Erhanın oğlu Veli 9 yaşındadır. Veli sünnet olacaktır. Erhan düğün için hazırlıklarıyla ilgilenmektedir. Erhan işlerini bitirdikten sonra sahibi olduğu oto galeriye gelir.
Erhan oto galeride otururken pek Erhan'ın uğraşmak istemeyeceği mafya kılıklı adamlar gelir.
Erhan 'a elinde var olan büyük araçlarla bize uyuşturucu kaçıracaksın araba lazım derler. Erhan kabul etmez. Adamlar gider. Erhan polisi arayıp adamları ihbar eder.Polisler adamları ve Büyük Patronu aramaktadır.
Polisler büyük patronu bulur .Adamlarıyla beraber alır merkeze götürür. Başkomiser Alpay sorguda Büyük Patronu konuşturmaya çalışsa bile sonuç alamaz. Mafyanın avukatı Süleyman suçlamaları boşa çıkarır. Büyük Patron ve adamları delil yetersizliğinden serbest kalır .
Büyük Patron Erhanın bütün ailesinin öldürülmesi emrini verir. Erhan'ı ararlar. Evini bulurlar. Üç dört gün nasıl yok etsek diye düşünürler.
Bu sırada Erhan ve ailesi Velinin sünnet düğünü için uyanır. Erhan arabayı süslemek için çiçekciye bırakır. Çiçekçi Osman'ın Büyük Patron Aslan'a borcu vardır. Aslanın adamları onun yardımıyla arabaya bomba yerleştirir. Erhan arabayı çicekçiden geri alır.
Mafya arka tarafta var olan araçla Erhanı izlemektedir. Erhan aracı evin önüne getirir. Konvoy amacıyla Veli , Dedesi,Annesi,Karısı Zübeyde ,Yeğeni Hakan araca biner. Bu sırada Mafyanın adamları Erhanı'da arabaya bindi sanarak arabayı patlatır.
Erhan oracıkta donar kalır. Nasıl olur bu diye isyan eder. Bombanın etkisi diğer insanlarada yansır. Çocuklar ağlar. Bir koşuşrtma havası vardır. Bu araçtan sadece son anda dışarı çıkan Hakan kurtulur. Hakan arabaya yakın olduğu için yaralıdır.
Erhanda o ana daha fazla bayılamamış oracağına yığılmıştır. Ambulans ,itfaiye gelmiştir. Erhan ve Hakan hastaneye götürülür.Hastahane Hakanın ömür boyu sakat kalacağı Erhana bildirilir.
Erhanla Hakan eve gelir. Erhan derin bir üzüntüdedir. Günlerce evden dışarı çıkmaz. Artık 5 ay geçmiştir. Erhan artık intikam almayı düşünmeye başlar . Kendini geliştirmek zorundadır.
Spor yapmaya başlar. Silah kullanmayı öğrenir. Kendini geliştirir. Bu sırada üç buçuk yıl geçer. Erhan Büyük Patronu arıyordur. Bu yüzden bazı küçük işler yapacaktır. İlk olarak Büyük Patronun en küçük adamı kumarhanelerden sorumlu Ziya Garozlu'yu görmesi gerekir .
Ziya Garozlulunun mekanını basar. Garozlu ve adamlarına Büyük Patronu sorar. Ziya Garoz ne yapacaksın Büyük Patronu o senin gibi küçük Mahalle Kabadasıyla uğraşmaz. Hatta senin gibilerle ben bile muhattap olmam. Çık git yoksa öldürür seni der.
Veli ben burdayım.Adamların bana bir yaklaşsın kim kimi öldürüyor. Görelim Veli Ziyanın altı adamını orada pert eder. Ziyaya gelince Ziya kurbanın olayım abi der.Veli git o patron bozuntusuna söyle ona sırayla geleceğim .Ziya kaçıp patrona durumu anlatır. Patron Ziyayı vurur.
Erhan ise Ziya Garozluyu mekanında bitiren adam olarak yeraltı dünyasına giriş yapar. Erhan ne kadar ben öldûrmedim dese bile Alpay Başkomiser tarafından tutuklanıp cezaevine yollanır. Cezaevinde Erhan baba olarak anılır. Korunur ,kollanır. Tam 2 yıl sonra şartlı tahliyeyle çıkar. Bu sırada bu haberi alan Patron Erhanı vurdurmak ister. Erhan yerine içerde can çiğer olduğu Samet öldürülür.
Erhan yine mi cenaze yine mi ölüm der.
Ziyanın yerine geçen Cüneyd Ahlatlı Erhanı evine yemeğe çağırır. Erhan kardeş Büyük Patrona ilişme seni bıraksınlar sen onları bırak zaten canın yanmış daha da yanmasın der. Erhan benim hayatımı yaktı.Gerekirse ben onu bulana kadar seni senin gibi onda birini geberticem ulan der. Cüneyd Erhana biz uyardık kardeş kalanını sen düşün cevabını verir.
Erhan çıkar gelir.Hakan bu sırada yalnızlıktan vefat etmiştir.
Erhanın evinin kapısı çalar. Erhan bilinmeyen tanınmayan adamken birden ülkede var olan en sorunlu mafya yapılanmasının baş düşmanı olmuştur. Kapıda var olan kişi Başkomiser Alpaydır. Alpay Erhan Taşlı Çalı siz yani namıyla bilinen kabadayı sizinle çalışmak istiyoruz siz de bu vesileyle intikamınızı alırsınız diye teklifte bulunur. Erhan ben poliste çalışmam diye yanıt verir.
Alpay gider. Cüneyd tarafından Erhan,'ın evi taranır. Erhan karşılık vermek için para almaya galerisine gider. Galeriyi arkadaşı Çamur Şevket yönetiyordur. İki arkadaş birbirlerini görür,hasret giderir.
Şevketle birlik olmaya karar verirler.İki arkadaş Cüneytin silah depolarını yakar. Cüneyte bu durumun haberi gider. Cüneyt olaylar fena sinirlenir. Bana onları bulun emrini verir .
Cüneytin adamları onları arar. Şevketi bulurlar.Şevket Cüneytin elindedir. Cüneyt Erhanı çağırır.Erhan Şevket elimizde gel onu al yoksa arkadaşın ölücek gerçi sen arkada adam bırakmaya ,kayıp vermeye pek alıştın ama kurtarmak istersin diye konuşur.
Erhan adresi aldıktan sonra yola koyulur. Yolda arabayı kırmızı bir Range Rover çevirir. İçerisinden pek mafya olmayan sanki şarkıcı gibi bir adam iner . Ben der yeraltı dünyasının en tehlikeli adamlarından Freud Fethi büyüklere düşman olmuşsun Erhan bu yolculukta desteğe ihtiyacın olacak eğer kabul edersen seninle yan yana yürürüz ya da sen de diğer yok etmek isteyenler gibi ölür gidersin, onlar buna alışkın ama sen değilsin der.
****""""""
Erhan ben kimseyi istemem der. Cüneytin mekanına gider. Cüneytin mekanında Şevket ters bir şekilde yerde yatıyordur. Erhan Şevketi düz bir hale getirir. Şevketin suratına bakar. Şevket ağır yaralıdır. Hastahane içerisine gelirken Başkomiser Alpay ordadır. Alpay Erhanın ifadesini alır. Alpay teklif hala geçerli bil bunu Erhan .
Erhan Freud Fethiyi bulmak ister. Freudun kahvehanesine gelir . Adamlarına abiniz nerde ulan çağırın buraya gelsin diye emreder. Adamları Fethiyi çağırır. Artık Fethi ile Erhan birleşirler. Fethi sayar sen büyük adama zor çıkarsın Cüneyd var Dağhan var ,Kemla var ,Asude var ,en belası Sadi var bunları öldürsen anca der. Cüneyd ben hepsii temizleyip intikam alıcam kaçar yolu yok.
*******************"
Ne dersiniz Erhan ilerde onca kişiyi yok edip Büyük Patron Beşir Cenevizi öldürür mü yoksa ölür mü ?
ESTÁS LEYENDO
Kırık Ayna
AcciónErhanın yeni hayatına aniden başlaması büyük bir olayla gerçekleşir. Bu olay sessiz ,sakin kendi düzeninde yaşayan Erhanın hayatını parçalıyor. Erhan ölmek istiyor fakat ölmüyor. Yaşıyor ama buna yaşamak denirse
