Obsesia - 5

875 33 1
                                    

Razele soarelui incep as face simtita prezenta prin joaca lor pe fata mea. Ma zvarcolesc prin pat si imi ascund capul sub patura care-mi acoperea trupul. Ma intind putin si ma ridic in capul oaselor. Arunc o privire spre ceas si vad ca e 6:40. Imi trantesc o palma peste frunte si sar ca arsa din pat direct in dus. Scot un rand de haine din dulap (o bluza cu semnul infinitului si o pereche de jeans albastri mulati).. Imi trag repede sandalele in picioare ma pieptan putin, si fug pe usa cu ruxacul in spate. In fata curtii mele este o masina neagra.. Presupun ca un Mercedes .. Dupa cum se vede.. M-am oprit putin, gandindu-ma cine ar putea fi, iar apoi imi dau inca o plama realizand ca doar Nick vine dimineata dupa mine. Ma urc in spate si trantesc usa si trancanind ceva :

- Heii Nick. Tati, ti-a luat masina? incer eu sa-l tachinez.

- Buna dimineata dra. Hard. Cum ati dormit? ma intraba o voce a naibii de cunoscuta.

Inghit in sec si incerc sa cred, defapt sa ma mint pe mine insumi ca nu e cine cred eu ca e. Raman putin tacuta, iar apoi printr-o simpla saritura ajung pe scaunul din dreapta al pasagerului. Il privesc lung pe Bryan, iar acesta la randu-i ma priveste.. Dar nu asa cum il privesc eu .. Acesta ma priveste ca si cum ar vrea sa ma "devoreze" de vie... Ceea ce ma sperie putin. Cu mana dreapta se sprijina de cotiera, iar pe stanga o are strans lipita de volan. Incerc sa-i evit privirea, iar acesta imi prinde barba..

- Da-mi drumul! dandu-i peste mana. Cum indraznesti sa vi aici dupa ceea ce ai facut ieri. Ti se pare ca ai vreun pic de etica? Spune-mi! M-am rastit eu la el.

- Wow Hard, trebuie sa ma inveti si pe mine sa fac asta, aratand cu mana ceea ce am facut eu.

- Aaa.. Pai e foarte simplu.. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa - la dracu' ! Valeria, el incearca sa evite subiectul, iar tu ii dai apa la moara.. Termina-l! Acum - Ia stai putin. Stiu ce vrei sa faci, si te previn ca nu iti va merge asa usor.

- Hard, daca as vrea sa fac ceva, as face-o si fara sa-ti dai tu seama, privindu-ma intr-un fel in care nu am mai fost privită.

- In fine.. Eu acum am sa cobor. Multumesc pentru acesta vizta care mi-a stricat toata ziua. Sper sa aveti o constiinta linistia.. Aruncandu-i un zambet fortat.

Dau sa cobor din masina, dar ma prinde de mana si intr-un fel ma rasuceste si ma pune cu spatele in poala lui. Simt cum tot sangele din corp urca spre obraji si acolo se opreste. Inghit in sec din nou si-mi dau ochii peste cap si rugandu-ma sa ma lase in pace. Mainile imi sunt asezate pe piept in forma de X, iar mana lui stanga le tine asa. Parul imi este imprastiat pe fata si cu cateva suflari incerc sa-l dau la o parte, dar degeaba. Cum Bryan vrea sa para un SuperErou, isi pune mana peste fata mea si-l da cat colo.. Intorc capul spre volan, iar acesta ma intreaba :

- Hard?

- House?

- Pot sa te intreb ceva? ma intraba cu o voce a naibii de sexy.

- Ia vezi, poti ? luandu-l peste picior.

- Ti-a placut sarutul de aseara?

Pe bune? Ce e in neregula cu proful asta? E asa de lipsit de etica incat ar merita sa sfarseasca singur .. Nici macar pisici sa nu aibe.. Pentru numele lui Dumnezeu! Sunt eleva ta. Imi striga constiinta.

- Scuza-ma ca te-ntreb, dar, ai scapat de la vreun balamuc, ceva de genul asta?

Acesta afiseaza un fel de uimire pe chipul lui perfect. Oare o crede ca-s nebuna?

- Hard! Par eu a fi vreun nebun?

- Chiar vrei sa-ti raspund la intrebarea asta? ii arunc o privire strapungatoare.

- Pai, mai bine sa nu stiu.. E mai bine asa. Dar acum raspunde-mi la intrebare. Ti-a placut? trecandu-si limba peste buze.

- Nu. Da. Da, nu. Adica, ceea ce am vrut sa-ti spun e ca NU!

Acesta incearca sa ma sarute din nou, dar de data asta cand s-a apropiat de buzele mele, i-am prins-o pe cea de jos si l-am muscat pana cand am simtit gust de sange pe buzele mele. Stiu ca nu e bine , dar am facut-o pentru mine. Bryan si-a luat mana de pe mine, iar eu scap din "capcana" lui. Odata eliberata, deschid masina si ies imediat lasandu-l pe acesta sa tipe dupa mine. Ma dau inlaturi de langa masina acestuia si-l vad cum pleaca.. Ma intorc si-l vad pe Nick ca masina chiar in spatele meu .. Fara Anna.. Fir-ar.. Cred ca a vazut totul..Ma indrept spre masina lui, cu capul in jos si cu bratele infasurandu-mi corpul.. Din nou aveam acea senzatie de vinovatie.. Asa cum am avut-o aseara.. Dar e un fel de combinatie de sentimente acum.. Adica nu e doar vinovatie... Mai e si placere, si nedumerire, si de toate. Urc in masina acestuia, fara sa-l privesc, iar Nick ma intreaba :

- Ala era proful de chimie? pundanu-si mana pe umarul meu.

Nu zis nimic, doar privesc in gol si suspin.. La atingerea acestuia, tresar.. Dar nu am habar de ce.. Ma dau spre geam doar ca el sa-si ia mana de pe mine si imi rezem capul de sticla rece si transparenta..

- Nick, hai sa mergem, OK ? Nu vreau sa mergem azi la liceu.. Bine?

Obsesia Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum