CHAPTER 18 "Отново се чувствам невидима"

256 14 0
                                    

Остана само един ден. Един ден да сме заедно. Цели шест дена бяхме постоянно заедно. Зейн беше различен,не беше груб. Държеше се много мило с мен,не ме обиждаше. Имахме уникални моменти. Виждахме се с Хари,за една седмица той се превърна в най-добрия ми приятел. Той е страхотен. Винаги е усмихнат,приема всичко на шега. Разбрах толкова много неща за него. Той е една страхотна личност. През седмицата бях попитала Зейн да спя при Хари и след милион кучешки очички и крокодилски сълзи,той каза да. Исках да разбера дали на Хари му отива с права коса и затова му изправих косата,докато спеше. Е,не беше толкова зле. Баба ми би го харесала. Исках и да се боядиса в  розово,но не поиска. Валиха си тръгна с един тон подаръци от мен и от Зейн. Не спираше да повтаря колко е красиво тук и колко много ще й липсва Зейн. Ходихме на училище,там всички вече се държаха нормално. Повечето хора,вече не ме обиждаха,Зейн не се отделяше от мен. Постоянно бе до мен.

Хари също бе в нашето училище. Аз,Хари и Зейн си измислихме,нещо като “бой с сметана и шоколад” всъщност започна между мен и Хари. Опитах се да направя торта,но без да искам напръсках Хари със сметана. И така започна и той да ме пръска. След това и Зейн се включи. Във вторник ходихме на гонките,Зейн отново се състезава,но този път аз стоях отстрани и виках за него. Хари също се състезава,но беше начинаещ. Зейн бе по напреднал. Зейн имаше мач по бокс. И наистина не исках да знам,как ще изглежда след като се върне,но беше добре. Ходихме на кино и убедих Зейн да гледаме “ Dear John”той искаше да гледаме екшън,но накрая каза да. Взехме си пуканки и кола,беше уникално. Той не бе много заинтересуван от филма,но поглеждаше от време на време.

И сега,днес бе последния ни ден. Щяхме да го прекараме съвсем нормално,до колкото е възможно. Днес,вечерта той си тръгваше. Трябваше,не можех да направя нищо. Хубавото е,че оставаше малко от учебната година и след това се местех в Ню Йорк при майка ми. Тя искаше,да живея при нея. Тя работеше като моден дизайнер. Обичаше работата си. Аз всъщност винаги съм искала да работя в някое списание,или някой вестник.

Звънеца ме изкара от мислите ми. Оставих учебниците и слязох долу. Отворих вратата и пред мен се появи момче с синя шапка. Имаше къса черна коса и сини очи.

-Адриана Бляк? – попита той и погледна към папката в ръцете му.

-Да,аз съм. – казах и погледнах към него. Той ми подаде черната папка и ми посочи мястото на което трябва да се подпиша.

InvisibleWhere stories live. Discover now