Artîk Ömer +18

17K 49 2
                                    

Evime geldik..Sonra kahvaltı yaptıktan sonra beni kucağına alıp beni odama görürdü..Yatağa attı..Ve pantolonunu çıkarmaya başladı..
-Pantolonu çıkar bebeğim...dedi
-Utkuu..dedi bağırarak...Onla yapamazdım..
-Senle yapamam..B-Belki sonra...dedim
-Tamam..dedi ve üstünü giyinmeye başladı.
-Niye geldik biz buraya?dedim
-Öylesine .dedi biliyoz ne için geldiği..
-Ya bi git ya  için geldiğini biliyoz..dedim
-Off evet biraz öyle.Bara gidellimmi??dedi
-Tamam.dedim  arabasına binip gittik.Eğlendik baya..Baya içmişim herhalde..
Ssbah alarmın sesinle oyandım.Başım ağrıyodu.Kahve yaptım.Sabah kalkrığımda aklıma bişey gelmişti.Bütün sınıf sinamayamı gitsek.Servisime bindim be gelmiştik.İndim bugün şort ve t-short giydim.Teneffüs zili ça
dı tahtaya yazdım yoksa beni kimse dinlemezdi..
Arkadaşlar bugün saat 9 -da korku flime gidelimmi??dedim yani yazdım.Herkes bana bakıp evett diye bağırmaya başladılar..Okul bitti ve ben eve gelmiştim.Şort  ve göbeği açık bir t-short.Utku almaya gelmişti yolda giderken kimi gördüm Görkem'in yanında kız.Kim o hangi orospu..Off banane ya ondan..Sinama yerine gelmiştik.Bütün sınıf burdaydı.Herkesin sevgilileri yanındaydı çok mutlular.Benle Utku oturduk.Benim yanıma Görkem.onun yanına sevgilisimi ndir.Onun yanınada Gökhan ve Emine  öyle..
Ömer'de orda oda bana dün çıkma teklifi etti.4 erkek arasında kaldım hepside çok yakışıklı tabi en yakışıklısi Ömer'di..Korku flimi başlamıştı.Cok korkunçtu.Ben Utku'nun elini tutmuştum.Şuna bak Görkem'in yanındaki kıza erkekliğini tutmuş korkunç yerlerde sıkıyo.Görkem baktığımda bu kız napıyo anlamında yüz göz işaretleri yaptım oda bana bakıp geri çevirdi kafasını...
-Korkuyomusun bebeğim..dedi Utku..Utku'nun yanındada kız vardı o kız napıyo öyle adı Buse..Oda erkekliğini sıkmış.
-Utku banamı dedin yoksa kızami dedin kiza bak napıyo..dedim ağlarak boş olan Omer'in yanına geçtim.
-Selena Selena..diyt bağırıyodu..Ömer şaşırmıştı.Görkem'de bana bakıyuodu.
-Noldu??dedi Ömer
-Hivč hani sen bana dün çık-..dedim sözümü kesti..Dudağımdan öptü.Utku ordan bize bakıyomuş.
-Napıyon lan sen kıza..dedi Utku sonra suratına bi geçirdi.Utku'da ni öptü istemediğim içim
-Bana karşılık ver..diyodu ben vermiyodum ve onu ittim..Açık göbeğimi okşamaya başladı.Sonra yine öptü..Ve onun suratına yumruk geçirdim..
-Siktir git burdan Utkuu..dedim ve sonra Ömer'e baltım burnu kanıyodu.Tuvallete gittik burnunu temizledik..Erkekler tuvalletine girmiştim.Ama burnu kanıyo diye tabikisi..
Sonra beni yine öptü tabi Ömer'e karşılık verirsdim kim ona vermexki.Açık göbeğime daireler čizmeye başladı.Hoşumada gidiyodu tabikisi..Gögüsüme çıktı.Sıkmaya başladı.
Bïrakıp şortumun üzerinden kadınlığıma ellemeye başladı..
-Ahhh..dedim sessizce..
Ömer'in ağzından:
Bu kız çok seksi..Utku'yla aymayı başaardım tabi amacım bu değildildi yanlış anlamayın.Sessizce inlemeye başladı.Sonra Görkem geldi.Ama biz hala devam ediyoduk.Selena'nın buna haberi yoktu..Az kalsın üstümüzü çıkarıyoduk.Görkem Selena'nın kalčsını sıktı..Selena döndüğünde.Görkem'e tokatı bastı.Oda biliyodu herhalde orda olduğunu..
Görkem'in ağzımdan:
Geldiğimde resmen bunlar seks yapıyodu.Bunu izin veremezdim.Olmazdı.Olamazdıda.Selena'nın hayatına benden başka kimse giremezdi.
Kalçasından tuttuğumda benim suratıma tokatı bastdı..Ahh acımışta değil ama ben tam elimi kaldırcaktımki Kadına el kaldılmaz değilmi..Elimi kalddığımda Selena korkup Ömer beyefendiniye sarıldı..
-Birak o kızı..dedim Ömer'e
Selena'nın ağzından:
Bana el kaldırdı pislik.
-Bırakamaz çün -çûnkü  Artık Ömer nefretediyorum senden Görkem o kız sana ne yaptı öyle erkekliğine elledi ve sıktı.İnsanmısın sen hayvanmısın kıza diyemiyomusun bırak ve elini çek hayvan bile bunu yaparhayvan bile bunu yapıyosa yani sen nesin?dedim çok uzundu yorulmušum ve ağladım.Ömer'le dışarı çıktık.
-Ağlama bebeğim..dedi ve arabasına bindirdi..
Devam edicek votee lutfen optumm

YAKIŞIKLIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin