5.kapitola

392 18 2
                                    

Odjezd od Ondry
,,Promiň."řekla jsem a smutně se dívala.,,Ty za to nemůžeš!"přišel blíž a obejmul mně.Cítila jsem se trapně ,za chování mého otce.,,Tak já se du nachystat a sbalit."řekla jsem a sklíčeně odešla.Byla jsem naštvaná,protože mi tu bylo fajn.Můj otec všechno musí zhatit.
Na postel jsem položila tašku a náházela do ní věci .Sbalená a nachystaná jsem skontrolovala pokoj a odešla do obýváku.Ondra tam ležel a smutně se díval směrem ke kuchyni a jeho pokoji.,,Škoda ,že nemůžeš poobědvat."sklíčeně řekl a smutně se podíval.,, Já vím, ráda bych tu zůstala ,ale znáš mého otce."odpověděla jsem a políbila jsem Ondru na rozloučenou.Vzala jsem si tašku a tiše se vytratila z bytu.
Příjezdu domů
Vystoupila jsem z taxiku a pán mi podal tašku z kufru.Zaplatila jsem a vydala se po příjezdové cestě k domovním dveřím .Otevřela jsem dveře,klíče dala na poličku a křikla:,,Jsem doma."Šla jsem do kuchyně.Seděl tam táta a četl noviny.Jak jsem ho uviděla rychle jsem se otočila a odcházela zpět.,,Počkej!"řekl táta.,,Proč?Nechci se s tebou bavit,všechno musíš zkazit!"křikla jsem a vyběhla jsem schody do svého pokoje .Vešla jsem do dveří a uviděla na stole kytici a vedle ní obálku .Vzala jsem obálku a otevřela ji bylo v ní napsáno toto:
Milá Anežko,zvu tě do divadla .Na lístku máš datum a čas.Prosím napiš mi,jestli půjdeš.Jde i Eva s Tomášem.
Kevin

Zírala jsem na dopis jako omámená.On mě zve do divadla?Vždyť nejsem ani moc kamarádi a Kevin chodí s Viki.Hlavou se mi motalo tolik myšlenek a já se celá třepala. Podívala jsme se na lístek a uviděla datum.Divadlo je pozítří v 17:15. Rychle jsem sešla schody a šla za mámou.Řekla jsem:,,Mami,můžu jít pozítří s Kevinem do divadla?",,Ano,ale ráno tu budeš do jedenácti,pokud u něj přespíš."odpověděla máma.,,Jasně mami,neboj se je to kamarád."vzala jsem si ze stolu mobil a utíkala do pokoje.Lehla jsem si na postel a napsala smsku.
:Ahoj,do divadla můžu.Kde se sejdeme?A proč nevezmeš Viki?
Kevin:Ahoj,jsem rád, že můžeš.S Viki jsem se rozešel,potom ti to vysvětlím.Můžeme se sejít ve 16:45 v kavárně naproti divadlu.Měj se a moc se těším.
Já:OK,taky se těším.
Vstala jsem a podívala se na hodinky,bylo dvanáct hodin.Rychle jsem se učesala a pohodlně se oblékla a jako nazavolanou máma křikla:,,Oběd!"Seběhla jsem rychle dolů a sedla si ke stolu.Za chvíli přišel můj bratr Sedl si a řekl:,, Tak co? Jak sis užila noc s Ondrou?"a nadzvedl jedno obočí.,,Drž hubu!"křikla jsem na něj.,,Klidni se Anežko!"zaječel táta.,,Ty máš co říkat!"obořila jsem se na tátu a ten jen zlostně koukal.Chtěl něco říct ,ale to už máma nesla polévku.Nalévala a řekla ať nám chutná.Potom po celý oběd nikdo nepromluvil.

PS:Tomáš je Evin kluk.Promiňte mi chyby.Píšu novou knihu a chtěla bych nějaký nápad jak s ní pokračovat a můžete si ji přečíst a napsat názor. Děkuji za votes a přečtení.
trpaslikagneksa

Láska na první pohled(CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat