Tehlikeli oyun

9.4K 353 3
                                    

Daniel kahve yapmak için aşağı inmişti ama kahve bahaneydi,kafasının içinde bir şeyler ters gidiyordu .Kızı öpmüştü onu para ile satın alınan intikam isteyen düşmanları tarafından yollanan bir fahişe sanmış ve onu öpmüştü ama öpüşü farklıydı hem çok masum,hem çok acemi hemde çok güzeldi dudakları inanılmaz yumuşaktı,aklı plajdaki öpücükte kalmıştı.Belkide yanılmıştı belkide kız oralardan geçerken uyuya kalan bir kızdı zaten yaşıda genç gözüküyordu masum olabilirdi.Kendiside sanki yeni yetme bir delikanlı gibi heyecanlanmıştı uzun zamandır kendisini bu kadar heyecanlandıran bir öpüşme olmamıştı.
Zengindi ,başarılıydı,yakışıklıydı hep kadınlar onunla beraber olmaya hevesli olurdu ,güzel ve ateşli kadınlarla beraber olmuştu ama bu öpücük uzun zamandır olmadığı kadar heyecanlandırmıştı onu.
Kararını verdi ve yukarı emin adımlarla çıktı kahveden vazgeçti odaya çıkıp kızla konuşacaktı gerçekten kim olduğunu öğrenecek ve eğer masum ise onu bırakacaktı yanlış yapmak istemiyordu.Çok uzun zamandır dedektıflik yapıyordu kızın ağzından doğruyu alabilirdi.

Kapının kilidi açıldığında Kelly heyecanla bekliyordu ne olursa olsun kendini ele vermiyecek ve filmlerde seyrettiği bazı cilveli kadınlar gibi davranıp adamı tavlıyacaktı.
Kendini banyoda biraz toparlamıştı saçını düzeltmiş,diş macunu ile dişlerini parmağı ile Fırçalamış ağzının kötü kokmasını engellemişti.Kıyafeti güzel değildi ama üstünde küçücük bir şort vardı ve sütyeni yoktu kısacası amacına uyuyordu .
Daniel içeri girdiğinde yatağın karşısındaki koltuğa oturdu ve kıza yanındaki tekli koltuğa oturmasını söyledi.Bu arada hala üstünde tabancası duruyordu kızı korkutmak istemedi ama ne yapacağına karar veremeden silahını çıkarıp yanındakı dolabın çekmecesine koydu.
Silahı görmek Kelly in sinirini bozmuş ve daha korkmasına neden olmuştu vakit daralıyor gibi hissetti çabuk olmalıydı adam her an ters birşeyler yapabilir diye korktu.

"Ismin nedir senin? Kaç yaşındasın burada ne işin var ?"diye sordu sesi çok yumuşak değildi.
"Kelly ve 23 yaşındayım ,burada dolaşırken uyuya kalmışım"
"Sen hep başkalarının plajında dolaşır ve çıplak uyuya mı kalırsın?"
"Tabi ki hayır ,dedim ya ,çok fazla yürümüşüm"

Daniel bana yalan söyleme diye bağırdı ,kız çok güzeldi,çok masum bakıyordu ve ikinci defa ona oyun oynanması sinirlerini bozuyordu,sakin olacaktı ama olamıyordu ,Kızın uzun kızıl saçları omuzlarına düşmüş,korku gözlerini sarmıştı ama kibiri hala yerindeydi .
Adamın tok sesi bu sefer gerçekten Kelly i korkutmuştu çaresi yoktu oyun başlamalıydı.

"Tamam sana herşeyi açıklıyacağım ama önce bir kadeh içki içelimmi demin de demiştim ya çok üşüdüm biraz ısınmak istiyorum"

Daniel in bunu duyması içinde bir sıkıntı yarattı, gerçekten bir ara kızın masum olduğuna inanmıştı,işte şimdi başlıyordu artık bu kıza acımıyacaktı ne istıyorsa bu kızdan onu alıcak ve o hapisteki patrona geri postalıyacaktı.
Yerinden kalkıp kanepenin yanındaki dolabı açtı içinden konyak şişesini ve iki bardak çıkardı,bardakları doldurup birini kıza uzattı ve elindekini havaya kaldırıp bu gecenin şerefine deyip bir yudumda içti,ve yenisini doldurdu.
Kelly içmek zorundaydı yudum yudum içerim bir şey olmaz diye düşündü ve bir yudum aldı,oh ne kadar sert bir içkiydi.
10-15 dakika boyunca hiç konuşmadılar Daniel 3-4 bardak konyağı birer yudumda içti,Kelly birinci bardağı bitirdiğinde Daniel ikinciyi doldurdu.
Odadaki gerilim inanılmazdı kim önce konuşucak bilemiyorlardı belkide içki onlara yardım edecek diye düşünüyorlardı.
Kelly e konyak biraz ağır gelmişti,daha saat sabahın erken saatleriydi bu içki zaten Alışık olmadığı bir şeydi birde üstüne üstlük bu saatte içince vücudu uykusuzluğun,korkunun da tesiri ile iyice gevşemişti,belkide hafif sarhoş olmuştu,adama bakıyordu karşısında oturuyordu çok yakışıklıydı,hala çıplaktı sadece üstünde mayosu vardı,ona bakmak ağzını sulandırıyordu belkide bunu yapan içtiği içkiydi daha önce erkek arkadaşı olmuştu öpüşmüştü ,hatta bir dereceye kadar onunla sevişmişti ama sonuna kadar hiç gitmemişti aptalcaydı ama bu özel ilişkiye değecek bir sevgilisi olmamıştı.Ama bu adam şu anda ona çok çekici geliyordu ,esmer teni ve saçlarının siyahı çok güzeldi,onu tekrar öpsün elleri onu kucakladığı zamandaki gibi tenine değsin istiyordu.
Bir yandanda neler düşünüyorum diye kendine kızıyordu bu adamdan kurtulmalıydı ,şimdi tam zamanıydı içki ona biraz cesaret vermişti,harekete geçicekti ve hiç söylememesi gereken bir şey söyledi.

"Çok soğuk ,acaba bana biraz sarılırmısım "dediğinde heyecandan ölüyordu şimdiye kadar kimseden böyle bir şey istememişti.Ailesini ortaokul ikinci sınıftayken bir trafik Kazasında kaybetmişti,halasının ve eniştesinin yanında büyümüştü,onun için herşey çok zor olmuştu.Kardeşi yoktu o yaşa kadar el bebek gül bebek şımartılarak büyütülmüştü ama kaza herşeyi değiştirdi.Halası onunla ilgiliydi ama anne ,baba gibi olmuyordu .Üniversite zamanı geldiğinde burs kazanmış ve halasından ayrılmıştı kendi bir şeyler yapmak istiyordu.Hem yarı zamanlı çalışıp hem okula giderek geçimini sağladı ,arada birde bir arkadaşının annesinin butiği için mankenlik yapıyordu ,bu sayede para biriktirebildi ve Florıda ya geldi.Burada başına bir şey gelse yokluğunu hemen farkedecek kimse yoktu,tek başınaydı ve bu adama teslim olmaya niyeti yoktu.
İçki Daniel i etkilemişti,kızdan faydalanabilmek için biraz sarhoş olmaya ihtiyacı vardı.Bu güne kadar hiç bir kadın la kadının rızası olmadan beraber olmamıştı bu yapabileceği ,hoş göreceği bir durum değildi.Bu kızada zorla sahip olmayacaktı tabiki ama biraz içkiye ihtiyacı olduğunu düşünüyordu.

Yerinden kalktı ,kıza elini uzattı ,kız biraz çekingen ama çaresiz elini uzattı.
Daniel Kızın elini tuttuğunda aralarında elektrik hissediliyordu.
Kızı yatağın yan tarafına götürdü,önce kendi oturdu ,sonra kızı yanına oturttu ve onu kendine doğru çekip ikisinin birden yatağa uzanmalarını sağladı.
Kızın eli,vücudu yumuşacıktı,ama bunlara kanmıyacaktı ,bu kız ondan intikam almak için buraya gönderilmişti.Bunu düşündükçe yüzündeki sinirler gerildi.Yan dönüp kızın çenesini tuttu ,yüzünü kendine doğru çevirdi.
Kelly afallamıştı,kendini birden adamın kollarında yatakta bulmuştu,dudakları birbirine değmek üzereydi,içtiği içki onun doğru düşünmesine engel oluyordu,adam onu öpsün istiyordu,daha fazla dayanamadı ve dudaklarını uzatıp adamın dudaklarına değdirdi.

Kumsaldaki yabancıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin