Niall...

926 55 5
                                    

Pe poarta intra Jade,alerga spre mine.

J:O Alexia,imi pare atat de rau pentru ei.Erau niste oameni asa de buni...

Si ma strange in brate cum numai ea stie sa faca asa ceva.Ma uitam la masina de politie care incerca se isi dea seama de la ce a pornit incendiul.Dupa multe cauta un politist vine la noi si ne spune:

Politistul*P:Am aflat motivul porniri incendiului.Cineva a dat cu benzina pe pereti si asa a luat foc casa.Cred ca cineva incearca sa va faca rau.

Cand am auzit mi-a cazut cerul in cap.Cineva a vrut sa ne omoare...Cine ar fi putut fii,eu nu am nici un dusman din potriva sunt prieten cu toata lumea.Ma uitam in jur pana vad o poarta deschizandu-se si pe ea intra......NIALL???Ce cauta el aici.

Niall*N:Greg ce s-a intamplat aici?Unde sunt mama si tata.Alexia esti bine ai patit ceva?

A:Acum iti pasa nu-i asa.Trebuia sa se intample asta pentru a te mai vedea o data.Acum vi aici si te gandesti ca nu s-a intamplat nimic dar s-a intamplat.Ti-ai incalcat juramantul ca niciodata nu ma vei lasa singura.Stii cat am suferit?Stii cat de rau ma simteam atunci cand era ziua mea si tu nici macau un mesaj cu la multi ani nu mi-ai trimis.Te-ai gandit?

G:Alexia lasa-l.Stie si el ca nu e bine ca si-a tradat familia,dar trebuie sa iti spun ceva...

A:Ce este Greg?

G:V-a trebui sa stai cu Niall si cu prieteni lui.Nu te pot lua cu mine si nici nu te pot lasa singura cat timp omul ala dement e in libertate si te poate omori orcand.

A:Greg pot sa imi port singura de grija si orcum eu nu ma despart de Jade orce ai spune.

G:ALEXIA imi pare rau dar nu e dupa tine.Esti inca minora si cat timp eu nu pot sa am grija de tine,va trebui sa aiba Niall.Si daca vrei poti sa o iei si pe Jade cu tine in Londra.

A:Nu mai exista alte variante?

G:Nu...

A:Ok merg acasa la Niall.Niall scuze ca am reactionat asa nu am vrut dar doi ani in care nu te-am mai vazut mi-a provocat o senzatie mai nervoasa ca inainte.

N:............................................

C-am atat.Sper sa va placa si sa lasati un vot daca va place.Va pwp dulce.

Ce viata poti trai....(FF Zayn Malik)Where stories live. Discover now