in Paris 2 saptamani, fiind locul unde va-ti intalnit sau mai bine zis busit unul de altul cand tu alergai dupa efarsa ta, iar el era cu capul in telefon. Desi ti-ai pierut esarfa, l-ai gasit pe Harry.
"Uite, aici e locul unde ai sarit pe mine" exclama el razand apoi trecandu-si mana prin par.
"Ti-am mai zis, fugeam dupa esarfa, nu am sarit pe tine." ti-ai dat ochii peste cap cand si dupa 4 ani el tot continua sa zica ca ai sarit pe el, desi stie ca nu e asa.
"Stiu, stiu, doar imi place sa te tachinez." ti-a spus el ciufulindu-te, stii ca asta te enerveaza si mai rau.
"Termina, nu-mi place, daca mai faci asta te tund in somn chel." i-ai spus tu aranjandu-ti parul si facand o fata si potitie de diva.
"Nici ca nu indraznesti sa faci asta, reao." a spus el facand botic, iar tu l-ai sarutat pe bot si ati inceput sa va indreptati spre cel mai apropiat magazin de suveniruri.
"Deci, crezi ca ar trebui sa le luam si baietilor ceva?" l-ai intrebat tu uitandu-te printe miile de tricouri, actibilduri, magneti de frigieri si altele.
"Sigur, de ce nu? Uite asta ar fi potrivita pentru Niall, nu crezi? ti-a arata el un magnet in forma de felie de pizza.
"Poate o sa o manance. Asta e buna pentru Liam." i-ai spus tu aratandu-i o haina pentru catei mult prea draguta, stiind ca ii va placea.
"Yep si asta pentru Louis. Daca nu-i convine sa-si cumpere singur" a ras el la urma aratanu-ti un tricou cu "the sassy master" potrivit pentru el.
"Vrea inghetata, Haz', cumpara-mi inghetata." i-ai ordonat tu facand botic si privinu-l cum se duce spre standul de inghetata.
Ati continuat sa va plimbati pe strazile Parisului, iar la apusul soarelui, Harry ti-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste.

Imagine 1DUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum