2-EMİN OLMA

17.8K 640 171
                                    

Anlamadığımı belirtmek istercesine mavi gözlerimi yüzünde dolaştırdım.

-Anlamadım

-Ne duyduysan o. İçeri gir ve arkandan kapıyı kitle .

Mavi gözlerimi yüzünde son kez gezdirdim.Yüzündeki sert ifadeyle kendinden taviz vermiyordu. Neden olduğunu bilmeden dediğini yaptım. İçeri girip kapıyı kitledim ve sırtımı kapıya yaslayıp yere çöktüm.
O siyah gözlü adam gelmeseydi şuanda burda olamıcaktım.Bunları düşünmek ona olan minnet duygumu harekete geçirdi.Daha ismini bile bilmiyordum.

-Offf keşke sorsaydım.

Onun takım elbiseli sert ve karizmatik görüntüsüne isimler düşünmeye başladım ama hiç birinde karar kılamadım. Acaba kaç yaşındaydı.Yirmibeş yirmialtı yaşlarında gösteriyordu ama emin olamadım.Sonra birden içim öfkeyle doldu. Neden bu siyah adamı düşünüyordum beni kurtardığı için mi ? Aklım bu soruya mantıklı bir cevap bulamamıştı.Bende günün heycanına daha fazla dayanamayıp uyumak için odama gittim. Sert yatağıma girip uykunun beni ele geçirmesine izin verdim.Sabah kalktığımda saat 7.30 du. Hızla kalkıp hazırlanacağım sırada gidecek bir işimin olmadığı tüm çıplaklığıyla karşıma çıktı. Bende öğlenki dersime kadar iş aramaya karar verdim.Üzerime mavi diz üstü bir elbise giyip pudra pembesi babetlerimle dışarı çıktım. Dışarı çıktığımda hiç alışık olmadığım bir durumla karşılaştım .İki tane çam yarması  son model arabaya yaslanmış bana bakıyorlardı.Beni görünce ceketinin düğmelerini ilikleyip yanıma geldiler.

-Hanımefendi bir yere mi gidiceksiniz biz bırakalım.

Ben şok olmuşbir ifadeyle onlara bakarken bir şeyler söylemem gerektiğinin farkına vardım.

-Siz kimsiniz .Neden evimin önünde bekliyosunuz.

-Hanımefendi bizi Egemen bey gönderdi .Sizin her türlü isteğinizi yerine getirmemiz için izin verin gideceğiniz yere kadar götürelim.

Ne demem gerektiğini bilmeden öylece adamlara baktım. Egemen de kimdi.Böyle birisini tanımadığıma neredeyse emindim.Tamımadığım bu adamlara güvenecek kadarda aklımı kaçırmamıştım.

- Gerek yok kendim gidebilirim. Sizde evimin önünde beklemekten vazgeçin .

-Hanımefendi bizde emir kuluyuz. Malesef bu dediğinizi yerine getiremeyiz Egemen beyin kesin talimatı var sizi yalnız bırakamayız .Lütfen bizi zor durumda bırakmayın işimizden oluruz.

Adam bunları söylerken o kadar samimiydiki ona inanmıştım.Onlarla gidicektim ama Egemen kimse onun yanına.

-Tamam ama beni Egemen kimse onun yanına götüreceksiniz

Arabanın kapısını açıp

-Böyle buyurun hanımefendi

Arabaya binip adamların beni Egemen denen adamın yanına götürmesini bekledim.Aklımdaki sorular cevap bulmak istercesine mantığımı zorluyordu.Bu adamın benimle derdi neydi .Neden benim için böyle bişey yapıyordu.Ben bunları düşürken araba yavaşladı ve adı ATEŞ HOLDİNG olan devasa yapının önünde durdu. Ben hayran hayran etrafa bakıyordum.Böyle zengin birinin benimle ne işi olurdu ki. Yanımdaki adamlar bana eşlik ediyorlardı. Asansöre binip 18. kata çıktık. Göğüs dekoldesinden göbeğini görebileceğim bir gömlek giymiş olan sekreter bize kapıyı açtı. İçeri girdiğimde şok dalgası büyün vücudumu ele geçirdi.Beni kurtaran siyah adam Egemenmiydi. Ben şaşkın şaşkın yüzüne bakarken o şaşırmış gibi görünmüyordu. Kendime gelip sormam gereken bir hesap olduğunu aklıma getirdim.

-Beni neden takip ettiriyosunuz?

Bakışları ayaklarımdan başlayıp yukarı doğru çıktı ve gözlerimde sabitledi.

-Ben öyle uygun gördüm.

Sinir tüm damarlarımı yakıp kavuruyordu.İçim öfkeyle dolmuştu.Kendini ne zannediyordu bu adam

-Pardon da hangi hakla beni takip ettirip sonrada pişkin pişkin ben öyle uygun gördüm diyebiliyorsun?

-Bunu sana açıklayacak değilim. O adamlar seni takip edicek. İsteklerim bununlada sınırlı değil benim evimde yaşayacaksın. Attığın her adımdan haberim olucak .

Ben şok olmuş bir ifadeyle onun söylediklerini hazmetmeye çalışıyordum.O ise bu cümleleri o kadar rahat söylemişti ki kanım dondu.

-Eğer beni kurtardın diye kendinde bu hakkı görüyorsan yanılıyorsun

-Bunun seni kurtarmamla ilgisi yok seni kurtarmak zorundaydım ben zaten .

- Beni zorla yanında tutamazsın buna izin vermem.

-Emin olma seni yanımda tutabileceğimi ikimizde biliyoruz.


ARKADAŞLAR HER GÜN BÖLÜM PAYLAŞACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM AMA BAYRAM TELAŞINDAN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

SERT KOCAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin