Kapitel 11

6K 25 3
                                    

Jag vaknade tidigt dagen där på, jag kollar på klockan och suckar för den är lite mer än 5 på morgonen. Jag kollar upp mot Oscar men han sover. Jag går försiktigt ur sängen, och klär på mig lite snabbt. Jag smyger ner till hallen.

Tar på mig mina skor och jacka och öppnar dörren tyst och går ut. Jag går långtsamt hem, jag är super trött. Jag tänker faktiskt på hur jag ska göra med Caspian och Oscar, gillar ju båda två lika mycket. Fast Oscar är ju lite speciell.

Jag kommer hem, låser upp dörr slänger av mig mina skor och går upp på mitt rum, jag öppnar dörren och ser massor av kartonger. Jag springer fram till dem och ser att det är flyttkartonger. Jag tror att jag drömmer, tänker mamma flytta? Vi har ju typ precis kommit hit? Men jag är så trött att jag just nu inte orkar bry mig, så jag lägger mig under det varma täcket och somnar.

Jag vaknar efter några timmar, nu klockan är 12 och mamma är på jobbet nu. Jag mår illa ifrån gårdagen efter festen, jag drack nog lite för mycket.
Jag går sakta in i badrummet, och spolar upp varm vatten i badkaret, jag klär av mig och lägger mig i vattnet. Jag mår verkligen dåligt.

Efter en timme hade jag tvättat min kropp och mitt hår, jag tar på mig myskläder och myser ner mig i soffan framför tv:n med en skål med godis. Jag tar upp mobilen och tar fram Oscar för att skicka sms, jag börjar skriva:

Hej Oscar❤️ Det som hände igår va super skönt, men jag har tänkt lite och jag jätte ledsen men jag måste göra slut.. Det e slut! Jag har någon annan jag älskar mer.

Jag kände att tårarna börjar rinna men jag gillar nog Caspian mer, ja jag vet att jag sa att Oscar va lite speciell. Jag har hört rykten om att Oscar är en player, alltså att han försöker få en massor av tjejer och bara ligger med dem sen dumpar han dem, så jag dumpar honom och bryr mig mer om Caspian än Oscar.

Min mobil ringer, först vågar jag inte kolla om det är Oscar som ringer. Men jag kollar på min mobil och det står: Caspian😍❤️
Jag blir glad av att han ringer så jag svarar
- Hej, säger han, han låter lite små sur
- Hej säger jag glatt
- Kan jag komma över?
- Klart, kom du
- Bra, vi behöver snacka, säger han och sen bara han lägger på.

Jag kollar på den svarta skärmen, Tänk om han vet det som hände igår kväll mellan mig och Oscar?
Han knackar på dörren, och jag går fram å öppnar och gör plats för honom så han kan komma in. Han ser verkligen inte glad ut, jag är jätte nervös att han ska veta.

Jag går ut i köket och han sätter sig på en stol, och jag står å gör i ordning kaffe.
- Så, vad gjorde du igår då? frågar han
- Jag va på festen ju? kommer du inte ihåg de? Jag kollar på honom. Jag fortsätter med kaffet
- Jo men du försvann med den där killen och en tjej?
Jag stannar upp av hans ord, orden ekar inne i mitt huvud, han vet han vet han vet tänker jag om å om igen.
- Ja, dem följde mig en bit på vägen när jag skulle hem
- Nej säg det bara! vad gjorde ni på kvällen? ljug inte för mig Wilma, ni gick inte hem till dig. utan en av dem, han ställde sig upp och gick emot mig.
Jag vet inte vad jag ska säga men jag måste berätta.

- Okej, jag vände mig om mot honom för han står bakom mig, vi står så nära nu att jag kan kyssa honom
- Caspian lyssna nu, du kommer bli sur men jag hoppas du förstår mig när jag har berättat?
Jag tar hans hand och drar med honom till bordet, jag skakar och de märker han för han kollar på mina händer. Han tar mina händer,
- Berätta nu, jag ska försöka förstå dig

- Caspian, jag sov över hos Oscar den killen jag dansa me. Jag frös på kvällen, Oscar märkte det så han sa att jag skulle följa me honom, så jag gjorde det. Han ledde mig in i rummet bredvid och på bordet ståg det en låda med dilods och jag vände mig om och kollade på honom, han låste dörren och puttade mig i sängen och bara körde på. Jag har bevis på att jag har gjort slut med honom. Förlåt Caspian

- Så du va otrogen? han släppte mina händer och kollade på dropparna som faller från himlen
- Nej men han trodde att vi va tillsammans , vill du se sms:et jag skickade till honom?
Caspian nickar, jag tog fram mobilen och tog fram de. Han tog mobilen och läste de, han gav tillbaka mobilen och försatte att kolla ut ur fönstret

- Snälla Caspian, förlåt jag vill inte ha med honom å göra me, snälla förlåt
Han stirrar på mig, men han säger ingeting

Caspian's perspektiv

Jag stirrar på Wilma, jag kan inte fatta att hon har varit otrogen men jag kan även förstå henne för när man blir full riktigt full  så kan man inte hantera sig själv och då kan man ligga med vem som helst. Men ja kan ge henne en chans till
-Wilma Jag kan ge dig en chans till men bara en!
- Åhh Caspian jag älskar dig, skriker hon och springer runt bordet och sätter sig i mitt knä och kysser mig

Wilma's perspektiv

Asså omg han förlät mig, asså jag e så glad.
- Vill du se på film? frågar jag
- Visst
Vi går in i vardags rummet och bäddar ner oss under en filt tät in till varandra och godis skålen i knät.

Omg förlåt att ni fick vänta så länge på en kapitel, men här har ni ett nytt hoppas ni blir nöjda så hörs vi.

Sex more sexDär berättelser lever. Upptäck nu