Prima zi .

102 8 2
                                    

M-am trezit la ora 6 dimineata, eu care ma trezesc la 12 , pentru a prinde trenul . M-am îmbrăcat (poza cum m-am îmbrăcat este la media ) , mi-am facut bagajele si am plecat la gara . Este ora 7 sunt in gara si trenul nu mai soseste , cand asteptam trenul vine o doamnă care ma întreabă ce tren astept , la care ii spun ca este trenul"X" , iar aceasta mi-a zis ca trenul acesta a fost anulat acum 5 ani . Asa ca l-am sunat pe bunicul :
-Bunicul poți sa vi sa ma iei ?
-Desigur , nepoata draga !
- In cat timp ajungi ?
-In sase ore !
-Ce bine !!!!!!! , spun in gândul meu
☆După 6 ore :
A ajuns bunicul , acesta avea cea mai frumoasa masina din tot satul (bunicul mi-a spus asta ) : Dacia 1300 , care a fost tunata acum 5 luni dintr-o căruță (asta tot bunicul a spus o ) .
Acum sa vi-l descriu pe bunicul , are un metru saptezeci , cu o barbă mica si chel , acesta era îmbrăcat intr-un tricou cu Leon si pantaloni de lână , noi fiind in luna : iunie , care este cea mai friguroasă luna a anului .....
Ne-am urcat in masina ca sa plecăm , mi-am pus castile si am ascultat trupa preferata mea One Direction , iar bunicul încerca sa pornească masina , la care mergea doar radioul pe postul : Taraf FM . Au trecut trei ore , iar masina nu pornea . După o ora a venit tata de la servici si ne-a dus cu masina .
☆După 4 ore :
Am ajuns , bunica ma îmbrățișat , aceasta era îmbrăcată in cămasa , vestă , fusta si pantaloni pe dedesubt. Acestia aveau 80 de capre cu care trebuie sa ma duc pe camp doar miercurea si vinerea , iar seara cand vin trebuie sa mulg cam 20 de capre , acestia mai au si 5 vaci cu care lunea si joia trebuie sa ma duc la păscut , iar seara cand ma întorc trebuie sa mulg o vacă , dar pe langa oi si vaci acestia mai au si păsări toate pline de păduchi. 

TarancutzaWhere stories live. Discover now