8@Carte mea inceput

6 0 0
                                    

Deci sa va spun cine sunt eu ca sa înțelegeți despre ce este cartea .
Întro zi furtunoasa eu veneam de la școală eram stors de putere fiind ca am avut un test eram așa de pierdut în cuvinte ca mă prefacem ca eu este analfabeți dar eu nu este analfabeți !

Advertisment
Dacă nu vreți sa vedeți un analfabet cum scrie o carte care este despre cum scrie o carte ar fi bine sa închideți !

Bun deci sa începem povestirea !
Era o zi de iarna în data de 30. 2. 2039 mâncăm niște clătite când dintro data sa întâmplat ceva oribil nu cred ca va puteți imagina ce groaznic a fost deci părinții mei îmi mâncau clătitele ,când dintro data am văzut un triunghi dar nu era ori ce triunghi era un triunghi special era un tinzi echilateral .

Advertisment
Sper ca nu vam îngrozit pana acuma : )

Pana la urma îngrozit de geometrie mam apucat sa scriu cartea asta dar nu avem nici o idee despre ce trebuia sa fie cartea așa ca eu neam hotărât sa scrie despre o carti .
Dar analfabet cum eram de la școală am pus un Advertisment ca sa îi anunț pe oameni ce o sa urmeze,și pe lângă ăsta mai era și un OZN lângă mine .
Am încercat sa captez atenția oamenilor cu triunghiuri și un tip pe care îl cheamă Ion și atât .

Advertisment
Spuneți salut la domnul Ion și atât

Ori cum domnul Ion și atât e boss în școală chiar se zice ca ar fi omorât pe cineva, poate de asta am eu coșmaruri seara de seara totuși nu cred ca a omorât pe nimeni fiind ca la văzut cum unge cu sos de roși sau ce era aia podeaua.
Nu știu de ce i se zice Ion și atât , oare îl cheamă doar Ion,ar fi cam ciudat .

Acu scriu o carteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum