Hazırlıklar

41 5 0
                                    

Ve nihayet Ankara'daydık Dün gece dönmüştük. Ve hemen uyumuştum. Bu gün yeni bir gün ve Ankadara'da ki son zamanlarımı iyi değerlendirmek istiyordum. Oldukça neşeli uyandım balkona çıktığımda havanın harika olduğunu görünce oldukca sevinmiştim. Hemen koşup telefonumu aldım

Göderilen: Rüyaa. ,Aylaaa, Cem

Yarım saat içinde Mükemmel bir kahvaltı için Cafemiz'de olun J Anlatacağım bomba haberlerim vaaaarrrr ;)

Telefonuz hızla yatağa fırlattım ve hemen duşa girdim. Çıktığımda dolaptan ekoseli bir elbise ile bordo stiletto larımı geçirdim saclarımı serbest bırakmaya karar verdikten sonra hafif bir makyaj ile artık hazırdım. Hızla odamdan aşağı indim annem salonda oturuyordu.

"Günaydın. Ben çıktım" öpücükleri ardı arkasına sıraladım.

"nerey.." kapıyı çoktaaaan kapatmıştım

Yanımızda çalışan Deniz beyden arabamı getirmesini istemiştim ki çoktan hazırlamıştı anahtarları aldığım gibi yola koyuldum 15 dakikalık bir süreden sonra coktan içeri dalmıştım bile etrafa bir göz gezdirdim. Hımm güzel henüz kimse yoktu. Kahvaltı için harika olabilecek bir masaya oturdum ve beklemye koyuldum.

İlk önce Ayla gelmişti hiç şaşırmadım zaten Cem Rüya'yı almadan tek gelebilceklerini hiç sanmıyordum. Ayla beni gördü yanıma geldi

"Mükemmel görünüyorsun Elçinn"

"Bana diyene bak!" J

"Nerdesin kızım sen kaç gündür. Arıyoruz ulaşamıyoruz Bakmayacağın telefonu neden taşıyorsun ? Neler oldu ayrıca. Hakan amcanın tepkisi ne oldu?"

"Azar çekmeden dinlemeyi öğrenmelisin Aylacığım. Cem bey ve Rüya hanım gelirlerse hepsini anlatacağım."

"Hah cem kesin Rüya'yı bekliyordur. :D "

"Birileri bizi mi çekiştiriyor acaba?" dedi gülerek Rüya

"Sormayın kızlar Tam 45 dakikadır Rüya'yı bekliyorum bi çıkamadı" Cem şaka yapıyordu ama Rüya hemen atıldı

"İstemezseniz beklemezsiniz Cem Bey."

"üff tamam artık susun. Kavganın sırası değil. Kahvaltıya başlayalım anlacatacaklarım var." Dedim

Kahvaltı sırasında herseyi tek tek anlattım cem ara ara "vay canına" diyordu kızlar ise pür dikkat beni dinliyordu. Konuşmayı "bakalım bundan sonra ki hayatım nasıl olacak" diyerek bitirdim. Sonra cem ve rüya'nın aynı üniversiteye gideceklerini ailelerinin bunu anlayışla karşılayacağını öğrendim Ayla ise kendini yurt dısına atacağını söylüyordu. Bu son yazımızdı. Ve hepimiz ayrılacaktık. Bir tarafım ne kadar mutlu olsa da arkadaslarımdan ayrılma fikri cok canımı sıkıyordu. İzmir'e gidip ev seçme döşeme okul işlerinde yardımcı olmaları için söz aldım ve bütün hepsini yapmaya bu hafta sonu başlayacaktık zaten. Bugün Salıydı. Cuma günü akşam uçakla izmir'e gidecektik.

**

3 gün çok çabuk geçmişti. Hepimiz havaalanındaydık Annem Ankara'da kalacaktı. Babam Cem Rüya ve Ayla (tabii olmazsa olmaz bir de bennn ) öyle mutluydum ki içim içime sığmıyordu babamın bu durumdan pek memnun olduğunu düşünmüyorum. Ama yapamayacağımı düşünüyordu bu yüzden ses cıkartmıyordu hahaayy canım yaa sen kızının büyüdüğünün daha farkında değilsinJ)) uçak saatimiz gelmişti yerleştik cok uzun bir zaman geçmeden zaten İzmir'e gelmiştik bile babam bu gece kalmak için bir otel ayarlamıştı bile. Özel arabayla otele yerleştik kızlarla biz 3ümüz kalacaktık babamla da cem. Bu gece uzun oldu yarını sabırsızlıkla bekliyorummmm..

BU BENİM HAYATIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin