Capitolul 7

10.7K 542 17
                                    

****Nick povesteste****
A disparut....Adeline....a disparut...Viata fara ea e un infern.Plang...plang de o luna...
Ce ma fac eu fara ea?!Am devenit cu adevarat crud...Ii omoram pe toti care imi aduceau aminte de ea si pe cei care ma trezeau din somn.Zilele erau iadul pentru mine ,daca nu ii vedeam zambetul...cel care ma inveselea cand eram trist,cel care ma calma cand eram nervos,cel care aducea palatul la viata...fara ea ...este pustiu...pana si servitorii plangea....toti o iubeau.Gwendolyn si mama ei plang...sufera ...Adrian a incercat sa o consoleze pe Gwen dar nu va reusii...exact cum nu a reusit cu mine.Nimeni nu ma poate inveseli inafara de ea...luna mea ,soarele meu...viata mea!
Leke a incercat sa ma consoleze si sa ma faca sa uit de ea dar refuz! Refuz sa o uit,refuz sa o tradez ,refuz sa cred ca e moarta! E vie! O simt! Nu voi renunta!O voi cauta si la capatul lumii!

****Gwendolyn povesteste****
Surioara mea a disparut....Nimeni nu stie de ea...Ce ne facem fara ea?...In castel toata lumea plange...Mama ei este distrusa dar crede ca ea este vie ,si nu va renunta la ideea asta ...ce sa mai zic de Nick care plange neincetat...iar singura persoana care il poate calma cat de cat cand este pe punctul de a omori pe cineva este mama ei cand ii povesteste de copilaria ei.Adrian a incercat sa ma consoleze dar degeaba.Stiu ca si el tinea la Adeline...dar e greu....Nu pot sa fiu calma cand stiu ca ea poate este chinuita...sau chiar.....chiar m-m-moarta....Javra de Leke se tot da la Nick ....profita de slabiciunea lui...Ceva imi spune ca este de vina ...nu stiu ce.Dar voi afla!
****Adrian povesteste****
Mi-am dat seama ca am gresit atunci cand am respins-o pe Gwendolyn dar voi face tot ce pot sa ii diu alaturi si sa o fac sa ma ierte...
O data cu disparitia Adelinei toata lumea sufera...Nick este distrus...recunosc ca si mie imi era si o sa fie o data ce o s-o gasesc!Leke este foarte suspicioasa...o cunosc...ar face orice pentru Nick iar asta ar fi o ocazie perfecta ca sa se apropie de el...am mai auzit si de cearta de la bal....Ea trebuie sa fie! Adeline....rezista!
****Leke povesteste****
Am ocazia perfecta si nu o sa o irosesc! Nick va fii al meu!
Sper ca idiotul ala a omorat-o!
Voi fi o regina perfecta cu un rege perfect! :3❤
Dar o singura persoana imi da dureri de cap....fara aia....G-Gendoly! Stiu ca are suspiciuni asupra mea asa ca ...nu o pot lasa sa imi strice planurile!
O data ce o elimin si pe ea din joc totul va fi perfect! ❤
Acum cred ca ar fi cazul sa il anunt pe Edward sa o rapeasca si pe imbecila aia.
As putea spune ca imi pate rau pentru ea ,dar pana la urma a fost decizia ei sa isi bage nasul in planurile mele. Maine totul va fi okay! ❤
****
Saracuta! (T-T)
In poza este Adrian...

Aleasa!❤Where stories live. Discover now