Terug

37 1 0
                                    

'Zo, dat was mijn vakantie wel zeg. Na het vermoeide WK in Brazilië, waar we door die rot Nederlanders zijn uitgeschakeld het was echt geen penalty scheids. Gelukkig heb ik nog wel gescoord.'

Manchester, Engeland
POV Pers
'Manchester United bevestigt de komst van Rademel Falcao. De 28 jarige Colombiaan wordt een seizoen verhuurd van AS Monaco. Dit kan misschien een verluidt naar het vertrek van Hernandez zijn'.

POV Hernandez

*leest het nieuws*
'WAT!!?? Manchester huurt een nieuwe spits? Nu kan ik wel speeltijd vergeten onder Louis van Gaal. Ik moet hier weg, ook al is het maar voor een jaar.

September 2014
Madrid, Spanje
POV Pers

Na dat Falcao verhuurd werd aan United, Wordt "Chicarito" verhuurd aan Real Madrid, de Champions League winnaar. De Mexicaan gaat net als bij Manchester met rugnummer 14 spelen'.

POV Hernandez

'Yes, ik speel bij de club van mijn dromen. En ik kan hier gewoon lekker Spaans praten. Maar ik moet wel die Fransman Karim Benzema uit de basis zien te krijgen.
Ik krijg vast wel een kans van meneer Ancelotti. En dan zal ik United bewijzen dat ik wel een goede voetballer ben en dat ze die Falcao niet moesten huren. Het wordt vast een topseizoen!






Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 12, 2015 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

De kansDove le storie prendono vita. Scoprilo ora