4.

232 30 12
                                    

„Tak hej, ty anglická riť," krpatý sa na mňa pozrel trochu vystrašene. „To, že si mi kurva zničil sveter by som ešte predýchal. To, že ma prenasleduješ ako absolútny kripel možno tiež, ale do piče, to že si nevieš krotiť svoje pubertálne zmeny nálad a že tu komentuješ môj – mimochodom skvelý – prízvuk a oblečenie, o ktorom sa ti môže iba snívať je už trochu moc, nemyslíš?" začínal som toho mať akurát dosť.

„Nie, nemyslím. Pozri, ako sa správaš! Chcel som sa ti ospravedlniť a slušne vyriešiť, prečo sa tak hlúpo podobáme, ale ty máš vychovanie ako nejaký ficker! Úprimne ľutujem slečnu, čo s tebou chodí!" ej bisťu, malý nejaký drsný, nie? Mimochodom, čo je, sakra, ficker?

„A tebe tá frajerka ráno nedala, že si taký nevrlý? Alebo frajer? Mimochodom, zlatíčko, kým začneš vravieť niečo ako ‚chcel som sa ti slušne ospravedlniť a vyriešiť, prečo sa podobáme'," vytiahol som hlas, aby sa aspoň trošku podobal na ten jeho a pokračoval, „mal by si si ujasniť, že keď chceš niečo riešiť kurva slušne, nemusí to počuť celá kaviareň," pozrel som na servírku, ktorá mi doniesla mandarínkový cheesecake. Nezainteresovane som vzal tanier a otočil sa tomu špuntovi chrbtom.

Musel som si nájsť nejaký stôl, pretože ak by z jeho úst vyšlo čo i len slovíčko naviac, pravdepodobne by mal ksicht zaborený niekde pri Eiffelovke. Osobne by som ho tam dokopal.

Ibaže, ako inak, drzý kretén si povedať nedal a sadol si na malý gauč oproti mne.

„Nemali by byť Briti nejakí skromní gentlemani alebo tak? Vieš, myslím ľudia, čo sa vedia správať a spýtajú sa človeka, či k nemu môžu sadnúť skôr, ako tak urobia."

Pozrel som sa na jeho tvár. Tá podoba bola naozaj ohromujúca. Ďalšie znamienko, ktoré sa nachádzalo pod ľavým kútikom mal tiež.

Hľadel na mňa podobne, ako ja na neho. Privreté oči a mierne pootvorené pery. Po chvíli si dal frustrovane hlavu do dlaní.

„Počuj," spustil znova, čo u mňa vyvolalo pretočenie očí. Robí si srandu? Nemôže ma prosto nechať na pokoji a kurva sa vypariť a už sa nikdy neobjaviť? Nenasral by som sa ani keby ho cestou zrazilo auto alebo tak niečo, veď viete... „Bez hádok, dobre? Poďme rozumne vyriešiť túto podobu a potom sa už nikdy neuvidíme."

„Nič s tebou nebudem riešiť, kým si na seba neoblečieš niečo normálne. Vieš, aké je trápne, že ja, Harry Styles sa bavím s tebou? Človekom bez vkusu, s úšesom ako absolútny kretén a všetko..." vynechám to, že ja som mal úšes rovnaký, „a navyše, keď už to chceš vyriešiť a potom sa nikdy nestretnúť, prečo nezdvihneš tú tvoju veľkú anglánsku riť hneď teraz? Ani potom sa už nebudeme vidieť."

„Pretože mi to potom nedá spať?"

„Ježiš, nemusíš dávať podrobnosti, ja nie som na mladších," zasmial som sa na vlastnom vtipe.

„Ha. Tvoj humor je otrasný. Myslel som to tak, že nebudem môcť spať keď budem vedieť, že po svete behá ďalší Harry Styles s vlasmi ako žena, nechutne obtiahnutými nohavicami a telom, ktoré by ti mohli závidieť modelky Victoria's secret. Správne, ženy."

„Nehovoria ti náhodou Sherlock? Vo Victorii sú ženy, naozaj? Panebože, vypadni odomňa, než sa nakazím tým hnusným štýlom. Znova, ako môže niekto skombinovať sangriu-bur..."

„Ále, drž hubu," áčko pri slove ale nechutne pretiahol. „Aspoň sa obliekam ako chlap!"

„Kde prosím ťa? Strč sa do piče!" bol som totálne vytočený. Obaja sme sa rozhliadli po kaviarni. Všetci na nás pozerali. Kurva trápne.

Asi iba pre mňa. Tohto kripla s kombináciami fariem horšími detská izba budúceho dieťaťa Lady Gagy tu nemá kto poznať, bohužiaľ, o mne vedia všetci všetko. Naštvane som na stôl hodil pár bankoviek a rýchlim krokom prešiel k dverám.

Úprimne dúfam, že mi už dá pokoj.

Ibaže to by nemohol byť taký kretén, že? Samozrejme musel kráčať za mnou ako nejaké hlúpe šteňa. Nenávidím zvieratá, mimochodom. Zrýchlil som krok, takže som bol značne popredu.

„Harold Styles, ty retard, okamžite zastav!" Harold. Robí si ten malý hajzel srandu?

Zastavil som až príliš prudko, keďže jeho krpaté telo som zacítil na mojom chrbte. Môže byť tento deň ešte horší? Stretol som anglického skurveného idiota, ktorý na mňa vylial kávu a navyše vyzerá ako ja. A zničil mi boty. A sveter. A nedal mi pokoj.

Mám toho dosť. Chcem si ľahnúť do postele, pozrieť si pár prehliadok a nakoniec premýšľať nad tým, ako to, že kučeravé čudo je presne ja v sedemnástich.

„Drahý Harry," presladene sa usmial s očami na svojom telefóne značky... uhm, iPhone to nebol, to rozhodne nie. Ale akože bolo to dotykové... a červené... no nič. „Práve som si vygooglil, ako si vyzeral v sedemnástich," ďalej hovoril tak sladko, že by z toho aj Taylor Swift dostala cukrovku. Zhlboka sa nadýchol a... potom prišlo divadlo. „Tak mi sakra vysvetli, prečo si vyzeral úplne, ale že úplne presne ako ja?! A prečo si z mojich vlasov urobil... uhm, leviu hrivu? A PREČO MÁŠ, DO RITI, TETOVANIA?" poslednú vetu zahučal na celú ulicu.

Obzrel som sa smerom ku kaviarni, z ktorej som... z ktorej sme pred chvíľkou vyšli. Ľudia na nás ešte vždy vrhali znechutené pohľady.

Krpatého som (možno až príliš silno) schmatol za ruku a potiahol za najbližší roh. Bola to krátka ulica, na ktorej konci sa nachádzala tehlová stena. Slepá ulička.

Pritlačil som ho k pár tehlám a tvár dal blízko tej jeho.

„Tak počúvaj, mladý," zťažka preglgol. Bál sa. „Nikdy, už nikdy ma nekontaktuj. Choď si hlúpo kombinovať svoje debilné farbičky alebo si choď kúpiť nové nechutné nohavice. Je mi to úplne, ale že úplne u riti, ale ku mne sa nepribližuj. Ver mi, nechceš ma nasrať," mojimi slovami som si nebol istý. Asi by som mu nebol schopný niečo urobiť, pôsobím drsne ale... mám city. Snažím sa pôsobiť drsne, pri mojom postavení musím vyžarovať rešpekt.

„Lebo inak čo? Oblečieš ma do hlúpeho ‚sajnt lavrenta' alebo ‚kristiana dajra'?" dával si kurva záležať aby tie mená vyslovil zle.

„Nie, ale zavolám si moju kurevsky silnú ochranku, ktorá ti odtrhne tie tri centimetre čo máš medzi nohami a ešte ti ich rozpolí na polovicu a vrazí do úst a zadku, chcel by si?"

„Vzrušuje ťa sado-maso alebo tak?"

„Prosto sa už ku mne nepribližuj. Mal by si si niekam sadnúť a vyčistiť si hlavu. A zbehnúť na nákupy. A ku kaderníčke. Prípadne si nájsť niekoho, kto ťa bude obliekať. Alebo..."

„Počúvaj, ty francúzsky Einstein v móde, čo tak si nájsť nejakú ženskú, ktorej oblečieš tvoje hlúpe, zbytočne predražené handry a spolu si odletíte za oceán?" rozosmial som sa. Krpec bol vtipný, toto bol najúbohejší pokus o urážku, aký som kedy počul.

"Zlatíčko, všetky moje ženy majú opätky dlhšie, ako je tvoj penis, takže snimi nezačínaj."

-

Sarkazmus je spôsob ako ublížiť idiotom bez toho, aby si to vôbec uvedomili.

-

čaučaučau, 

je tu starší ultra-mega-hot harry! všetci ho ľúbime.

wtf, čo trepem? zas neviem čo do autorskej, takže asi majte pekný zbytok dňa :)

mish/mišoň/volajtemaakochcetejemitojednook

Harry & HarryWhere stories live. Discover now