9.~Only friends~

88 12 3
                                    

" Nash sa zrazu začal ku mne približovať a hľadieť mi hlbšie do očí. "

"Nashy, teraz ťa vystrieda Taylor." ozval sa Bryant. Vôbec nevnímal okolie a stále mi hľadel do očí. "Ehm,ehmm, je rad na mne." ozval sa vedľa nás Taylor. Nash ma predal Taylorovi do náručia a so sklopenou hlavou odkráčal za ostatnými .Po celú dobu sa na nás ani nepozrel. Mrzelo ma to, ale zároveň som sa cítila s Taylorom skvelo. Panebože, asi som sa zaľúbila a do dvoch naraz. Teraz je čas zapózvať si podľa vlastnej predstavy. Vyšli sme si na útes a začali. Nedstavila som sa akoby sme sa išli naozaj pobozkať ale Taylor to využil a vlepil mi sladký bozk na ústa.

Nash POV

Na toto sa nedá dívať. Taylor a Christina sa začali bozkávať priamo pred mojimi očami a pritom Taylor vie že sa mi Chris páči. Aj Chris vie že po nej idem. Zdvihol som sa a so slzami tlačiacimi
do očí a odišiel som do neznáma. Začul som za sebou kroky. Bola to Chloe. "Som v poriadku choď za nimi." povedal som jej hľadiac do jej modrých očí . Sú krásne ale nie tak ako tie Christinine. Chvíľu sme sa rozprávali a spoznávali sa bližšie. Je s ňou sranda a cítim sa s ňou super. Trocha sa ochladilo a my sme boli len v plavkoch. Videl som že ju striaslo tak som si sadol za ňu a pritúlil si ju. Na prekvapenie neprotestovala. Po asi hodine ma prinútila vrátiť sa za ostatnými. Bál som sa svojej reakcie keď uvidím Taya, pretože som sa nevedel vyznať vo svojich pocitoch. Chloe si toho asi všimla a chytila ma za ruku a povedala, "Poď a tvár sa akoby si predtým nič nevidel. "Chalani sa rozlúčili s babami a mohli sme ísť domov. Osprchoval som sa a zavrel sa v izbe. Niekto mi zaklopal na dvere. "Čo chceš Caniff? "spýtal som sa ho s odporom v hlase."Prepáč mi to bro,nemohol som jej odolať. Bolo to ťažké a ja som podľahol." Taylor sa za niečo ospravedlňuje?Neverím vlastným ušiam. "All right, takže teraz spolu chodíte alebo to bolo len tak? " "Noo, ja neviem."Prišlo mi to vtipné tak som sa začal smiať."A ty a Chloe čo? Čo mali znamenať tie ručičky? Huh?"Ja som vedel že sa na to spýta."Nič len kamaráti."

Ráno

Zobudil som sa na pípnutie mobilu.

Chloe:"Platí, o tretej ťa teda čakám"
"Čo? "spýtal som sa šeptom. Otvoril som chat s Chloe a skoro ma porazilo.
Me:"Včera mi bolo s tebou super. Nešla by si zajtra so mnou do kina?"

Taylor. Veď ja mu dám. Viem že to ešte oľutujem. Teraz je v sprche tak využijem situáciu. Vždy keď sa sprchuje si necháva mobil v izbe. Zobral som mu mobil a napísal Christine:
Me:"Ahoj. Čo tak dnes ty,ja a spoločná večera?"
Chris:"Ahoj.O koľkej a kde? ;)" na
to som už neopisoval lebo som počul že zastavil vodu. Po asi piatich minútach vletel ku mne do izby so slovami:

Po pol storočí nová časť 👏👏
Čo sa stane ďalej? Nahnevá sa Caniff na Griera alebo bude nadšený? Čítajte ďalej 😊

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

New life {Nash Grier}Where stories live. Discover now