Del 1

4.8K 60 2
                                    

Jeg vågner af lyden fra mit vækkeur. Sommerferien er lige startet og jeg skal bruge de to første uger alene med min bedste veninde, Maria, i hendes sommerhus. Min veninde har allerede fortalt mig om hendes såkaldte sommerferie ven, Anthon, der vist nok skulle være en af de kendte drenge fra City Bois, der åbenbart havde været med i X-factor i år. Jeg er selv ikke den største X-factor fan, da jeg på en eller anden måde synes at de udstiller folk til deres auditions. Jeg elsker musik og jeg elsker at synge, men X-factor er ikke lige min kop te. Dog har jeg læst lidt om disse to drenge fra City Bois, men altså, de virker bare som to teenagedrenge, der har fået lidt for meget succes lidt for hurtigt, så jeg håber da ikke at vi skal bruge hele vores ferie sammen med den såkaldte Anthon.

Jeg står op fra min seng og får mig slæbt ud på badeværelset, hvor jeg tager et bad. Dejlig opkvikkende. Jeg synger som altid imens jeg bader, det lyder dog ikke altid lige godt under bruseren, men det kan da være ligegyldigt. Efter mit bad tager jeg en blonde-bh og matchende trusser på, der sidder helt perfekt på min allerede solbrune krop. Jeg kigger mig selv i spejlet. Det skal nok blive nogle fantastiske to uger, trods ham Anthon og hans venner. Jeg lægger en let og sommerlig make-up og tager et par sorte shorts, en lidt gennemsigtig hvid crop top og en læderjakke på. Jeg tager derefter min allerede pakkede kuffert og hopper nærmest ned ad trapperne og ind i vores bryggers. "Jeg smutter nu, mor!" Råber jeg efter at have taget mine hvide Nike Air Max på. "Okay skat. Vi ses om to u – " Mere hører jeg ikke inden jeg lukker døren. Jeg hopper op på min flotte pink cykel, og cykler hen til Maria.

Jeg hoppede af min cykel og stillede det op ad Marias hus. Hun kom løbende ud af huset og hoppede i armene på mig. "Hej søde, Gud hvor har jeg savnet dig!" Jeg drejede hende rundt som var vi et kærestepar, der ikke har set hinanden i flere måneder, og ikke blot bedste veninder, der ikke har set hinanden i to dage. "Jeg har virkelig også savnet dig!" Svarede jeg hende. Vi trak os far hinanden igen og grinede af situationen. Maria og jeg var som søstre. Det havde vi været lige siden den aller første dag i 1. klasse. Det var så dejligt at have en veninde som hende! Vi skyndte os at pakke bilen og tager vores cykler op i traileren. Marias mor havde sagt at hun gerne ville køre os derhen, da der ikke ligger nogen tog- eller busstation i nærheden.

Jeg satte mig ind i bilen til Maria og hendes mor. "Hej Emilie. Er du klar?" Spurgte Marias mor mig. "Ja helt klart. Det bliver fedt!" svarede jeg hende med et kæmpe smil. Og så kørte vi. Hele vejen derhen hørte vi højt musik, skrålede med og spiste slik. Det er altid så hyggeligt at være ude at køre med Maria og hendes mor. Jeg ville ønske at min familie var sådan...

Thor og jeg - Den sommerWhere stories live. Discover now