Mektup

16.4K 128 25
                                    

Cho hala ağlıyordu. Korkarak geçen sene ne olduğunu sordum. Taylor geçen sene de intihara kalkışmış ve onu son anda vazgeçirmişler. O zaman ki intihar sebebi sevgilisini yakın arkadaşı ile ilişkiye girerken görmesiymiş. Nedenini sorduğda ise sevgilisi ''Bana yetebilecek güçte değilsin Taylor.'' demiş bunun üzerine de intihar etmeye kalkmış.

Kendini iple tavana asmış ölmesine saniyeler kala ipi Luke'nin kesmesi üzerine yaşamaya ddevam etmiş.

Bu olaydan sonra sevgili kelimesine çok uzak yaşamış ama bu sefer hayata daha olumlu bakmaya başlamış. O zaman yazdığı intihar mektubunu ise Luke'ye verip yakmasını istemiş ama nedensiz bir şekilde Luke bunu yapmamış.

Duyduklarım karşısında etkilenirken Luke'yi aradım.

E: Luke merhaba

L: Aa... Merhaba. Beni arayacağın aklıma gelmemişti.

E: Neden ki?

L: Bilmem öyle geldi işte. Ee neden aramıştın beni?

E: Hıı evet o konu bugün buluşabilir miyiz acaba?

L: Akşam yedi gibi sendeyim canım.

Gülerek telefonumu yüzüme kapattı. Luke baya hoş çocuktu. Dağınıkkahverengi saçları derin mavi gözleri etkilenmeyecek cinsten değildi. Annesi Amerikalı babasının ise İtalyan olması ona mükemmel bir İtalyan aksanı da etkiliyordu. Boyu bir metre doksan santimetre civarıydı yani baya uzun ama o şekilli karın kaslarına diyecek yok. Neyse ben yine sapıttım biraz.

Luke'nin gelmesine daha yaklaşık altı saat vardı yürüyerek eve gittim ve küveti doldurdum. Geçen hafta annemin gönderdiği Fransız Leylağı kokusunu suyun içine boşalttım. Sıcak güzel bir banyodan çıktıktan sonra Luke'nin gelmesine dört saat kaldığını fark ettim ve mutfağa doğru ilerledim. Daha işe başlamadığım için evde çok yiyecek olduğu söylenemezdi. Ama un ve süt olduğunu tahmin ediyorum.

Mutfak dolabını açtığımda karşıma un çıkınca mutlu oldum ve küçük kakaolu kurabiyeler yaptım malum Luke daha evime yeni geliyor. Saatine beş olduğunu fark edince hızlıca yukarı çıktım. Dolaptan kot şort ve beyaz gömlek çıkardım. Gömleğimi de şortun için soktuktan sonra tamamdır hazırım, saçlarımı düzleştirmesinin bittiğinde de saatine yediye beş kala olduğunu farkettim ve hızlıca düzleştiriciyi ortadan kaldırıp kıyafetleri de dolaba attım. İşte tamamdır hazırım.

yediyi beş geçe zilin çalmasıyla sıçradım. Luke'nin geldiğini düşünerek hızlıca aşağa inip kapıyı açtım. Gelen Luke'ydi. Gözlerini belli etmek için giydiğini düşündüğüm koyu mavi gömleği ile gözlerinin uyumu tartışılamayacak derecedeydi. Ve kot pantolonu. Bu çocuk bana giyinmeyi öğretmeli. Onu içeri çağırıp salona yönlendirdim. Tekli koltuğa oturup beni izlemeye başladı. Gözleri sık sık bacaklarımda takılıyordu. Sanırım çok kısa bir parça giydiğimi düşünerek dudağımı ısırdım. Bu sefer de gözleri dudağıma takıldı. Umursamayıp karşısındaki koltuğa oturdum.

E: Iıı... Bugün seni buraya çağırma nedenim Taylor'un intihar mektubunu neden atmadığını sormak.

evet çok güzel Elisa hemen konuya gir çocuğa bir merhaba nasılsını çok gör aferin sana kızım. Gerizekalı.

L: Başlarda okumak için atmamayı düşündüm. O gün o şokla okuyamadım tabi ki. Sonra okumak için gömleğimin cebine koydum. Eve gittiğim de yine okumayıp komidinin çekmecesine koydum. Aslında hala da okumamıştım. O ölünce okumaya karar verdim ve okudum.

E: Anladım... Aslında bunu sana neden sorduğumu bile bilmiyorum sanırım artık bu olay yüzünden kafayı yemek üzereyim.

''Yanıma doğru yaklaşıp hepimiz öyleyiz Elisa''

Dedikten sonra telefonundan bir müzik açtı. (multimedia-sizde burada açın)(Burdan sonrası sapık okumak istemeyenle okumasın) Dahada yaklaşıp alnını anlıma dayadı ve istekle öpmeye başladı. Bende karşılık vermedim. Çok iyi öpüşüyordu. Ama bende kendimce iyi öpüştüğümü düşünüyorum. Birden öpmeyi kesip ayağı kalktı. Ne olduğunu anlmadan kucağına zıplayıp onu öpmeye başladım. Beni bırakamaması için bacaklarımı kalçasına sardım ellerimi de ensesinde birleştirdim. İşte bu his güzeldi. Onu isteme hissi. Birden hareket etmeye başladı. Yani yürümeye o da düşmemi istemezcesine kalçamdan tutup bana destek sağladı. Yavaşca merdivenlerden çıkmaya başlad. Önünü göremediğinden emindim.

İlk girdiği odaya girdi ama burası banyoydu. Lanet olsun diyerek banyodan çıktı. Bu haline gülerek öpmeye devam ettim. Evim 1+1 olduğu için odamı bulması uzun sürmedi. Yatağın üzerine beni oturtup gömleğinin düğmelerini açmaya başladı. Aynı şekilde bende o işini bitirdiğinde ben hala ikinci düğme ili uğraşıyordum. O yardım ederken bende biçimli kaslarını seyrettim. (Ramazandayız bu kadar yeter çok bile asdsad -gizliyazaar)

--------------------------------------------------------------

Sanırım ikimiz de uyuya kalmıştık. Ama kalktığımda Luke'yi göremedim. Ve sabah olmuştu. Şimdi konuya gelirsek Luke hoş çocuktu bazı ihtiyaçlarımı karşılıyordu anladınız siz ama ona aşık değilim yada hoşlanmıyorum sadece hoş biri. Evet eski Elisa olsa bunu yapmazdı. Ama bir insanın ölümü istiyecek duruma getiren aşksa bende o aşkı istemiyorum. Evet böyle bir kız değildim hatta düne kadar değildim. bu birlikte olduğum dördüncü kişi ama aşk diye bir şey yok artık bence. Bir insan ölmek istercesine nasıl birin sevebilir. Taylor'un ölümü bana bu gerçeği gösterdi. Sanırım bu konuda ona teşekkür etmeliyim artık eski Elisa yok ve ben bu Elisa'yı eskisinden daha çok sevdim.

Aşağı indiğimde mutfaktan sesler duyunca oraya doğru ilerledim. Mutfak masasının üstü market poşetleri ile kaplıydı. Luke söze girdi.

''Evde pek bişey bulamayınca alışverişe çıktım.'' devam etmesine izin vermeden araya girdim. ''çok iyi bir şey yapmışsın ama benim acilen çıkmam lazım yani kahvaltıya kalamam ilk günden geç kalmak istemem. Sana iyi yemekler.'' deyip yukarı çıktım.

Cidden geç kalıcaktım. Bir saat içinde kafe de olmam gerekiyordu. Hemen duşa girip dün ki şorttan bir iki santimetre olan şortu çıkardım. Üzerine de düz beyaz V yaka tişört giyip çantamı alıp aşağı indim. Luke böyle yapmama kızmış olucaktı ki mutfağı olduğu gibi bırakıp gitmişti bende umursamadan iş yerime doğru yola çıktım.

---------------------------------------------------

Kurguda bazı değişiklikler yaptım. İyi kız kötü erkek aşkı değilde iyi erkek kötü kız aşkı yapmayı tercih ettim. Ölüm ile de bir bağlantı kurdum.

Bana beş oyuncu gerekiyor.

ilk olarak Elisa olucak kişi sarışın renkli gözlü olsa iyi olur.

Luke'yi canlandıracak kişi kumral mavi gözlü

ve şimdilik hikayede olmayan iki erkek birini esmer kahverengi gözlü diğerini de esmer mavi gözlü olarak düşündüm.

Ve şimdilik yine hikayede olmayan bir kız o sizin sitedğiniz gibi olabilir. Eğer aklınıza biri gelirse lütfen söyleyin.

Ona göre yeni kapak yapıcam hatta yapabilen varsa söylesin.

Yorum veya mesaj olarak atabilirsiniz istediğiniz kişileri.

Cidden karakter bulma konusunda çok kötüyüm lütfen yazdım.

Yeni bölümü hemen şimdi yazmaya başlıycam 50 okunma 5 vote 3 yoruma yeni bölüm gelir :*

Dogruluk mu? Cesaret mi?Where stories live. Discover now