1. Bölüm: Ev Arkadaşlarım İle Tanışma

4.6K 185 35
                                    


Sellam ben jei min lise 3'e gidiyorum.

Şuanda hayatımın en güzel ve mutlu anını yaşıyorum. Çünkü kore'ye gidiyorum. Evet sonunda uçakta geçirdiğim o heyecanlı ve bi o kadarda sıkıcı 9 saatin sonunda kore'ye indim ve artık koredeyimmm. Çok mutluyum hemen gezmek ve görmek istiyorum. Ama ilk başta kalmam gereken yeri ayarlamam gerek. O yüzden istemedende olsa babamın bana ayarladığı eve gitmem.gerek bu ev patronun oğlunun eviymiş ve oda bi ev arkadaşı arıyormuş. Babamda bana başka yer ayarlayamadığı için buraya gitmemi söyledi. Babam bana çok güvenir o yüzden gözü.hiç arkada kalmaz neyse bn sıkmayayım sizi. Evet sonunda elimdeki kağıtta yazan adrese geldim.

İçeriye girmeye ilk başta korktum çünkü ilk defa bi erkek.ile bi evde yanlız kalıcaktım bn kendime cesaret verirken birden kapı açıldı ,

Çok yakışıklı kumral bi çocuk bana bakıyordu hemen eğilip selam verdim oda selam verdi ve hemen bavulumu aldı ve.içeriye koydu çok centilmendi. Ihım... herneyse. Bana döndü ve
" selam ben kyungsoo. Bu evde yaşıyorum. Ev arkadaşıyız artık ayrıca birde baekhyun var. Önceden söylemeliyim biraz huysuzdur dedi ve güldü. Sonra bavulumu tekrar aldı yukarıya çıkarken hala.konuşuyordu

" senin odan üst katta"

Geldiğimizde burası senin odan dedi ve kapıyı açtı. Odaya baktığımda oda çook güzeldi ve büyüktü.

Çok güzel prenses yatağı gibi yatak vardı ve etrafında tül gibi bişsy vardı. Oda çok güzel dekore edilmişti. Sonra benim omuzumdan tutup karşı odayı gösterdi ve

" işte orası baekhyun un odası benim odamda alt katta istersen sen evi.dolaş hem öğrenmiş olursun, benim biraz işim var dışarıda "

Dedi ve elini uzattı birşey.ister gibi ama ben ne istediğini anlamadığım için sadece bakıyordum. Bana bakıp güldü ve
" telefonunu verde sana telefon numarayı vereyim bişey istersen ararsın "
Telefonumu verdim bnden kendini aradı benim numaramı kendine kaydetti sonra bana uzatıp

" istediğin gibi kaydet sana kalmış" dedi göz kırptı ve gitti.

Kyungsoo gitti bnde evi dolaşıyordum o sırada kapı açılma sesi duydum

" kyungsoo senmi geldin " diye seslendim ama ses vermedi bende merak ettim kapıya doğru ilerlerken başka biri ile karşılaştımhrmen eğilip selam verdim ve

" merhaba ben jei min sanırım yeni ev arkadaşınım. Tanıştığıma memnun oldum"
Dedim ama sadece elini uzatıp

" bende baekhyun bu arada ilk başta kurallarımı söyleyeyim bn odama girilmesini sevmem o yüzden odama izinsiz girme ikincisi evimizde yemek yapmayı bilen tek kişi sensin sanırım o yüzden sürekli ramen yemek istemiyorsan yemek yaparsın tabi sana kalmış üçüncüsü eve birini çağıracağon zaman bize sorman gerek çünkü bu evde bitek sen yaşamıyorsun"

Söyledikleri bittiğinde bana baktı

"Merak etme baekhyun benim şuan korede tanıdığım tek kişi sizsiniz yemek konusunu bana bırakın ayrıca merak etme odana girmeye niuetim yok zaten insanların özelini karıştırmayı sevmem o yüzden endişelenme "
Diyip merdivenlere yöneldim yanyana çıktık ikimizde odamıza gittik. Eşyalarımı yerleştirdim daha sonra öutfağa inip dolaba baktım ve neredeyse boştu sadece ramen vardı.bnde hemen hazırlandım gelirken bi.market görmüştğm oraya gittim ve yemeklik malzeme aldım. Eve geldiğimde baekhyun ve kyungsoo televizyon.izleyip sohbet ediyorlardı. Bnde hemen önlüğü takıp yemeği yapnaya koyuldum. Annem bana yemek yapmayı öğretmiştide rezil olma.ihtimalim yok çünkü herkeZ çok beğenir yemeklerimi. O yüzden hiç.şüpheye düşmeden 5 çeşit yaptım evi mis gibi yemek kokuları sarmıştı. Daha sonra kyungsoo mutfağa geldi ve

" bu evde bu kokuları almayalı yıllar oldu ayrıca sen yorgun olmalusın neden uğraşıyosun"

Aslında doğruyu söylüyo yorgunluktan ölüyorum

" sorun deil.ev arkadaşlığımızın ilk günü o yüzden yapmak istedim"

Masayı hazırlamaya başladım kyungsoo da yardım etti ve hazırladık ve yemeğe başladık ikiside yemeklere gömüldüler.

Kyungsoo:" yemekler enfes olmuş. Bundan sonra madem hep.birlikte yaşayacağız hadş herkez kendini iiyüce tanıtsın ilk ben başlıyorum şimdi bn lise 3 e gidiyorum. Yemek yapmayı beceremem. Genelde düzenliyüm ama arada dağınıklığım olur.genelde insanlarla çabuk kaynaşırım ,hastalığım yok spora gidiyorum haftada 3 gün.çalışıyorum . Seoul de doğdum, en sevdiğim renk mavi,boyum 1.79, kız arkadaşım yok zaten olursa size söylerim, hadi bnden bu kadar jei min sıra sende"

Dedi ve ikiside bana bakınca utanarak

" tmm o zmn ben jei min,lise 3'e gidiyorum sanırım sizünle aynı okuldu.en sevdiğim şey yemek yapmak ve dans etmek önceden bi dans grubum vardı ama sonradan dağıldı, herneyse boyum 1.72 diğer kızlara göre biraz uzunum, utangacım sanırım, dağınığımdır ama pek değil genelde etrafı toparlarım, en sevdiğim renk kırmızı,sevgilm yok hiç aşık olmadım hatta aşık olmayıda saçma buluyorum. Biraz uykucuyumdur ve biraz utangacımdır işte böylee"

Onlarla konuştukça utancım azalıyordu. Kyungsoo baekhyun a bakarak sıra sende dedi ve baekhyun anlatmaya başladı.

" ben baekhyun lise 3'e gidiyorum, çalışıyorum ama baekhyun gibi hafta sonları, spora gidiyorum,.en sevdiğim renk kırmızı "
Derdemez kyungsoo ortaya atladı ve

" işte ortak bi özelliğiniz çıktı"
Dedi sonra baekhyun devam etti.

" Neyse, kız arkadaşım yok, dağınığım kabul ediyorum,uykucuyumdur, yemek yapmayı hayatta beceremem, en sevdiğüm şey bilgisayar oyunlarını,basketbol oynamayı ve gitar çalmayı çok severim, genelde insanlara soğuk davranırım çünkü önceden bi.kazık yedim ve doğrusu artık eskisi gibi saf ve iyi niyetli insanların kaldığına inanmıyorum. Herneyse.işte şimdilik aklıma başka bişey gelmiyor. Zaten sonradan iyice alışıp tanışıcaz."

Dedi ve yemeğüne devam etti ,yemekten sonra ikiside odasına çekildi bnde mutfağı toparlayıp odama ıktım daha sonra o yorgunlukla hemen uyudum.

Kore'de İlk AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin