3. Bölüm

2.4K 145 12
                                    

Bu bölümde Rümeysa'nın

Agzından yazcam yorum ve

votelerinizi bekliyorum benim

için çok önemli motive olmam

için yeni başladım çünkü :-) :-)

#Rümeysa#
AÇIKLAMA
17 yaşında bir genç kızdı Rümeysa .. güzelmi güzel bir pamuğu andıracak sekilde bembeyaz yüzü ve surekli renk degistiren elâ gözleri vardı.. Annesi Fatma arapca hocası Babası Zahid ise Yetim Cocuklar Derneginin Baskanıydı.. Bir de abisi Üsame vardı tabiki o da 20 yaşında genc bir delikanlıydı..

#*#*#*
- Sabah 7.30 du kahvaltımı yapıp hazırlandıktan sonra hemen çıkmam lazımdı çünkü Ayşe sabahın köründe mesaj atıp acil evlerine çağırıyordu.. Hızlı bir şekilde kapıyı actım yetismem lazımdı cunku.. birden bire bir seye carptıgımı hissettim ve ben pattt yerde.. kafamı kaldırdım ve Mahallenin öbür ucunda oturan aynı okulda okuduğumuz bir üst sınıfımdaki Yusuftu bu . Simsiyah gözleri , alnından aşagı inen sacları.. Adı gibi sanki Yusuftu bu .. Nasıl bir ihtişamdır bu Yarabb.. Aman noluyo sana rümeysa o senin üst sınıfın abi veya kardeşin.. Zaten bu güzellikte olan birisi sana mı bakcaktı . Neler düsünüyorum ben Allahım ..

Hemen silkindim ve dagılmıs kitaplarımı toparlayıp ayağa kalktım toz olan çarşafımı çırptım ve hiçbir sey dinlemeden yürümeye basladım.. birde ne duyayım dinlememistim ama Yusufun bana bacım dedigini duydum . Sanki ne bekliyordum ki ..

Neyseki Ayşelere geldim .. Deli hatun yine kimbilir ne yumurtlayacak sabah sbah :-)

- rümeysa bak noldu biliyomusuuuuunnnn ?

-noldu benim pimpirikli arkdasım he söyle dinliyorum..

-yarışma varmış kız , kuran tilaveti sabah Arzu hoca aradı hemen bize haber vermek istemiş ...

- eee o halde katılalım ayşem..

- 1. Ye ödül varmış umre ödülü..

-tamam katılıyoruz..

Cıktık yola ve sonunda okuldaydık .. dersimiz edebiyat ve 40 dakika Harun hoca çekilmezdi.. kitaplarımı karıstırıyodum bir de ne göreyim Yusufun kitabı.. Üzerinde arapca ayetler ve hadisler ayrıca bunların türkce mealleri.. sayfaları karıştırırken bir figüre takıldı gözüm R&Y yazıyordu ve kalp icindeydi yanında hz. Yusuf ve Züleyhanın kıssası..

Yusuf birini seviyordu ama kim olabilirki bu R..
Her neyse tenefüs olmustu ayseyle birlikte kantine indim elimde yusufun kitabı da vardı .. kantinde Abdullah ve Yusufu gördük başımı öne egerek yanlarına gittim kitabı vermek suretiyle ..

EVet rumeysanın dusuncelerini de ögrendiniz boylelikle .. yorumlarınızı bekliyorum..

..Tesadüf Değil Tevaffuktu..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin