》TANITIM《

1.2K 334 81
                                    

''Tüm vedalar soğuk olur diyen sizdiniz, bu veda değil, hoşçakal. Siz de hoşçakalın ılıklığını hissedin. Gerçi beni bilirsiniz, istesem de soğuk da olamam ılık da. Sıcağımdır. Heyecan katıyorum işte hayatıma, görüşmek üzere. -Yüsra.''

Pembe not kağıdına yazdığım yazıyı banyo aynasına yapıştırdım. Bu saatte nefes sesimin bile duyulmasından korkuyordum. Herkes uyuyordu , duymazlardı ama esas heyecan buydu. Sanki her an ensenden yakalanacakmışın gibi hissetmek. Bir filmde gibi...

Hadi, ya sen ne diye duruyorsun? Sen de heyecan kat hayatına. Avizene uzanıp onu mikrofon yap, tadı güzel diye aspirinleri tat, boyunu aşan derin sularda yüz, tehlikeye uzan, cesaretli ol ki kimse seni taklit edemesin, kendinle yarış, karşılıksız bir aşka tutun, acı çek, yükseklere tırman, iguana besle, eşcinsel arkadaşların olsun bir sürü, onları anla. Amazonları gez, kimsenin göremediği yerlere pankartlar aç , zıplaya zıplaya yatağının yaylarını kopar, hep o umudun ve heyecanın peşinden ritim tut, ömrüne ritim tut.

Kaderinin ipleri sende, ya o ipleri kaderinin sırtına iyi geçirip onu yöneteceksin, yada o seni tuttuğun ipler ile sürükleyecek, canını acıtacak.

Yap, hemen yap! Erteleyip kendine haksızlık etme. Çünkü bunların hiçbirini yaşayamadan toprağın karanlık yüzüyle buluşnalar var. Yap ama dikkatle yap, ölmemeye çalış. Her nefesin farkına var. Unutma! hiç bu kadar genç olmayacaksın .


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HÜR~EleutheromaniaWhere stories live. Discover now